Aşkına Talibim
Christian Llevanth kesinlikle sıradan bir adam değildir. Çok yakışıklıdır; üstelik kendisine kalan büyük bir mirasla birlikte devraldığı bir unvanı vardır. Ancak intikam peşinde olduğu için, yeni hayatının tadını çıkaramaz. Tek amacı, annesinin ölümüne neden olduğuna inandığı Massingale düküyle yüzleşmektir. Ta ki dükün güzeller güzeli torunu Leydi Elizabeth ile karşılaşıncaya kadar.Leydi Elizabeth, dans edelim mi?Genç kız, lordun ellerini sımsıkı tutuyordu, her an bir yere kaçmasından korkuyor gibiydi. Sonra bir anda kendine geldi ve ellerini geri çekti. Hayır, teşekkür ederim.Genç adam kaşlarını kaldırdı. Hayır mı? Emin misiniz?Leydi dudaklarını büktü ve gülümsedi. Kendinden emin bir sesle, Daha tanıştırılmadık bile. Dolayısıyla sizinle dans edemem, dedi.Christian'a göre genç kadın gülümsemesine rağmen kendini geri çekiyor gibiydi. O da tebessüm ile karşılık vermeye devam etti. Karşılıklı düelloda gibiydiler.
Yazar : Karen Hawkins
Aşkta Seni Seçtim
Evlilik aşkı öldürür diyenlerden misiniz yoksa ikisi de bana göre değil diyenlerden mi?Evliliğe ve aşka inanmayan, "her limanda sevgilisi olan" bir adam ve karşısına kötü bir tesadüfle çıkan dünyalar güzeli bir kadın... Biri aşkın her şeyin üstesinden geldiğine inanır, diğeri ise "Ben âşık olmam, bana âşık olurlar," diyerek çapkınlık yapmaya devam eder. Bu düşünceler kadını yorsa, üzse de mücadelesinden hiç vazgeçmez. Ne yapıp edip kararlı ve güçlü bir kadın olarak bu adamı yola getirir. Ama kendisi de çok kırılır, yıpranır. Aslında adam da kadına bağlanmıştır ama öyle inatlaşmıştır ki hayatla asla bir kadını sevemeyeceğini, âşık olamayacağını savunduğundan geri adım atmamak için direnir.Sonuç mu? Evlilik aşkı öldürmez...
Yazar: Johanna Lindsey
Beni Baştan Çıkartma
Senden Önce Senden Sonra adlı romanıyla Epsilon okurlarının beğenisini kazanan Loretta Chasein yeni romanı kendisini bekleyen okurlarını baştan çıkaracak!Tüm zamanların en iyi aşk yazarlarından biri!-Julia Quinn-Küçük, yaramaz bir kızken evden kaçan Zoe bu yılları egzotik Doğu da, Harem de ve bambaşka geleneklerin içinde geçirmiştir. On iki yıl sonra evine döndüğünde, ülkesindeki hayata uyum sağlamakta güçlük çeker. Bir genç kadının bilmemesi gereken her şeyi bilmektedir; öte yandan bilmesi gereken her şeyden de habersizdir. Geleceği umutsuz görünmekte ve başta ablaları olmak üzere herkes onun bir skandala yol açmasından korkmaktadır. Tabii biri onu medenileştirmediği süreceMarchmont Dükü Lucien de Grey kadınlar için tehlikeli, alaycı, her şeyden kolayca sıkılan bir adamdır. Kadınları eğlendirrir, baştan çıkarır, terk eder ve dökülen göz yaşlarının bedelini de aldığı pahalı mücevherlerle öder.Peki dük Zoe yi himayesine almaya gönüllü olursa ne olur desiniz?
Yazar : Loretta Chase
Bin Muhteşem Güneş (Cep Boy)
Nereye giderseniz gidin, ülkeniz peşinizden gelir. Artık siz orada yaşamasanız da o içinizde yaşar. Afganistan'ın Khaled Hosseini'de yaşadığı gibi…Bin Muhteşem Güneş, ilk romanı Uçurtma Avcısı'yla tüm dünyada inanılmaz bir başarı yakalayan Hosseini'nin ikinci romanı. Yazar bu romanında da yine doğduğu toprakları anlatıyor. Bu kez iki kadının kesişen yaşamları ve dostlukları üzerinden…Küçük yaşta evlendirilen kızlar, çocuğu olmayan kadınlar, babaya ya da çocukluk arkadaşına duyulan, geçmişe gömülmüş aşklar…Khaled Hosseini, hasreti, dostluğu, aşkı ve insanlığı en iyi anlatan yazarlardan. Başarıyla kurduğu olay örgüsüyle, çıkmaz yolların nasıl düzlüklere açılabileceğini gösteren yaratıcı bir kalem.Bin Muhteşem Güneş, kelimenin tam anlamıyla “beklenen” bir roman…
Yazar: Khaled Hosseını
Bir Prense Aşık Oldum (Cep Boy)
Güzeller güzeli Leydi Regina Tremaine öyle çok erkeği reddetmişti ki; sonunda "Acıması Olmayan Kadın" olarak anılmaya başlamıştı. Aslında kimseyle evlenememesinin nedeni, geçmişinde karanlık bir sır olmasıydı. Ancak Regina, erkek kardeşinin Louisa North ile flört etmesinde bir sakınca görmüyordu. Louisa'nın kötü bir şöhrete sahip ağabeyi ne kadar karşı çıkarsa çıksın, bu ilişki yaşanmalıydı. Marcus North ise kadınlara düşkünlüğüyle tanınan bir Prens'in gayri meşru oğluydu. Onun da kasvetli sarayına kapattığı kadınlara kötü davrandığı söyleniyordu. Yıllarca toplum tarafından dışlanan Marcus, Leydi Regina'nın kardeşiyle ilgili teklifini kabul ederken, belki de hayatının riskini göze alıyordu.
Yazar: Sabrina Jeffrıes