Satürn döngüsü(kavuşum)

Burhan Burhanitto

🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
11.876
53.354
28. Yaşımda satürn döngüsü yaşadığımı öğrendim.(5 Ekim'de 28 olacağım) Üstelik 3. Ev ve balık burcumda. Bu sene nelerle sınanacağımı merak ediyorum. İnşallah hafif geçer. Öfke, sinir streslerimin nedenlerini anlamış oldum.
Psikolojide bu yetişkinlik krizi olarak geçiyor. Sizin krizleriniz nelerdi?

Ben satürn oğlaktayken bir döngü yaşamıştım hayatımda çok değişiklik oldu birçok tecrübe kazandım hem iyi hem kötü anlamda. Şimdi balık burcuyum satürn balıktayken gene bir satürn döngüsüne girdim sanırım martta başladı döngü. Bu sefer fena vurdu ama ya marttan beri burnum boktan çıkmadı ben ne yaşıyorum böyle diyorum her alandan vurdu iş evlilik, sağlık, aile, arkadaş, akraba. Daha 2.5 sene var ne yapacaksam boku yedim

Sen bu döngüdeyken sorumluluk alacaksın burhancım evlenebilirsin, iş, şehir değişikliği yaşayabilirsin,mal mülk alabilirsin. İlk döngü hem deniyor, hem vuruyor, hem de veriyor.
Aslında kısmetim çok açık iş değişikliği pek sanmıyorum bakalım ne olacak. Ama sinir getirdigi kesin. 3. Ev iletişimden vurdu namıssız

Aslında kısmetim çok açık iş değişikliği pek sanmıyorum bakalım ne olacak. Ama sinir getirdigi kesin. 3. Ev iletişimden vurdu namıssız
Ben ilk satürn döngümde iş yeri değişikliği yaşadım ve çok sorumluluğum vardı. Ev aldım, dedem vefat etti ailevi sıkıntılar yaşadım. Çocuğum olmadı tüp bebek tedavisi oldum. Neler yaşamışım ya
Sen bence evleneceksin bu döngünde ben eminim

Birde Satürn oğlak Burcu yönetici gezegeni ya oğlak çok etkileniyor. Diğer burçlar da ama aslında kötü yönde değil biraz serbest kalıyorlar artık satürn disiplin sorumluluk ve kötü özelliği depresyonu tetiklemesi. Biraz bu enerjilerden çıkıyorlar aslında tam tersi dönüşüm pozitif bence.
Satürn ömür yersin be. 29.5 yıl da yiyor milletin ömrünü baskı baskı halkalı şeker seni.

Benim şuan kariyer evime dik açı yapıyor. Çalış diye kafama kafama vuruyor resmen

Kaç senede bir oluyordu bu satürn döngüsü 11 miydi?
Şöyle her satürn döngüsünde bir evinize açı yapıyor o evle sınanıyorsunuz hiç bitmiyor aslında. Güneşinize olmazsa yükselen, ya da ayınız, venüs, mars, merkür herhangi biri olabilir. Zaten hayat hep bir sınav değil mi ki? Kendi döngünüzde de her açıdan sınanıyorsunuz şimdi balıkta ortalama bir burçta 2-2.5 sene kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…