satıyorummmm 5 10 15 20 TL bakmadan geçmeyinn :)

canım benim alt taraf üst bölgeme göre ince kalça 99 cm esnek değil pantolon tam tarif edemiyorum ama %50 cotton %50 polyestermiş

burda kargoları ptt ile göndriyorz diğer kargolara göre daha uygun oluyor.satış için ise 5 tl karşılıkğında ptt den hesap açtırıyorz.parayı oraya yatırıyorz bilgin olsun ..cANIM bide gecelik koycaktın ne zaman koyarsın

tamam canım bak ona göre karar verelim kargo içine hediyemde olacak sana.

canım o baktığını çok farklı bi modeli var siyah yakası fırfırlı içi fuşya rengi astarlı yarı fiyatına koydum oraya zayıfladığım için çok giyemedim.trenccoat gibi de duruyo ceket gibi de kullanımına bağlı ama çok hoş bişey buraya içim giderek koydum çok beğeniceğini tahmin ediyorum

Son düzenleme:

olmazsa üzülürüm canım o yüzden bişey de diyemiyorum üstünde olduğunda çekilmiş foton falan varmı anlarım ozaman belki olup olmayacağını

olmazsa üzülürüm canım o yüzden bişey de diyemiyorum üstünde olduğunda çekilmiş foton falan varmı anlarım ozaman belki olup olmayacağını

fotom yok canım ben 36 beden giyiyorum bana bol oldu zaten türkiye kalıbı değil yurt dışı kalıbı o.yani olur diye düşünüyorum

ben kargolarımı ayarladım da senden haber bekliyodum seninkini de ayarlıyım diye

canım ozaman kelebekli bluz pudra çanta ve 3 geceliği bana ayır sen.yarın foto çekip gönderiyim sana .sabha burda ol atarım fotoyu.ona göre ptt ye gidicem haberleşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…