• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El satılık park yatak

merhaba ara katı varmı acabapark yatağın

slm bu sizinki değil ama değilmi siteden çekilmiş bir resime benziyor
sizin sattığınızın fotosu varmı aksesuarları falan tammı birde hangi şehirdesiniz

evet bu siteden çekilmiş ama satığım yatağında resmi var ....herşeyi tam yalnızca üste aksesuar asma yeride var sadece kalplerin yerine ben dönencemin ayıcıklarını takmıştım

azrasıla
mesaj kutun dolu olduğu için özel mesaj gönderemedim istanbulda değilim ama ailem istanbulda istnabuldan elden teslim alabilirsin istersen

azrasıla
mesaj kutun dolu olduğu için özel mesaj gönderemedim istanbulda değilim ama ailem istanbulda istnabuldan elden teslim alabilirsin istersen

yatak hala satılık mı? kullanmadıgım dediğiniz sıfır beşik mi? son fiyat kaç olur? ailenir istanbul nerde oturuyor? hepsini cevaplarsanız sevinirim:)

yatak hala satılık mı? kullanmadıgım dediğiniz sıfır beşik mi? son fiyat kaç olur? ailenir istanbul nerde oturuyor? hepsini cevaplarsanız sevinirim:)

evet hala satılık... hayır oda kullanılmış ikizlerimize almıştık...son fiyat :( beylikdüzü ve Silivri

Back