• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Satılık prego zaapy hoppala

akrepikizi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
427
507
123
36
Prego zaapy hoppala 225tl (kargo dahil)
Bebeğim zıpzıpı çok sevdi (benim bile oynayasım geliyor :) ), boy uzatıyor, kas gelişimine etkisi olduğunu düşünüyorum. Benim bebeğim biraz hareketli bi bebek durduğu yerde durmuyor Allahtan zıpzıpı sevdi kısa süreli oyalamak için iyi oluyor (uzun süre durmasının zararlı olduğunu düşünüyorum).
Yakın bi arkadaşım biraz daha farklı benzer bişey verdiği için bunu satmak istiyorum. En kısa zamanda resim çekip yükleyeceğim.

Düzeltiyorum. Sıfırı 239 tl. Nette Serhan bebede
Dediğiniz doğru ama malesef satışta değil şuan. Bende ürün alacağım zaman sizin gibi bakarım hep sitelere ama nedense ucuz fiyat gördüğüm yerlerde stokta bitmiş, satışta olmuyor. İyice araştırıp almakta fayda var belki gerçekten dediğiniz fiyata satışta olan yer vardır. Benim baktığım fiyatlar 399 civarı.

Ürünün resmi bu

20160408_093953.jpg
20160408_094012.jpg
20160408_094040.jpg

öyle tuhaf sitelere bakarak fiyat vermeyelim arkadaşlar ordan ürün alanlar mağdur olur ya stokta yoktur ya da satın alırsın aylarca gelmez paranı zor alırsın...

Teşekkür ederim F funda712
Alıcı olarak tabiki en doğal hakkımız sitelere bakıp araştırmak, bende ürün alırken çok araştırırım ama stokta var mı yok mu o ucuz fiyat gerçek mi, ne zamanki (hangi yılın) fiyat ona da bakarım. Benim de 2. el aldığım şeyler var yine aynı şekilde davranıyorum bildiğim sitelere bakıyorum işime gelene göre karar veriyorum :)
Ayrıca ilan açarken de buna göre açtım 2.el baktım araştırdım genelde kargo hariç 250tl civarı diyorlar (belki daha uygun vardır bilmiyorum) bende ürünümü satmak istiyorsam onlardan farkım olmalı diye düşünüyorum.

merhaba, ürünün sıfır fiyatı evet her yerde 399 tl ama biraz araştırırsanız çoğu bebek mağazasında 300 tl ye 100 tl hediye çeki olduğunu görürsünüz, şu an mesela e-bebek te picabo da babymall da bu bahsettiğim 100 tl hediye çekleri var belki başka yerlerde de vardır tam araştırmadım, yani çoğu yerde ürünün fiyatı 300 tlye geliyor, mantıken ikinci eli yarı fiyatına desek ortalama 150 tl olması gerekir. kargo sizden olursa 175 tl ye alabilirim ürünü. saygılar...

merhaba, ürünün sıfır fiyatı evet her yerde 399 tl ama biraz araştırırsanız çoğu bebek mağazasında 300 tl ye 100 tl hediye çeki olduğunu görürsünüz, şu an mesela e-bebek te picabo da babymall da bu bahsettiğim 100 tl hediye çekleri var belki başka yerlerde de vardır tam araştırmadım, yani çoğu yerde ürünün fiyatı 300 tlye geliyor, mantıken ikinci eli yarı fiyatına desek ortalama 150 tl olması gerekir. kargo sizden olursa 175 tl ye alabilirim ürünü. saygılar...
Helal olsun ne güzel yazmışsın ikinci el malını sıfıra yakın satmaya çalışmayın arkadaşlar

Evet dönem dönem indirimler , hediye çekleri oluyor. Ben alışverişlerimde anında indirimi tercih ediyorum. Çünkü hediye çeklerinin bildiğim kadarıyla belli şartları oluyor. Aynen n11 de 250tl üzeri 44tl indirim, 125tl üzeri 22tl indirim gibi (e-bebek vs şartlarını bilmiyorum). Yani yeni bir alışveriş yapmanız gerekiyor kullanabilmek için eğer alacak başka bişeyim varsa bunu yapıyorum ben, tercih meselesi :)

hatta şu an n11 de bi satıcı 310 tl ye satıyo ve birinden 44 tl lik hediye çeki alıp (10 tlye filan satıyolar) sıfırı 275 tlye filan gelmiş olur :)))
310tl dediğiniz satıcıyı göremedim büyübebek diye bir satıcı 319,50 satıyor. Kupon satıldığını da bilmiyordum.
319,5tl - 44tl kupon = 275,5tl
275,5tl + 10tl(kupon satın alma)+ 6,99tl (kargo) = 292,49tl yani bahsettiğiniz fiyattan 17,49tl farklı :)
Ama sıfırı o fiyata çok çok iyiye geliyor tabiki :KK39: Diğer türlü hediye çekleri biraz daha masraflı yeni alışveriş yapmanız şartı olduğu için :)

310tl dediğiniz satıcıyı göremedim büyübebek diye bir satıcı 319,50 satıyor. Kupon satıldığını da bilmiyordum.
319,5tl - 44tl kupon = 275,5tl
275,5tl + 10tl(kupon satın alma)+ 6,99tl (kargo) = 292,49tl yani bahsettiğiniz fiyattan 17,49tl farklı :)
Ama sıfırı o fiyata çok çok iyiye geliyor tabiki :KK39: Diğer türlü hediye çekleri biraz daha masraflı yeni alışveriş yapmanız şartı olduğu için :)

ben zaten sıfırı 275 tl ye "filan" diye yazdım, filan = 17,49 tl :))) bu arada 10 tl olan 44 tl lik kuponu pazarlık yaparak 5 tl ye anlaştım :)) bir de ortalama 200 tllik daha alışveriş ihtiyacım var n11 den (arabanın yağı filtreleri filan), 500 tlye tamamlanınca maximum karta 25 tl para puan kampanyası var şu an, yani 292,49 - 5 tl (kupondaki pazarlıktan kazandığım 5 tl) - 25 tl maxipuan = 262,49 tl ye gelmiş oluyor :)))) tabi bir de taksit yapma şansım oluyor.

Az önce son mesajımdaki şekilde aldım ürünü, yani 262,49 Tl ye gelmiş oldu bana, üstelik pembesini almış oldum, hatta bir de 3 taksit yaptırdım :))) siz de ikinci elini 225 tl ye satmaya devam edin :))))

Az önce son mesajımdaki şekilde aldım ürünü, yani 262,49 Tl ye gelmiş oldu bana, üstelik pembesini almış oldum, hatta bir de 3 taksit yaptırdım :))) siz de ikinci elini 225 tl ye satmaya devam edin :))))
Hayırlı olsun, güle güle kullansın bebişiniz :) ben de sizin yerinizde olsam kuponum, puanım olsa sıfırı tercih ederdim. Siz de kullandıktan sonra satmak isterseniz dediğiniz gibi daha uygun fiyata verirsiniz çünkü maliyetiniz düşük :)

kimsenin burada başkasının sattığı fiyatı sorgulamaya hakkı yok isteyen istediği fiyata satar kardeşim zoruna gidiyorsa hah alma git n11 den al bilmemne .com dan al bisürü de hesap kitap yapmışsın cebinden çıkan miktar önemli benim için yok şu hediye çeki verdi 50 lira çekverdi diye 300 liralık alışverişi 250 diye düşünemem ben tüm hediye çekleri yeni bir alışverişe sürüklüyor veee çok merak ediyorum işin bitince o ürünü ne kadara satıcaksın...

üstelik akrepikizi seni gerçekten tebrik ediyorum tüm bu laf sokmalara bu kadar nazik cevaplar verdiğin için ben bile sinirlendim sonuçta aldığının yarısına sattığını düşünüyorum

üstelik akrepikizi seni gerçekten tebrik ediyorum tüm bu laf sokmalara bu kadar nazik cevaplar verdiğin için ben bile sinirlendim sonuçta aldığının yarısına sattığını düşünüyorum
Teşekkür ederim düşünceleriniz için. Ben normal davrandığımı düşünüyorum, elimden geldiğince empati yapmaya çalışıyorum ve gerçekten benimde aynı durumda kuponum falan olsa o fiyata gelse sıfırını alırdım, iyi günlerde kullansın bebeği. Yarısının az fazlası demek daha doğru olur sanki ;) bu ürünler ağır ve kargosu çok tutuyor ama anlaşmalı kargom olsa vs. karşımdaki insana yardımcı olmaya çalışırım.

kimsenin burada başkasının sattığı fiyatı sorgulamaya hakkı yok isteyen istediği fiyata satar kardeşim zoruna gidiyorsa hah alma git n11 den al bilmemne .com dan al bisürü de hesap kitap yapmışsın cebinden çıkan miktar önemli benim için yok şu hediye çeki verdi 50 lira çekverdi diye 300 liralık alışverişi 250 diye düşünemem ben tüm hediye çekleri yeni bir alışverişe sürüklüyor veee çok merak ediyorum işin bitince o ürünü ne kadara satıcaksın...

sizin neden sinirlendiğinizi ben anlamadım, ben bu ürünü bugün n11.com dan aldım ve yaklaşık 260 tl ye gelmiş oldu, sıfırını 260 tl ye aldığım bir ürün ikinci elde 225 tl olması tabiki mantıksız ve bunun için de arkadaşla pazarlık yapmaya çalıştım ama anlaşamadık. söylediğiniz çok doğru isteyen istediği fiyata satar ve zoruma gittiği için de gittim n11 den aldım :)))) işim bitince burada sıfırından daha yüksek fiyata satılığa çıkarcam ve itiraz eden olursa da sizi adres göstercem, uygun fiyata verirsem bu arkadaş çok kızıyo diyecem :)))))

ben burada satan arkadaşa ne bir hakaret ettim ne de bi saygısızlık yaptım, sadece fiyatının bence daha düşük olmasını "sebepleriyle" birlikte yazdım, arkadaş da doğal olarak güzelce cevapladı yazılanları, bence burada tek problem olan kişi sizsiniz :)

Back