Bebek İkinci El Satılmıştır

SWEAR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
805
16
33
Miki ve Minie mouse Calarsaat 15 tl

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu saticiya dikkat lütfen →→→chanelchanel←←←
nami diğer
→→→turmelis←←←

olaymolay yok benden bizzat alışveriş memnun kalanların isimlerini verebilirim hem alıcı değilsiniz hemde boşu boşuna vakit harciyoruz sizler yüzündende diğer arkadaşlarada yapmayın herkes şikayetçi

nedir olay?yazarsanız ona göre dikkat edelim.oyuncaklara talip olmuştum ben çünkü.
memnuniyetsizlik sayfasında yazmıştım
dilerseniz ordan okuyun
buraya tekrar yazmayayım
ama özetle 120 tl lik ürüne 85 tl kargo ödettirildil

polemiğe sebebiyet vermekten sonra bana yasaka koyuyorlar o yüzden daha fazla yazmayacağım

ama dikkat edin diye uyarıyorum

bakın diğer sayfasında da başka bir arkadaş daha yazmış
parasını ödemiş bir hafta olmuş daha kargosu çıkmamış :(((

memnuniyetsizlik sayfasında yazmıştım
dilerseniz ordan okuyun
buraya tekrar yazmayayım
ama özetle 120 tl lik ürüne 85 tl kargo ödettirildil

polemiğe sebebiyet vermekten sonra bana yasaka koyuyorlar o yüzden daha fazla yazmayacağım

ama dikkat edin diye uyarıyorum

bakın diğer sayfasında da başka bir arkadaş daha yazmış
parasını ödemiş bir hafta olmuş daha kargosu çıkmamış :KK43:((

Enabe arkadaşım diğer sayfada yazan benimdim :) üzücü durumlar maalesef :( chanelchanel arkadaş para iadesi yapacağını söyledi yaparsa buraya mutlaka yazarım.

Enabe arkadaşım diğer sayfada yazan benimdim :) üzücü durumlar maalesef :KK43: chanelchanel arkadaş para iadesi yapacağını söyledi yaparsa buraya mutlaka yazarım.
canım bende oyuncaklarını beğenmiştim ama biraz kararsız kaldım açıkcası.o arada sizin yazıyı okudum.eçmiş olsun.hangilerine anlamıştınız siz.

Ben sadece ışıklı dönence almıştım çok bir para değil ama biz bebeklerimiz için harcıyoruz bir lirasına bile göz dikene yazıklar olsun. Helal etmiyorum ben. ses Seda yok tam bir dolandırıcı çıktı. Küçücük bebeklerin rızkına göz dikenler nasıl insanlar düşündürücü?....

Back