- Konu Sahibi derinn_deniz
-
canım kahverengi etiketi üstünde olan tişörtü kelebekli tişörtü bi de siyah yakasında küçük metal aksesuar olanları istiyorum ne kadar oluyor 3'übi tane babet var örgülü şerit var kenarında onunda fiyatını istiyorum bir de pantolonların bedenleri ile kullanılma durumunu öğrenmek istiyorum
canım msj alıntılama yapmadığın için msjını yeni gördüm :):) özelden yazıyorum şimdi
3 bluzu isityorum canım babet küçükmüş ben 38 numara giyiyorum :) ekleyecegin yazlık kıyafet varsa beklesin benimkiler :)
keşke benim ayaklarımda azcık büyük olsatmm onları ayırıyorum canım elbiselerimi gördünmü? ne tarz bişeyler istiyorsun elimde varsa ekleme yaparım
Keşke tatlım :) du onlara da bakayım :) tiril tiril bişeler olsun yada sen öneri de bulun ben seçeyim
Bedenler tutuyorsa canım siyah beyaz elbise çok güzel tam yazlık defacto çiçekli olan var ilk başta eklediğim mini etek var sen bak bana söyle konuşuruz
Üst var mı yazlık tatlım
Eki Görüntüle 994687
çakıl :)
Eki Görüntüle 994692 Eki Görüntüle 994694
Eki Görüntüle 994701 Eki Görüntüle 994703 Eki Görüntüle 994705 Eki Görüntüle 994707
S-M rahat olur ince L ye bile olabilir
Eki Görüntüle 994711 Eki Görüntüle 994713 Eki Görüntüle 994716 Eki Görüntüle 994715 Eki Görüntüle 994727 Eki Görüntüle 994725 Eki Görüntüle 994723
Canım turuncumsu tatlı bi renk delikli tişört var onu istiyorum :)
o da 7.5 olsun canım 20 ye aldım rengine vuruldum bedeni kalmamıştı içine girerim dedim ama dar geldi :)
Bedeni olur gibi geldi bana :) m sanırım ama ben m-l arası giyiyorum :)
üst bölgen çok geniş değilse olur canım ne zaman istiyorsun sen ürünleri
Bu cumartesiden sonra olsun canım ben şehir dışındayım
üst bölgen çok geniş değilse olur canım ne zaman istiyorsun sen ürünleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?