Satılık İngilizce Romanlar-RESİMLİ

scanan79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
254
7
Arkadaşlar merhaba,

İngilizce kitaplarımın sonunda fotoğraflarını çekebildim, diğer konuyu kalabalıklaştırmasın diye ayrı koyuyorum.

İngilizceler tanesi 5 TL'den ama toplu alımlarda indirim yapıyorum. (hepsi orjinal, birinci eldir, zaten çoğu amazon'dan birinci el alınma)

NOT: Bütün kitaplarımın fotoğraflarına, yazarlarına göre ayrılmış şekilde aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz, eğer sayfalardan incelemek yourucu olabiliyorsa...

http://www.keepandshare.com/photo/show.php?i=2389310&cat=1

Son düzenleme:
$anthony bourdain medium raw.jpg $a rather lovely inheritance.jpg $amanda quick reckless.jpg $amanda quick rendezvolus.jpg $amanda quick second sight.jpg $amanda quick slightly shady.jpg $amanda quick the paid companion.jpg $amanda quick the third circle.jpg $amanda quick wait until midnight.jpg $amanda quick with this ring.jpg $amys honeymoon.jpg $andre agassi open.jpg $ane green jemima j.jpg $anne gracie the perfect rake.jpg $amanda quick mystique.jpg $amanda quick mistress.jpg $amanda quick mischief2.jpg $accidentally engaged.jpg $adele parks about last night.jpg $agatha christie partners in crime.jpg $agatha christie the labours of hercules.jpg $agatha christie the murder on the links.jpg $alex barclay darkhouse.jpg $alexandra potter me and mr darcy.jpg $amanda quick affair.jpg $amanda quick dont look back.jpg $amanda quick i thee wed.jpg $amanda quick late for the wedding.jpg $amanda quick mischief.jpg

alexandre potter me and mr.darcy
amanda quick don't look back
anthony bourdain medium raw
catherine coulter vallentine legacy
charlene harris all together dead
james patterson the fifth horseman
jayne ann krenntz falling awake
judith macnaught whitney my love
julie garwood ransom
julie garwood the prize
laurell k. Hamilton bloody bones
laurell k. Hamilton blue moon
laurell k. Hamilton burnt of rings
laurell k. Hamilton cerulean sins
laurell k. Hamilton incubus dreams
laurell k. Hamilton narcicuss in chains
laurell k. Hamilton obsidian-butterfly
laurell k. Hamilton the killing danse
laurell k. Hamilton the lunatic cafe
p.d.james the murder room
susan elizabeth phillips NATURAL BORN CHARMER
ursula k.leguin the earth sea quartet

merhaba arkadaşlar,

bildiğiniz üzere, kitaplarımı ilk satmaya başladığımda 10 kitaba 1 kitap hediye ediyordum.

Ancak, hem kitap sayısının azalması, hem de kargoyu hep benim karşılamam nedenleriyle uzun zamandır bu uygulamayı kaldırmıştım. Konuda düzeltme yapmayı atlamışım, asıl mesajda da düzelttim.

Bilginize:KK17:

mrhaba ben bu kitaplardan şimdilik iki tane almak istiyorum.ingilizce öğretmnliği 1.sınıf okuyorum benim seviyeme göre istediğinizi seçin.adresi veriyim gönderin lütfen

merhaba arkadaşlar,

bildiğiniz üzere, kitaplarımı ilk satmaya başladığımda 10 kitaba 1 kitap hediye ediyordum.

Ancak, hem kitap sayısının azalması, hem de kargoyu hep benim karşılamam nedenleriyle uzun zamandır bu uygulamayı kaldırmıştım. Konuda düzeltme yapmayı atlamışım, asıl mesajda da düzelttim.

Bilginize:KK17:

merhaba güncel mi hala ilanınız ??

X