Satılık gonalf ve orgalutran ve merıonal

caney37

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
408
15
643
53
İstanbul
Elımde gonalf 450 lık gonlaf var 08-09 tarıhlı
ve orgalutran da var ve merıonal da

ısteyen mesaj atabılır

ssk yuzdesıylen verecem

gonlaf yuzdesı 150 lıra ama ben 100 lıra ıstıyorum orgalutranlar ıcınde tanesı 15 lıra ıstıyorum

mesaj atabılırsınız

ılaclar guvenlı saklanmıstır

tamam bende ıstanbuldayım anadolu yakasında.. ozelıne sımdı telefonumu yazıyorum benı ararsan gorusuruz.

caney orgalutranların son kullanma tarihi nedir ve kaçtane var öğrenebilirmiyi.
eğer son kullanma tarihleri uygunsa görüşebiliriz.

teşekkürler canım bana tarih olarak uymuyor ..
sağol

caney ne oldu hayırdır bir ara ilaç arıyordun burada fıldır fıldır , vaz mı geçtin şimdi tedavi olmaktan ???

canım bir ay sonra bitiyor herhalde son kullanma tarihi degil mi...............
bana şimdi acilen lazım.........
almak istiyorum......özeline yazdım bakar mısın............

ne demek ıstedın anlamadım ama . ben taaaaa en az 7 ay oncesınden ılac arıyordum ve tedavı olmak ımkanı anca oldu ne yazıkkı 6 denemede olmadı... o kadar perısanımkıııı

tarıfı olmayan uzuntu ıcındeyım son denememdı zaten dusunsene anne olmak hayallerım olmayacak artık ...... deneme oldu transferım de oldu ama olmadı ısteeee..... valla ısyanmı dersınız ne dersınız ama ALLAH bızlerı unutuyomu bılmıyorum ıcım o kadar acıyorkıı......

ınanılmaz durumdayım ektra bıssuru seyler cıktı ısın garıbı

Son düzenleme:

çok üzüldüm
hayır hakikaten merak ettim , hiç bir yerde denediğine dair bir şeyler yazmamışsın , acaba yolunda gtmeyen bir şey mi oldu diye ...
niye son şansın olsun canım yaaa , bir arkadaşım 7. denemesinde aldı bebeğini kucağına ..
çiderin kurucusu sibel hanım 20 yıl mücadele vermiş bu uğurda
sakın pes etme

canım ben pek yazan bırı degılım zaten..... strese gıren bır yapım var tedavıdeyken hele pc acmadımkı ben.... cok yazan cızen bırı olmadıgımdan ıste...

pes ettım artık ben.... para onca denemeden sonra kalırmı ne dersın: lmaz:

ılaclaı verdım ıns. alanlara ugur getırır ıns... yurekten dılıyorum.... ıns. onlar anne olur

canım yaa , sabret bak bazı sitelerin indirimli yada ücretsiz tedavi kampanyaları oluyor , onları takip etsen .. ilaçlarını yine bulursun bir şekilde .. hem bir daha ki denemenden önce sana benim de uyguladığım bir macun var onun tarifini yollarım , yaparsın , bir de öyle dene .. bana veren kişi ilk denemesinde kavuştu iizlerine , yine aynı kişi başkasına vermiş o da o macunu yedikleri denemesinde tutmuş , benim de öyle oldu .. belki o yüzden belki tesadüfen .. ama dilersen gönderirim sana canım ..
o bebek gelecek , ama sen inançla devam edersen gelecek .. dediğim gibi o infertilite sitesine üye olup indirimli yada ücretsiz tedavi çekilişlerine katıl, ilaçlarını burdan yada diğer adreslerden temin edersin , olur niye olmasın .. yeterki sen pes etme .....

bir adet 450 lik gonal-f ve 1 adet 150 lik merional uygun bir fiyata verebilirim.benim tedavimden arttı. hiç açılmamış kutularda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…