• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Satılık veya Takas Kitaplar/satılmıştır

Eylül (Cep Boy)

Birbirlerini buldukları anda, ister istemez kaybedeceklerdi. SUAT, HACER, SÜREYYA VE NECİP'İN HİKAYESİ. Evli bir çift. Bir kız kardeş. Yakın bir dost. Yalnızlık. Tuhaf bir temas. Önlenemez bir açlık. Tüketen bir kıskançlık ve feci bir son. Tüm aşkların sınırsızca imkan dahilinde olduğu, imkansız temasının neredeyse tamamen saf dışı bırakıldığı günümüze inat bir zamanlar aşk neredeyse yasak, acı ve hasret demekti. Kadınların ve erkeklerin kaderlerini başkaları çizer, onlar da bir şekilde bu kadere ayak uydururdu. Ya da her şeyden, hatta hayattan vazgeçilirdi.

Yazar: Mehmet Rauf
Fırtına Çiçekleri

Jervaulx Dükü keskin zekâlı, yetenekli bir adam olsa da skandal gazetelerinde adı sürekli geçen ahlaksız, cüretkâr, müsrif ve bir o kadar da tehlikeli biridir. Tüm bunlara rağmen kadınların karşı koyamadığı bir çekiciliğe sahiptir, öyle ki iltifatları muhafazakâr Maddy Timms’i bile kendisine hayran bırakır. “ne yaparsa yapsın o bataktan çıkamıyor, kendini sürekli kınıyordu. Kendine insani bir dokunuşltan zevk almaması gerektiğini hatırlatırken Jervaulx’nun dokunuşlarını hissediyordu. Şehveti küçümsemeye çalışırken Jervaulx’un yüzünü gece mavisi gözlerini… fırtınanın özünü, sessizliği anımsıyordu. Sakınmaya çalıştığı aslında kendi derinlerindeydi.

Yazar: Laura Kinsale
Fısıltılar

New Yorkun en parlak yıldızı Elizabeth Holland’ın zamansız ölümü hakkındaki dedikodular hız kesmeden devam ediyordu.
Tüm gözler ölen kızın yakınlarının üzerindeydi: Ailenin tek umudu, Elizabeth’in kardeşi Diana Elizabeth’in büyük aşkı Henry Schoonmaker ölen en yakın arkadaşının geride bıraktığı her şey üzerinde hak iddia eden Penelope Hayes hatta para ve ailenin önemine rağmen, yeni yükselen değerin dedikodu olduğunu keşfeden, Elizabeth’in eski hizmetlisi Lina Broud.

Lüksün devamı, ağız sulandıran Fısıltılarda, hiçbir şey skandaldan daha tehlikeli, ya da sırlardan daha değerli olamaz.

Yazar: Anna Godbersen
Frederica

Georgette Heyer'in bir kitabını okumak, dünyayı okumaktır. Bir bakarsınız oraya yerleşivermişsiniz."
-Time Magazine-
"Georgette Heyer rakipsiz bir yazar."
-Sunday Telegraph-
Alverstoke markisi Vernon tüm zenginliği ve yakışıklılığına rağmen son derece kibirli ve bencil bir adamdır. Bu yüzden çok çok uzak bir akrabasına kız kardeşini Londra'da cemiyete takdim etme konusunda yardım sözü verdiğinde buna kendisi dahil herkes şaşırır.
Frederica Merriville'in tek düşüncesi ise küçük, saf kız kardeşi Charis'in mutlu bir evlilik yapıp birlikte rahat bir yaşam süreceği bir eş bulmasıdır. Alverstoke çok geçmeden Frederica ile diğer erkek kardeşlerinin koruyuculuğunu üstlenir ve onları sık sık belaya bulaşmaktan kurtarır. Ancak bir gün kardeşlerden küçük olanı, Felix, bir uçan balona gizlice binmeyi başarıp balon ağaca çarptığında düşerek kendini yaralar. Alverstoke hem onun hem de Frederica'nın rahatlığını ve güvenliğini sağlayamadığı için büyük bir suçluluk duygusuna kapılır. Tam bu sırada kardeşlere duyduğu yakınlığın sebepsiz olmadığını ve Frederica'ya çoktan gönlünü kaptırdığını fark eder.
Frederica'nın onun hislerine karşılık verip vermeyeceği ise tam bir muammadır.

Yazar: Georgette Heyer
Gece Fısıltıları (Cep Boy)

Küçük ve sakin bir kasabada polis olan Sloan Reynolds, güzel, akıllı, kendine güvenen ve herkesin sevdiği bir genç kadındır. Hiç ummadığı bir anda, otuz yıldır onu hiç aramamış olan babası, genç kızı Palm Beach'e davet eder. Sloan kırgın olduğu babasını görmeye hiç hevesli olmadığı için gitmek istemez. Ancak bir FBI ajanı, Palm Beach'te yapacağı bir araştırmada kendisine destek olması için genç kızı bu teklifi kabul etmeye zorlar. Sloan Palm Beach'e gider, yaşamı boyunca hiç karşılaşmadığı babasını, kız kardeşini, ninesini yakından tanır ve 'Beyaz Atlı Prens'i ile karşılaşır.

Yazar: Judith Mcnaught

Gölgede Bir Yaşam

Işıltılı bir yaşama gözlerini açmıştı. Babası bir müzik adamıydı; babası, onu ve kardeşini iyi birer müzik insanı olarak yetiştirmek istiyordu. Bu nedenle onlar daha küçük birer çocukken, birer müzik dehası olmuşlardı.

İlk başlarda bir peri masalı gibiydi onun yaşamı. Kardeşiyle beraber, soylu insanların bile görmediği dünyanın en güzel ülkelerine gidip, Avrupa'nın en görkemli saraylarında kral ve kraliçelerin huzurunda konserler veriyorlardı. Ama bu güzel yaşamın zorlukları da çok fazlaydı. Bitmek bilmeyen seyahatler, hastalıklar, maddî zorluklar…

Babasının, daha çok oğlunun müzik yeteneği ve dehası üzerinde durması, Nannerl'i çok üzüyordu. O yeterince yetenekli değil miydi? Kadınlar yeterince iyi müzik yapamazlar mıydı?

Nancy Moser'ın bu eşsiz romanında küçük bir kızın, yetişkin bir kadın olurken yaşadıklarını, şöhret, müzik ve kardeş sevgisi arasındaki gelgitlerini ve rekabeti gerçek bir yaşam öyküsünde okuyacaksınız…

Yazar: Nancy Moser
Gölgede Dans

Anlıyorum. Sen yaşıyorken ben seyrediyorum. Her şeyi sürekli planlamak yerine arada bir anlık bir şeyler yapmam gerektiğini düşünüyorsun. Ancak senin de bildiğin üzere, ben zaten anlık bir şey yapıyorum.'

Düğün ve Gelin adlı eserleriyle beğeni toplayan Julie Garwood yazdığı gerilim ve tarihi aşk romanlarıyla tüm dünyada adını duyurdu ve Gölgede Dans adlı eseriyle de Romantic Times Career Achievement ödülüne layık görüldü.

Hayatına yön vermeye çalışan bir kadın...
Açığa çıkmak üzere olan bir sır...
Sınırları zorlayan bir katil...

Huzursuzluğun ortasında beklenmedik bir aşk... Boston ve Teksas arasında mekik dokuyan bu romanı elinizden düşüremeyeceksiniz. Çünkü Gölgede Dans, her adımda tutkunun ve tehlikenin hissedildiği yakıcı bir tango.

Yazar: Julie Garwood
Gönül Kaçanı Kovalar

New York Times ve USA Today'in çok satan yazarlarından Carly Phillips, şehrin en çok aranan erkeklerinin etrafında gelişen ve merak uyandıran yeni bir seriyle geri döndü Okurlar, bu seksi ve çekici öykünün devamını dört gözle bekleyecek! -Library Journal Sürükleyici ve çok eğlenceli bu kitapta Carly Phillips esprili diyalog ve çılgın karakterlerle okurlarını büyüleyecek. New York Times çok satanlar yazarı -Rachel Gibson İçinizi gıcıklayacak iniş ve çıkışlarla süslü romantik bir hikâye. -Playgirl Sam Cooper (Coop) bir anda New York'un en gözde bekârı oluvermiştir. Kuyumcudaki soyguna engel olmasının karşılığında kendi seçtiği bir yüzükle ödüllendirildiğinden beri, şehirdeki tüm bekâr kadınlar olay yeri muhabirinin peşinden ayrılmamaktadır. Ne var ki Coop, kendisine ateşli iç çamaşırları gönderen hayranlarıyla hiç mi hiç ilgilenmezken tüm dikkatini ona karşı ilgisiz tek kadına; yani Lexie Davis'e yöneltmiş durumdadır. Özgür ruhlu Lexie ise Coop'un antika yüzüğünün kendi ailesiyle ilişkisi ve skandal yaratma potansiyeline sahip geçmişinden başka bir şey düşünmemektedir. Ancak çok geçmeden Coop, Lexie için yüzüğe giden bir yol olmaktan çıkar. Coop'un araştırmaları gerçekleri ortaya çıkarmaya devam ettikçe, acaba Lexie kalbini ve aile sırrını şehrin en gözde bekârına emanet edebilecek midir?

Yazar: Carly Phillips
İçinde Aşk Var (Cep Boy)

Çok başarılı bîr aşk romanları yazarı olan ancak kendi hayatında aşktan yana şansı gülmeyen Clare tam mutluluğu bulduğunu sanırken nişanlısını başka biriyle -üstelik bir erkekle- yakalar ve yıkılır. Annesinin tüm baskılarına karşın bir daha aşık olmamaya yemin eden genç kadın hayatının en kötü gecelerinden birinin sabahında kendini Sebastian'la aynı otel odasında bulun Üstelik Sebastian hiç de yabancı olmadığı biridir. Clare, bahçıvanlarının oğlu olan Sebastian'la birlikte büyümüş, onun her türlü yaramazlığına katlanımıştır..Yıllardır görmediği adamı birdenbire karşısında bulan Clare kadar Sebastian da şaşkındır…Çünkü karşısında örgülü saçlı,gözlüklü kıza hiç benzemeyen bir kadın vardır… Tüm direnmelerine, engellere karşın kaderleri kaçınılmazdır: MASAL GİBİ BÎR AŞK..

Yazar: Rachel Gibson
Kalbimi Çaldın

Sepya Kitaplar okurlarına, serüvenlerini merakla bekleyecekleri yeni yazarı Rita Hunder'dan ilk aşkları anımsatacak bir roman sunuyor. Her satırında taraf tutmak ve genç bir kadının ilk aşkını tadışına tanık olmaktan büyük keyif duyacaksınız "Eğer hemen şimdi konuşmazsan seni zindana attırmak zorunda kalacağım ufaklık." Kızın gözleri daha da büyüdü ve sadece "Lütfen efendim," diyebildi güzel dudaklarını bükerek. Birden adam, vücutlarının birbirine yapışmış, elleri kızın ensesinde, son derece samimi bir yakınlıkta durduklarını fark etti ve bedeninde bir sızı hissetti. Yüzleri birbirine çok yakındı. Kızın ensesinde tuttuğu elleri, sıkı topuz yaptığı simsiyah saçlarında dolanmaya başladı bilinçsizlikle. İpek gibi diye düşündü şaşkınlıkla. Tehlikeli yakınlığı kız da hissetmiş olacak ki çırpınmaya başladı adamın ellerinde. Sanki Wayne de bu komutu bekliyormuş gibi kızı iyice kendisine yaklaştırdı ve sertçe dudaklarını öptü 'Tanrım, çok güzel,' derken kasıklarına inen sert diz darbesiyle kendine gelerek genç kızı bıraktı ve iki büklüm kaldı.

Yazar: Rita Hunter

Kalp Hırsızı

"Heyer'den göz kamaştırıcı bir eser."
-Woman's Journal-

"Son derece etkileyici karakterlere sahip."
-The Times-

Annis, yirmi dokuz yaşında, kendi ayakları üzerinde durabilen, ancak gönlünü bir başkasına kaptırmaktan da korkan, zengin bir kadındır. Bath'e giderken yolda zorla evlendirilmek üzereyken evden kaçmış genç bir kızla karşılaşır. Annis Lucilia'yı kanatları arasına alır ve onun Londra'da sosyeteye takdim edilmeden önce insanları daha yakından tanımasını sağlar. Bu arada Lucilla'nın kabalığıyla ünlü amcası Bay Carleton ile tanışan Annis kendini gizli bir aşk macerasına attığından habersizdir.

Güzel, zeki ve bağımsız bir kadın! Hayatında daha önce hiçbir kadını ciddiye almamış çapkın, tehlikeli ve asi bir erkek! Ama yüreklerine düşen aşk onları hem birleştirecek hem de birinin kaçındığı diğerinin ömrünü verdiği cemiyetten de alıp uzaklara götürecektir.

Yazar: Georgette Heyer
Kiralık Adam

"Bir kadınla erkeğin birbirini anlaması, birbirini istemesi, birbiriyle anlaşması, birbirlerini çok seviyor olsalar bile neden bu kadar zor?" diye düşündü Hayal. Evet, Uğur'u seviyordu, onunla sevişmekten zevk alıyordu ama niye her sevişmelerinde sorun çıkıyordu? Birbirlerini bu kadar sever ve vazgeçemezken neden yatakta da, hayatta da an İtişilmiyorlardı? Uğur ve Hayal mi anlaşamıyordu, yoksa ta başından beri Adem'le Havva da mı anlaşamamıştı? Güçlü, başarılı ve çekici iş kadını Hayal, tutkuyla âşık olduğu genç, duyarlı, yakışıklı sevgilisi Uğur'u cinsel terapi yaptığı kadın hastalarıyla ne kadar paylaşabilecek? İkisinin de vazgeçemediği bu büyük aşkın öyküsünü bir solukta okuyacaksınız.

Yazar: Yazgülü Aldoğan
Kocalar Okulu

Sophie'nin evliliği mükemmeldir, ama birden her şey ters gitmeye başlar. Mark geç saatlere kadar çalışmaktadır; Sophie ise bebeğiyle ve bütün ev işleriyle tek başına ilgilenmek, aynı zamanda kariyerine devam etmek zorundadır. Bu arada Mark'ın bir ilişkisi olduğundan şüphelenmeye başlar. Bir gece Mark eve gelmeyince, Sophie için bu bardağı taşıran son damla olur. Sophie boşanmak ister, ancak Mark, boşanmamak için elinden geleni yapacaktır. O aslında sadakatsiz değil, sadece düşüncesizdir. Evliliğini kurtarmak için her şeyi göze alabilecek durumdadır. Kocalar Okulu'na kaydolur� Bu tuhaf okuldaki yoğun ve sıra dışı eğitim, Sophie'yle Mark'ın tekrar birleşmesi için yeterli olacak mıdır? Özellikle de seçkin bir milyarder Sophie'nin peşindeyken�

Yazar: Wendy Holden
Kusursuz Aşk

Doğru zamanı geldiğinde, Henry bir gün neredeyse sihirli bir biçimde ben sahildeyken ortaya çıktı. Yağmur yağmaya başlamıştı. Yağmurdan kaçmaya karar verdik ve bir sinemaya sığındık. Bundan sonraki her gün beni öğle yemeğine, akşam yemeğine ya da sinemaya çağırdı. İyileşmeme ve tek başınalığıma o kadar yoğunlaşmıştım ki, Henryyi duygusal anlamda aklıma bile getirmedim. Onu bir birey ve bir arkadaş olarak seviyordum. Sonra bir gün, akşamüstü saatlerindeki bir beyzbol maçına gittik, açık tribünde onun yanında oturuyordum. Güneş batıyordu, hafif bir esinti çıkmıştı ve sahaya doğru bakıyordu. Ona bakarken aniden tüm bedenim kalbimle doldu. Sanki onu ilk kez görüyordum ve o an anladım. Kafamın içinde kendimden emin bir biçimde; Ah Tanrım, aradığım O! dediğimi hatırlıyorum. Bu farkına varışla anında perde kalktı ve orada, tam karşımda Tanrının bana vaat ettiği Kusursuz Aşk duruyordu.

Yazar: Arielle Ford
Masumiyetin Tadı (Cep Boy)

Yazdığı tarihi aşk romanlarıyla Amerika'nın pek çok yayın organının en çok satanlar listesinde yer alan, eserleri sayısız ödüle layık görülen Avustralyalı yazar Stephanie Laurens'ın bu kitabını soluk soluğa okuyacaksınız... VIII. Meredith Kontu Charlie Morvvellan, soyunu devam ettirebilmek için sonunda evlilik kararı alır ve Sarah Conningham'ı gelin olarak seçer. Sarah, içten içe Charlie'yi sorgular ve evlenme teklifini kabul etmek için ona bir şart koşar. Cazibesini kullanıp tutku dolu bir ağ örer ve Charlie'yi içinehapseder. İlişkileri tensel bir oyuna dönüşür; ikisinin de duygulannı yücelten, ikisini de nefes nefese bırakan, ama yine de kontrol altında tutan bir oyuna...

Yazar: Stephanie Laurens
Miralayın Kızı Süreyya (Cep Boy)

Aşkın tozlu sayfalarını aralıyor Naşide Gökbudak... Tarihi eski, duygularınsa capcanlı yaşandığı bir hikaye Miralayın Kızı Süreyya. Amasya'da köklü bir ailenin kızıdır Süreyya, ailenin en küçüğüdür, babaannesi Senane Hanım'ın gözbebeğidir, bir kertmesi vardır, ama Süreyya Paris'te yaşayan amcasının oğluyla evlenmek istemez ve nişan günü kaçar... Zaki Afganistan Şahı'nın yeğenidir, Türkiye'ye tıp eğitimi görmeye gelir, uzmanlığını psikiyatri üzerine yapacaktır, onun da Şah tarafından uygun görülen bir kertmesi vardır... Süreyya ihtilallerin olduğu, demokrasiye alışmaya çalışılan bir dönemde yaşar, aşkı Ankara'nın sonbaharında musiki dinleyerek tanır, sadece kendi yurdunun değil başka vatanların da siyasi olaylarına tanık olur. Acı ile aşkın birbirine girdiği bir hayat yaşar. Naşide Gökbudak son romanı Miralayın Kızı Süreyya'da, Türk milletinin kökleşmiş geleneklerini, evlilik, kadın-erkek ilişkileri, yeni Türkiye'nin kimliğini oluştururken toplumun geçirdiği zorlukları, sürükleyici kurgusu ve akıcı diliyle irdeliyor. Bir solukta okunan roman kimi zaman buruk bir gülümseme, kimi zaman gözyaşıyla bambaşka bir iklime sürüklüyor...

Yazar: Naşide Gökbudak

O Yaz

Epsilon okurlarının Benimle Kal adlı romanıyla tanıştığı, dünyaca sevilen yazar Lisa Kleypas bu kez O Yaz ile okurlarına yeniden merhaba diyor. Her şeyin bir yaz gecesi başladığı roman, tıpkı yazarın ilk romanı gibi bir solukta okunacak "Gerçekten yetenekli bir öykücü." -Publishers Weekly- Londra sosyetesine giren dört genç kızın ortak bir amacı vardır. Tüm kadınsı yönlerini ve çekiciliklerini kullanarak kendilerine birer koca bulmak. Annabelle Peyton ise ailesini felaketten kurtarmanın tek yolunun, soylu bir genç adamın kendisine evlenme teklif etmesini sağlamak olduğunu düşünmektedir. Bunun için güzelliğini ve zekasını sonuna kadar kullanmakta kararlıdır. Ancak Annabelle'nin en büyük hayranı, zengin ve güçlü Simon Hunt genç kızın aklını çelmekte ve onun duygularına karşı koymasını güçleştirmektedir. Arkadaşları, Annabelle'i Simon'dan uzakta tutmak için uğraşırlar ve ona uygun gerçek bir beyefendi bulmaya çalışırlarken, bir yaz gecesi her şey değişir. Annabelle, aşkın en tehlikeli oyun olduğunu keşfeder.

Yazar: Lisa Kleypas
Pasaklı Tanrıça (Cep Boy)

"Adım Samantha. Yirmi dokuz yaşındayım. Hayatımda hiç yemek pişirmedim. Yer silmedim. Toz almadım. Düğme falan da dikemem. Yapmayı bildiğim tek şey kontratları yeniden düzenlemek ve müvekkilimi milyonlarca pound kar ettirmek." Pasaklı Tanrıça, hayatı biraz daha ağırdan alması gereken genç bir kızın hikayesi. Ki bu kızın artık kendini bulması, en önemlisi aşkı bulması gerekiyor. Ve elbette ki sözü edilen bu kızın, bir kenarda öylece durmasına alışkın olduğu ütü masasının ne işe yaradığını da artık uygulamalı olarak öğrenmesi gerekiyor. "Samantha'ya çabucak kanınız ısınacak ve fazla mesai yapmış okuyucular bu avukatın hayatındaki ilk boş hafta sonunda yaşadığı sevinci çok iyi anlayacak." Christian Science Monitor- "Sophie Kinsella 'çıtır edebiyatı' oyunlarının zirvesinde. Olay örgüsü hızlı bir tempoda ilerlerken eğlendiriyor ve yazar acayip karakterlerine yeterli ölçüde gerçekçi ayrıntılar eklemeyi başarıyor." New York Post- "Kusursuz bir eğlence" Pasaklı Tanrıça hakikaten çok komik ve tatlı bir kitap. Kinsella mizahı iyi beceriyor ve okuyucularını meraktan çatlatıyor. Miami Herald-
Yazar: Sophie Kinsella
Sabır

"Lisa Valdez ortalığı kasıp kavuruyor." -The Best Reviews- Patience adlı bir kadın. İradesini ve aşkını imtihana tutacak bir arzu. Olağanüstü güzelliğiyle tanınan Patience Emmalina Dare evlenme çağına girdiği andan itibaren hayranlarını peşinde sürüklüyordu. Sayısız talibi olmasına karşın ne gönlünü çelen, ne de arzularını ateşleyen biri çıkar karşısına. Ta ki gizemli bir adam ona güçlü bir ihtiyacın varlığını hissettirinceye kadar. Ona duyduğu arzu mu daha ağır basacak yoksa bağımsız bir hayat kurma isteği mi? Peki ya kendi içinde daha önce varlığından bile habersiz olduğu bir parçayı keşfettiğinde? Gayrimeşru doğumuyla ilgili öğrendiği gerçekler Matthew Morgan Hawkmore'un toplumdaki yerini sarsmaya başlayınca, Langley Kontunun esmer güzeli kardeşi yeniden dirilip intikam alma isteğiyle dolar. Eskiden sevdiğine inandığı kadın tarafından ihanete uğrayıp terk edildiği için bir daha asla aşkın tuzağına düşmemeye yeminlidir. Ne var ki yalnızca onun giderebileceği bir ihtiyacı kararlılığı ve özgüveniyle maskeleyen Patience'a karşı koyamaz.

Yazar: Lisa Valdez
Sadakat Müzesi (Cep Boy)

…aşk ne hain, insana bildiği bütün dilleri unutturuyor Aşk böylesi akla ziyandı işte… Akla olmadık şifreleri çözdüren, gönle düğümler örerdi ki bir düğüm çözülürse her şey açığa çıkmasın? Bilinmezliğin deminde ney gibi inleyen, ney gibi inleten aşktan başka ne olabilirdi ki? Sen bu inlemeleri hastalık zannedersin ama bilinmez, belki de o inlemeler visale atılan adımlardır... Yürü sadakatin dikenli yolunda… Aşkını bulamazsan cennete çıkar yolun belki! Ama sen illa aşkı arıyorsan ateşe de katlanmalısın! Öyle ya insanlar hayata sadakat göstermez ama ölüme sadakat göstermeyen, göstermek istemeyen bir canlı var mı? “Her canlı ölümü tadacak!” Üstelik son nefesten önceki sadakat de bir sınav nehir değil midir? Herkes de bu nehirde yıkanmak ister ama kimi boğulur kimi yıkandıkça kirlenir! Kendisine sadık olmayan kime sadakat gösterebilir ki?

Yazar: Ali Ulurasba
Sadece Dinle

“Ben Annabel'im. Her şeye sahibim. Manken gibiyim, akıllıyım, sosyalim. Şanslılardan biriyim. Peki, acaba gerçekten öyle miyim?” Annabel Greene, her şeyi olan kızdı. En azından Kopf's mağazalarının reklamlarındaki rolü şuydu: En iyi öğrenci, popüler ponpon kız, arkadaş grubunun gözdesi, mezuniyet balosunun göz alıcı kraliçesi. Oysa gerçek hayatta, Annabel hiçbir şeyi olmayan kızdı: Kötü-kalpli-ama-ilginç Sophie ile olan arkadaşlığı pis söylentilerle sona erdiğinden bu yana yakın arkadaşı kalmamıştı. Ablasının yeme bozukluğu ailesini meşgul ettiğinden evde de huzuru yoktu. Annabel, aklındakileri ve içinden geçenleri kimseyle paylaşamıyordu. Derken Owen Armstrong ile tanıştı. Yoğun, müzikle haşır neşir ve sonuçlar ne olursa olsun, daima gerçeği söylemeye kararlı bir gençti Owen. Sorunlarıyla yüzleşmekten nefret eden bir kız, şeffaflığa tutkun bir çocukla duygusal bağ kurabilir miydi? Ve Annabel, acaba Sophie ile arkadaşlığını sona erdiren o gece aslında neler olduğunu anlatma cesaretini kendinde bulabilecek miydi? Eşsiz yazar Sarah Dessen Türkiye'deki genç okurlarıyla Sadece Dinle aracılığıyla ilk kez buluşuyor. Yazar: Sarah Dessen
Sensiz Olamam

Bir deniz kazasından kurtulan Adam geçmişine dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. Zihnini kurcalayan pek çok soru işareti varken, onu kurtaran ve yaralarını iyileştiren sarı saçlı güzel kadının karısı olduğunu öğrenince çok mutlu olur. Mariah'nın adı ve yüzü ona tanıdık gelmemektedir belki ama dokunuşları, sıcaklığı, yaşattığı tüm duygular doğru kadın olduğunu hissettirmektedir.
Mariah Clarke kendisini koruyup gözetecek bir eş için dua ederken, onu ıssız bir koyda, suların içinde bulacağını tahmin etmemektedir. Adam'ı kendisinin kocası olduğuna ikna etmesi çok kolay olur. Aralarında günden güne gelişen tutkuyu yenip gerçeği itiraf etmesi ise hiç de o kadar kolay olmayacaktır.

Yazar: Mary Jo Putney

Tehlikeli İlişkiler

Sebastian Locke´a ilk görüşte aşık oldum. Otuz iki yaşındaydı. Ben de on iki. O zaman onun annemin aşığı olduğunu biliyordum. Ve onunla on yıl sonra evleneceğimi de bilemezdim. Şimdi de ölmüştü. Esrarengiz, hatta kuşkulu koşullar altında ölmüştü. Ölümünün doğal mı olduğu, intihar mı ettiği, ya da cinayete mi kurban gittiği bilinmiyordu. Boşanmıştık. Onu geçen pazartesi onun isteği üzerine birlikte öğle yemeği yememize kadar hemen hemen bir yıldır görmemiştim. Polis onun ölümüne ışık tutabileceğimi umuyorsa da, benim söyleyebileceğim hiçbir şey yoktu. Ben de herkes kadar şaşırmıştım. Ancak polis benimle konuşmak için gelmişti. Şaşkına dönmüştüm. Kütüphaneme bakındım. Sebastian´ın ölmüş olmasını ancak fark edebiliyordum. Oda her zamanki gibi görünmüyordu gözüme. İki duvar dolusu kitap antikalarla, anneannemin at tabloları ve Victoria dönemi lambalarıyla dengelenmekteydi. Ama hepsi sanki çarpılmış gibiydiler. Tıpkı benim gibi. Kendimi toparlayarak dahili telefonun düğmesine bastım ve sekreterim Belinda´ya ziyaretçileri içeri almasını söyledim. (Kitabın Girişinden)
Yazar: Barbara Taylor Bradford
Teklif

Yarattığı heykele aşık olan bir kadın. Sevdiği için her şeyi göze alan bir erkek. Edwina, ıslah edilmesi mümkün olmayan Mick Tremore’u yalnızca altı haftada (Xavier’in vereceği yıllık baloya kadar) bir asilzadeye çevirebileceğine dair bahse girmiştir. Her ne kadar dilbilimci yanı bu işin altından kalkacağını söylese de adamın delici bakışlarının etkisinden kurtulup kurtulamayacağından pek emin değildir. Londra’nın dış mahallelerinden birinde yaşayan Mick dış görünümün son derece aldatıcı olduğunu gayet iyi bilir. Mükemmel bir İngiliz leydisi olan Edwina ise buna önem veriyor gibi görünmektedir ama içinde serbest kalmayı bekleyen tutkular gizlidir. O Mick’i cemiyete girmesi için hazırlarken, Mick de Edwina’yı kalbindeki yeri alması için hazırlamaktadır... Ve de yatağındaki.

Yazar: Judith Ivory
Uğursuz Kolye (Cep Boy)

''Uğursuz Kolye'' okuyucularını tropik denizlerin derinliklerine götürüyor. Yazar, hikayesindeki aşk ve tutkunun yanında gizem ve gerilimi de mükemmel bir şekilde kullanıyor. Deniz arkeoloğu olan Tate Beamont, babasının deniz dibinde eski eser ve hazine arama tutkusunu paylaşan genç bir kızdır. Yıllar içinde batık gemilerde pek çok güzel şey buldukları halde, arkasında kana bulanmış bir efsane bırakan Anjelik'in Laneti ile yolları hiç kesişmemiştir. Baba kız böyle bir avın peşine düşeceklerse, bunu Buck ve Matthew olmadan yapamayacaklarını görürüler. Tate başlangıçta, bu ulaşılması güç hayali yabancılarla paylaşmayı öfkeyle reddettiği halde, sonra fikrini değiştirir. Derin suların altındaki ortak çalışma sırasında iki genç arasında gerilimli bir aşk doğar. Geçmişleri ve gelecekten beklentileri arasındaki büyük farklar onları ayırırken, yürekleri ve bedenlerinin çekimi ayrılmalarını imkansız kılmaktadır. Mathew, Anjelik'in Laneti'ni ararken, babasının ölümündeki gizemi de aydınlatma peşindedir. Ekip büyük bir uyum içinde çalışır, gençler arasındaki aşkla birlikte Ray Beamont ile Buck Lassiter arasında da büyük bir dostluk doğar. Ne yazık ki, beklenmedik rastlantılar olayların akışını değiştirecek, hayalleri erteleyecektir. Ancak çekilen tüm acılara rağmen, aşk, dostluk, dayanışma ve tutku, sonunda hepsinin mutluluğu bulmasını sağlar.

Yazar: Nora Roberts
Yasak İlişki

Barbara Taylor Bradford, sabırsızlıkla beklenen bu romanında akıllardan hiç silinmeyecek bir aşkın öyküsünü anlatıyor. Amerikan Televizyonunun otuz üç yaşındaki ünlü muhabiri Bill Fitzgerald, görevli olarak uzun bir süre Bosna'da kaldıktan sonra, savaştan bıkmış, yorgun düşmüştür. 1995 Kasım'ının son günlerinde, eski arkadaşı, Time dergisinin savaş muhabiri Francis Xavier Peterson ile buluşmak üzere Venedik'e gider. Frankie ile Büyük Kanal'ın (Grand Canal) üzerindeki Giritti Palace Oteli'nin barında otururken, Bill barın karşı tarafında tek başına oturan esmer güzeli genç kadına vurulur. Gösteri dünyasının avukatlarından Peter Smart ile mutsuz bir evliliği olan Vanessa Stewart, yirmi yedi yaşında bir cam tasarımcısıdır. Camdan yapılan nesnelerin üflenerek biçimlendirilmesi işlemini Murano'da izlemek üzere, New York'tan Venedik'e gelmiştir. O günlerde Venedik'te bulunan bu üç Amerikalı, Şükran Günü'nü birlikte kutlamak isterler. İçtenlikli ve dostça geçirdikleri o gece, yasak ama kaçınılmaz bir ilişkinin başlangıcı olur.
Yazar: Barbara Taylor Bradford
Zalim Cazibe

Lady Claudia Whitney hariç, Julian Dane kadınlar tarafından reddedilemeyen bir erkekti. Çocukluktan beri tanışıyorlardı, Lady Whitney de gayet güzel ve alımlı bir kadın olmuştu. Julian, çocukluk arkadaşını tutkuyla alakalı bilmesi gereken her şeyi öğretmek istiyordu fakat aslında Clauida bunun tam tersini başarmak üzereydi. Tüm saflığını ve doğallığını kullanarak Julian'a arzuların ve tutkuların en vahşice yaşandığı, insanları tüketen aşkı öğretecekti. Çapkın erkek karşısında dişli ve güzel bir kadın bulmuştu "Sizi mutlu eden yazarları bilirsiniz. Onların romanlarını okuduğunuzda yüzünüzde gülümsemeler oluşur. İşte Julia London okumaya başladığımdan beri bu duygular içerisindeyim." Romance Reviews "Uzun zamandır okuduğun en iyi tarihi romantizm. Bu kitap romantizm seven tüm okurlarla paylaşılmalı." All about Romance "Bu kitabı bir oturuşta bitirmelisiniz." Romance Reader "Romantizmin doruk noktası Bu hikaye beni etkisi altına almayı başardı. Çabuk gidin ve bu kitabı edinin, inanın pişman olmayacaksınız." Romance Junkies
Yazar: Julia London
Zorla Güzellik Olmaz

Johanna Lindsey her romanında iz bırakan karakterler yaratmada usta.“ Chicago Sun-Times "Tutku dolu ve seksi.“ -Booklist "Johanna Lindsey hayranlarına bir kez daha aşık olacakları bir kahraman veriyor.“ -Duluth News Tribune Leydi Margaret Landor, Avrupa'da aylarını, on bir yıl önce bir düelloda en iyi arkadaşını öldürdükten sonra kaybolan Sebastian Townshend'i bulmak için harcar. Bu amacında başarısız olunca, acımasızlığı ile nam salmış Raven adlı adamı tutmaya karar verir. Fakat aradığı kişinin zaten Raven olduğunu fark edince oldukça şaşırır. Sebastian'ın bir daha asla İngiltere'ye dönmeyeceğine dair yemin etmesine rağmen, Margaret onu, öz babasının başına gelen gizemli 'kazaları' araştırması için ikna etmeyi başarır. Fakat Sebastian'ın asıl geri dönüş sebebini saklamaya, ailesine ve eski dostlarına geri dönmek için geçerli bir nedene ihtiyacı vardır. Böylece Margaret'ın 'evliymiş gibi yapma' önerisini kabul eder. Fakat bu plandaki tek kusur, zamanla birbirlerine duydukları yoğun tutku olacaktır.

Yazar: Johanna Lindsey

özelden yazmışsınız teşekkürler .. baştan çıkartan aşkı da bekleyebilirim hepsini birlikte gönderebilirsiniz. size adresimi mail atarım ... acelesi yok .görüşmek üzere

Çirkinin Aşığı - Elizabeth Hoyt
Fırtına Çiçekleri - Laura Kinsale
Gölgede Bir Yaşam - Nancy Moser
Zalim Cazibe - Julia London
Aşk Hırsızı - Sabrina Jeffries
bu kitapları almak istiyorum elinizde kaldı mı yardımcı olursanız sevinirim(kampanyanız devam ediyorsa hediye olarak(bir prense aşık oldum- Sabrina Jeffries)kitabını istemem mümkün mü?)bana haber verirseniz sevinirim

Son düzenleme:
asıl adı atıye
bır prense asıgım
asla unutulmaz
ugursuz kolye
düşlerimin prensi
eylül
içinde ask var
ben bunları ıstıyorum ama kargo cok tutmaz ınsallah

Evet mesajınızı gördüm ve cevap yazdım. İstediğiniz kitapları söylemeniz yeterli. Yarın hemen kargoya veririm. Lütfen özelden adresinizi ve telefon numaranızı da yazın. Aras Kargo ile anlaşmamız var indirimli gönderiyorum.

mıralayın kızı sureyyayı cok begenmıstım onun tadında 4 tl lıkten sız secınnn prense asık oldumun yerıneee

Back