- Konu Sahibi derinn_deniz
-
kot 29 bedenede olur mu kaç kilosun peki.benimde annem balıkesir edremitli..ben istanbuldayım izmire gelin gelcem kısmetse yakın sayılırz.
bandırmadayımmm
canım ben 59-60 kilolardayım yeni kot aldım 28 bu 32 ama hepsine giriyorum bende istanbuldan buraya gelin geldim ne zaman evleniyorsun evet yakın sayılırz
canım ben 59-60 kilolardayım yeni kot aldım 28 bu 32 ama hepsine giriyorum bende istanbuldan buraya gelin geldim ne zaman evleniyorsun evet yakın sayılırz
basen ve bacakların kalın mı.basen problemin var mı 59-60 kg ya olmaması lazım normalde kalıp geniş mi?yani esnek mi pantolon
istanbulun neresinden geldin canım gelin.
canım benim alt taraf üst bölgeme göre ince kalça 99 cm esnek değil pantolon tam tarif edemiyorum ama %50 cotton %50 polyestermiş
beylikdüzünden sen neresindensin
canım ilk resimdeki ne büstiyer kaç beden bide kullanıldı mı
pantolonun basenini ölçme imkanın var mı bir bacakların enini.
canım o büstiyerin markası ozaman alırken magic form almamı tavsiye etmişti gelinlikçim zaten ben evleneli 1.5 sene oldu bide nikahla evlendim toplamda 1 saat giydim gelinliğimle
ben dar kesim pantolonları seviyorum bu bol paça olduğu iiçin pek giymedim zaten ama ölçeyim yazarım
anladım canım bi kaç şey beğendim ben sende.pantolon içinde ölçü verirsen ona göre bakayım sende bak yarın kargoları verelim olur mu
canım bende dar kesim pant.var bi de ltb kot var ikisinide çok pahalıya almıştım 89 tl falandı sana olur onlar resmi koyucam şimdi bak.
leoparlı gibi bi tişört gördüm o duruyormu sende
yok canım satıldı o..sayfama girip bak sor sen.ben bi kaç bişey ekledim hepsini ekleyemiyorum çok şey var çünkü
canım ben geliyorm birazdan baksen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?