- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın boreas. gliserin ve limon istediğim nemi sağlamıyor. başka önerebileceğin bir şey yok mu? da kozmetiğe falan baksam mı netten :44: dün tıbbi bitkiler kitabına baktım, hakikaten en arkada rareblossom vardı, niye kapanmış ki
Çok şaşırdım. Normalde erkek elinde bile etkilidir bu karışım. Biraz araştırayım da sana yazayım
Aslında o karışım kuru ve çatlamış elleri tedavi etmek için. Onun için de genelde akşam saatlerinde sürülür ki, etkisini göstersin. Ama devamlı kuruluktan şikayetçiysen istersen, oturduğun yerde rahatlıkla bulabileceğin bepanthene veya dermokil el kremini dene. Bir de sudocrem adında bir krem vardır. Pişik,egzama, cilt kuruluğuna çok iyi geliyor. Uçuk ve sivilce için de çok iyidir. Bu krem, özellikle yurtdışındaki mankenlerin başucu kremiymiş.elimi yıkayınca gidiyor yumuşaklık. e pratik olmadığından pat çıkarıp süremiyorum da :44: az mı koyuyorum acaba?
Aslında o karışım kuru ve çatlamış elleri tedavi etmek için. Onun için de genelde akşam saatlerinde sürülür ki, etkisini göstersin. Ama devamlı kuruluktan şikayetçiysen istersen, oturduğun yerde rahatlıkla bulabileceğin bepanthene veya dermokil el kremini dene. Bir de sudocrem adında bir krem vardır. Pişik,egzama, cilt kuruluğuna çok iyi geliyor. Uçuk ve sivilce için de çok iyidir. Bu krem, özellikle yurtdışındaki mankenlerin başucu kremiymiş.
bepantenim var, içinde zararlı madde yoktur değil mi
Canım bepanthene'i Erkan Topuz bile rahatlıkla kullanabilirsiniz diyor vallaboreas09da tavsiye ettiğine göre sanmıyorum ama cvp verir
evet saç boyaları hakkında bilgi verilse keşke bir de :44: gerçi benim araştırmalarıma göre sağlıklısı yok bunun. amonyaksız var sadece
yine aynı markaları yazacağım: nvey eco,living nature, lavera. oje olarak İncoco ve Nail Trick eh işte
OzOkuN, önceki sayfalarda yazmıştım, buldum. Üstte yazdığım markaları kullanabilirsin. Bunların pudra,allık,farları da var
günaydın boreas. gliserin ve limon istediğim nemi sağlamıyor. başka önerebileceğin bir şey yok mu? da kozmetiğe falan baksam mı netten :44: dün tıbbi bitkiler kitabına baktım, hakikaten en arkada rareblossom vardı, niye kapanmış ki