- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.354
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Sen bu döngüdeyken sorumluluk alacaksın burhancım evlenebilirsin, iş, şehir değişikliği yaşayabilirsin,mal mülk alabilirsin. İlk döngü hem deniyor, hem vuruyor, hem de veriyor.Satürn döngüsü hakkında kimse bir şey bilmiyor pühh yazzıklarım olsunsizden umutluyum
Gama Capella
deryadenizzz
Cui Bono
La Vie
Bilmem haritanda Satürn'ün konumuna bakmanda fayda var.4 ekimliler de kuvuşumlancak mı acaba
Aslında kısmetim çok açık iş değişikliği pek sanmıyorum bakalım ne olacak. Ama sinir getirdigi kesin. 3. Ev iletişimden vurdu namıssızSen bu döngüdeyken sorumluluk alacaksın burhancım evlenebilirsin, iş, şehir değişikliği yaşayabilirsin,mal mülk alabilirsin. İlk döngü hem deniyor, hem vuruyor, hem de veriyor.
Ay hiç anlamıyom hoşcağalın gidiyom benBilmem haritanda Satürn'ün konumuna bakmanda fayda var.
Ben ilk satürn döngümde iş yeri değişikliği yaşadım ve çok sorumluluğum vardı. Ev aldım, dedem vefat etti ailevi sıkıntılar yaşadım. Çocuğum olmadı tüp bebek tedavisi oldum. Neler yaşamışım yaAslında kısmetim çok açık iş değişikliği pek sanmıyorum bakalım ne olacak. Ama sinir getirdigi kesin. 3. Ev iletişimden vurdu namıssız
Karmanın lordu SatürnSatürn döngüsü hakkında kimse bir şey bilmiyor pühh yazzıklarım olsunsizden umutluyum
Gama Capella
deryadenizzz
Cui Bono
La Vie
Ahaha satürn ağzımıza nasıl ediyor onu anlatıyoruzSiz ne diyorsunuz, ne konuşuyorsunuz böyle?
Siz ne diyorsunuz, ne konuşuyorsunuz böyle?
Satürn döngüsü hakkında kimse bir şey bilmiyor pühh yazzıklarım olsunsizden umutluyum
Gama Capella
deryadenizzz
Cui Bono
La Vie
Benim şuan kariyer evime dik açı yapıyor. Çalış diye kafama kafama vuruyor resmenBirde Satürn oğlak Burcu yönetici gezegeni ya oğlak çok etkileniyor. Diğer burçlar da ama aslında kötü yönde değil biraz serbest kalıyorlar artık satürn disiplin sorumluluk ve kötü özelliği depresyonu tetiklemesi. Biraz bu enerjilerden çıkıyorlar aslında tam tersi dönüşüm pozitif bence.
Satürn ömür yersin be. 29.5 yıl da yiyor milletin ömrünü baskı baskı halkalı şeker seni.
Benim şuan kariyer evime dik açı yapıyor. Çalış diye kafama kafama vuruyor resmen
Kaç senede bir oluyordu bu satürn döngüsü 11 miydi?Benim şuan kariyer evime dik açı yapıyor. Çalış diye kafama kafama vuruyor resmen
7 galibaKaç senede bir oluyordu bu satürn döngüsü 11 miydi?
Şöyle her satürn döngüsünde bir evinize açı yapıyor o evle sınanıyorsunuz hiç bitmiyor aslında. Güneşinize olmazsa yükselen, ya da ayınız, venüs, mars, merkür herhangi biri olabilir. Zaten hayat hep bir sınav değil mi ki? Kendi döngünüzde de her açıdan sınanıyorsunuz şimdi balıkta ortalama bir burçta 2-2.5 sene kalıyor.Kaç senede bir oluyordu bu satürn döngüsü 11 miydi?