Satılık Pronovias Alcanar Gelinlik! *Swarovski işlemeli*

Suzan_A

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
16
1
8
Merhaba,
Konuyu silemediğim için bilgileri siliyorum.
Sevgiler...

Son düzenleme:
Fiyat olarak ne dusunuyorsun.
Ben gelinlik aldim bile ama senin gelinligim ilk dusundugum gelinliklerden biriydi
Aklimi celdi
Lutfen fiyat bilgisi gonderiri misin bana ve foto

Merhaba,
mail adresinizi verirseniz düğünden fotoğraflarımızı ve fiyat hakkında düşündüğüm aralığı verebilirim.. Teşekkürler...

Pronovias'ın kendi sitesinde görmek için şu linkten http://www.pronovias.com.tr/wedding-dresses-2014/collection-glamour-alcanar ulaşabilirsiniz. Gelinliği 1 kez giydim, kuru temizlemesi Vakko tarafından yapıldı. İstanbul Suadiye mağazasından almıştık, ayrıca Vakko tarafından da swarovski taşlarla işlemesi yapıldı. 34-36 Bedene uygundur, ben 36 bedenim, boyunda hiçbir tadilat vs. yapılmadı. Gelinliğim ilk günkü gibi duruyor, hiçbir yerinde iz veya hasar yok, çok dikkat etmiştim giyerken. İlgilenirseniz bütçeniz doğrultusunda yardımcı olabilirim. Düşündüğüm fiyat aralığını özelden mesaj atıyorum size, iyi günler...

İlgilenenlere duyurulur; Acil satmak istiyorum, ciddi düşünenlere fiyat konusunda yardımcı olacağım...

merhaba rica etsem fiyat ve resim paylaşır mısınız?

<tşkler,

Merhaba ben ozelden de yazmistim ama bende bilgi ve resim alabilirmiyim

Merhabalar, mesajlarınızı şimdi gördüm. Konuyla ilgili size dönüşlerde bulunacağım. Gelinliğim satılık evet, iyi haftalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…