satıyorummmm 5 10 15 20 TL bakmadan geçmeyinn :)

erkek saati canım casio hiç kullanılmadı aslında takas düşünmüyorum nakit lazım olduğu için

çanta için keşke baştan sayfamı iyice inceleseydin takas yapardık en azndan ürünü göndermekten vazgeçtiysenizde insan hber verir bunu ptt kargoya gidince öğrenmemeliyim ürünün geri çekildiğini!

Son düzenleme:
Canım cicilerin gelmiş çok teşekkür ederim. Alınan her ürün gibi onlarda önce kirli sepetine :) sorunsuz bir alışverişti :)

rica ederim canım güle güle kullanırsın inşallah alındıkları gibi duruyorlardı zaten yıkansınlar ciciler sorunsuz bi alışverişti benim içinde tekrar bekleriz :13:
Yine geliriz :) sormamıştım ama başka ekleyeceğim gecelik falan varmıydı?

Gördüm ama sonradan maalesef başka da ekleyeceğin yok sanırım.

o leoparlı da çok güzel keşke bu gelenlere ekleseydin bi tane daha var penyeden diz hizasında elbise gibi ona kıyamıyorum :) bunların hepsini jet....com diye kataloğu olan bi yer var oraya üye olup almıştım canım şuan ekliyeceğim gecelik kalmadı

canım kahverengi etiketi üstünde olan tişörtü kelebekli tişörtü bi de siyah yakasında küçük metal aksesuar olanları istiyorum ne kadar oluyor 3'ü bi tane babet var örgülü şerit var kenarında onunda fiyatını istiyorum bir de pantolonların bedenleri ile kullanılma durumunu öğrenmek istiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…