Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElSATIYORUM avent elektrikli göğüs pompası, playgro oyun halısı, v-tech ilk arabam
ilk arabam satılmadıysa almak isterim mail adresinizi yazabilirseniz görüşür hesabınıza havale yaparım hemen birde üründe herhangibir arıza durumu yok dimi
bir şey daha sormak istiyorum arabanın tekerleklerinde kilit sistemi yada hızını azaltmak için bir sistem var mı çok hızlı mı gidiyor bebeğim 7 aylık sürerken düşmez dimi
bir şey daha sormak istiyorum arabanın tekerleklerinde kilit sistemi yada hızını azaltmak için bir sistem var mı çok hızlı mı gidiyor bebeğim 7 aylık sürerken düşmez dimi
Hayır tekerleklerde öyle bişey yok..Cok hızlı gitmiyor. Halı üstünde kullanmanızı tavsiye ederim sadece. Laminat Parke yada taş zemin üzerinde halıya göre biraz daha hızlı.
Hayır tekerleklerde öyle bişey yok..Cok hızlı gitmiyor. Halı üstünde kullanmanızı tavsiye ederim sadece. Laminat Parke yada taş zemin üzerinde halıya göre biraz daha hızlı.