Arkadaşlar prenses etek gelinliği olan satmak isteyen varsa alabilirim kirada olabilir, birde bindallı sı olan biride satmak isterse memnun olurum kırmızı :) düğünüm temmuzda o zmana kadar benden önce düğünü olacak halihazırda alışverişini yapmış gelin hanımlarda belki sonra satmak isteyebilir diye düşündüm:) teşekkürler
Canim 2elim sitesinde cok guzel tam istedigin model prenses etek gelinlik var...
Benim cok hosuma gitti izmirden satilikmis..
Istersen bir bak oraya fiyatida 600 tl demis..
Gecen sana bindalli icin msj yazmistim o zamandan beri aklimdaydin yardimci olayim dedim...
bu benimki canım ilgilenirsen özelden konuşalım Eki Görüntüle 716013 Eki Görüntüle 716014 Eki Görüntüle 716015 Eki Görüntüle 716016 Eki Görüntüle 716017
içi altın sarısı elbise dışı altın sarı işlemeli kırmızı bindallı,fesi,kırmızı duvağı, a det kına gülü, çerez sepeti,kına tepsisi ve 2 adet volkanı ile birlikte satıyorum.200 tl
555 708 51 12 istersen görüşebiliriz.
En son Ne Olur Canim birde istanbuldamisinBindallıyı 85 e set halınde hepsını satıcam ama ıstersen bıraz daha ındırım yapabılırım zaten ısıme yarıcak bısey degıl
Tesekkurler Canim kiralamakta Alternatif Olabilir tabi Arastirmalarim Suruyor :)Eki Görüntüle 720354 Eki Görüntüle 720355 canım ben bındallıyı satıyoum ama gelınlıgımı kıraya verıcem ıstersen begenırsen 450 tl ye straplez model prenses etek ust kısmı sırf taş ve boncuk ıslemelı pırıl pırıl duruo yanlız ben cok begenerek dıktırdım el ıslemesı hepsı kesınlıkle gelınlıkcılerdekı o yapıstırmalardan degıl ılgılenırsen baska fotolarda gonderebıırım boydan falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?