• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Satılık Philips Avent süt sağma makinası garantisi var

ftmclc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
613
388
103
Arkadaşlar merhaba, 3 ay kadar kullandığım Philips Avent süt sağma makinasını 150 tl'ye satıyorum,ben çok memnun kaldım, umarım sizde memnun kalırsınız,sormak istediğiniz birşey olur ise cevap veririm,

İyi alışverişler.

Eklentiler

• avent.jpg
    avent.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 61
Arkadaşlar belirtmeyi unutmuşum, elektriklidir makine

Bu urunun aynısını bende alıp kullandım ve almadan önce gece yarılarına kadar ağlardım çok iyi ve kalıtelı urun canı asla yakmaz yara yapmaz masajla sütü sağar vs vs ben satmaya kıyamayıp kaldırdım ama alacak arkadasa şimdiden hayırlı olsun pişman olunmayacak bir ürün çünki hayırlı satısların olsun inş arkadasım

Bu urunun aynısını bende alıp kullandım ve almadan önce gece yarılarına kadar ağlardım çok iyi ve kalıtelı urun canı asla yakmaz yara yapmaz masajla sütü sağar vs vs ben satmaya kıyamayıp kaldırdım ama alacak arkadasa şimdiden hayırlı olsun pişman olunmayacak bir ürün çünki hayırlı satısların olsun inş arkadasım

Öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, söylediklerinde çok haklısın ben hastane tipi sağma makinası kullanmıştım ilk 3 gün ama öyle bir yara yaptı ki göğüslerimi ağlıyordum artık bebişin ağzı değince, sonra bu makinayı aldım, o kadar memnun kaldım ki anlatamam, sağarken masaj yapıyor olması çok güzel :)

Arkadaşlar Göğüs pompasının yanında hiç açılmamış göğüs pedi göndereceğim.

konum halen günceldir arkadaşlar

canım özeldn mesaj attım

:KK23:Rica etsem ,Konuyu kapatabilirmisiniz

Back