- Konu Sahibi derinn_deniz
-
canım pudra çanya kelebekli bluz ve büstiyer bunların üçünü istiyorum.sende sayfamdan beğen bişeyler.
canım ürünlerine tektek bakıyorum yorumlarını da okuyorum bi yandan yeşil abiye arıyorsan o da var bende benim sende beğendiğim şeyler hep satılmış
son sayfalara doğru bak canım sen
canım benim alt taraf üst bölgeme göre ince kalça 99 cm esnek değil pantolon tam tarif edemiyorum ama %50 cotton %50 polyestermiş
burda kargoları ptt ile göndriyorz diğer kargolara göre daha uygun oluyor.satış için ise 5 tl karşılıkğında ptt den hesap açtırıyorz.parayı oraya yatırıyorz bilgin olsun ..cANIM bide gecelik koycaktın ne zaman koyarsın
sağol canım şimdi çekip atıyorum
canım bişeyler buldun mu bende?
siyah trençkotmu var yoksa ceketmi o duruyormu bide sana özelden resim atabiliyormuyum
yok canım özelden atamıyorsun trenccoat duruyor canım
gmail falan varmı canım ordan atayım gecelikleri buraya koymak istemedim bide ceketin bana olurmu benim üst daha geniş
o ceket olur sana canım bana bol oluyor.buraya koyabilirsin skınıtı olmaz burda fantazi gecelik bile koyuluyor:)
ben tekrar bakayım resme
tamam canım bak ona göre karar verelim kargo içine hediyemde olacak sana.
canım o baktığını çok farklı bi modeli var siyah yakası fırfırlı içi fuşya rengi astarlı yarı fiyatına koydum oraya zayıfladığım için çok giyemedim.trenccoat gibi de duruyo ceket gibi de kullanımına bağlı ama çok hoş bişey buraya içim giderek koydum çok beğeniceğini tahmin ediyorum
olmazsa üzülürüm canım o yüzden bişey de diyemiyorum üstünde olduğunda çekilmiş foton falan varmı anlarım ozaman belki olup olmayacağını
fotom yok canım ben 36 beden giyiyorum bana bol oldu zaten türkiye kalıbı değil yurt dışı kalıbı o.yani olur diye düşünüyorum
fotom yok canım ben 36 beden giyiyorum bana bol oldu zaten türkiye kalıbı değil yurt dışı kalıbı o.yani olur diye düşünüyorum
neyse canm ben yatıyorum şimdi sen kargolarını ayarla üst bölgeden korktuğum için cesaret edemedim ben
üst kısmı olur bence çnkü bende baya bolluk kalıyo benimde 80-85 göğüs ölçüm.
ben kargolarımı ayarladım da senden haber bekliyodum seninkini de ayarlıyım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?