• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Satılık gelinlik ve bindallı arıyorum (prenses etek :) )

skyfall

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
75
1
16
İstanbul
Arkadaşlar prenses etek gelinliği olan satmak isteyen varsa alabilirim kirada olabilir, birde bindallı sı olan biride satmak isterse memnun olurum kırmızı :) düğünüm temmuzda o zmana kadar benden önce düğünü olacak halihazırda alışverişini yapmış gelin hanımlarda belki sonra satmak isteyebilir diye düşündüm:) teşekkürler

Hayirli Kandiller canim...
Canim kac beden giyiyorsun kirmizi renkte 3 parcali bindallim var..Eger ilgilenirsen bedeni 40...

Evet prenses etek gelinlik sahipleri sizleri bekliyorum dolapta duracağına bizde faydalanalım, mağazalar çok fiyat söylüyorlar zaten 1 gün giyiliyor bu şekilde almaktan yanayım bende temiz kullanıp başkasına veririm diye düşünüyorum zaten, tek parça 2 parça farketmez tekliflere açığım haydin bacılarrr :))

Arkadaşlar prenses etek gelinliği olan satmak isteyen varsa alabilirim kirada olabilir, birde bindallı sı olan biride satmak isterse memnun olurum kırmızı :) düğünüm temmuzda o zmana kadar benden önce düğünü olacak halihazırda alışverişini yapmış gelin hanımlarda belki sonra satmak isteyebilir diye düşündüm:) teşekkürler

prenses etek gibi gelinlik kabarık etek bi bak istersen düğünüm olmadı gelinlikle ve kınalıkla oynamadım yani tertemiz birde istersen gelinlik iç korsemde var onuda satıyorum

$kınalık.jpg $gelinlik boy.jpg

sağol canım ben tüllü model arıyorum böyle saten gibi değil :/ yinede çok teşekkürler :) korsede aldım ama gelinlik yok işte daha :/

Canim 2elim sitesinde cok guzel tam istedigin model prenses etek gelinlik var...
Benim cok hosuma gitti izmirden satilikmis..
Istersen bir bak oraya fiyatida 600 tl demis..
Gecen sana bindalli icin msj yazmistim o zamandan beri aklimdaydin yardimci olayim dedim...

Canim 2elim sitesinde cok guzel tam istedigin model prenses etek gelinlik var...
Benim cok hosuma gitti izmirden satilikmis..
Istersen bir bak oraya fiyatida 600 tl demis..
Gecen sana bindalli icin msj yazmistim o zamandan beri aklimdaydin yardimci olayim dedim...

teşekkür ederim evet bakıyorum oradaki ilanlarıda takipteyim,kayıt ettiğim ilanlar var yer imlerine duruma göre değerlendiricem çok mersi benim düğün temmuzda olacak ondan acelede etmiyorum pek :)

içi altın sarısı elbise dışı altın sarı işlemeli kırmızı bindallı,fesi,kırmızı duvağı, a det kına gülü, çerez sepeti,kına tepsisi ve 2 adet volkanı ile birlikte satıyorum.200 tl
555 708 51 12 istersen görüşebiliriz.

Eklentiler

• $IMG_2318.jpg
    $IMG_2318.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 80
içi altın sarısı elbise dışı altın sarı işlemeli kırmızı bindallı,fesi,kırmızı duvağı, a det kına gülü, çerez sepeti,kına tepsisi ve 2 adet volkanı ile birlikte satıyorum.200 tl
555 708 51 12 istersen görüşebiliriz.

sağol canım beni aşıyor bu fiyat,hatta resimdekisnin aynısını sıfır 175 e satıyorlar kadıköyde gördüm,teşekkürler.

Eki Görüntüle 720354 Eki Görüntüle 720355 canım ben bındallıyı satıyoum ama gelınlıgımı kıraya verıcem ıstersen begenırsen 450 tl ye straplez model prenses etek ust kısmı sırf taş ve boncuk ıslemelı pırıl pırıl duruo yanlız ben cok begenerek dıktırdım el ıslemesı hepsı kesınlıkle gelınlıkcılerdekı o yapıstırmalardan degıl ılgılenırsen baska fotolarda gonderebıırım boydan falan

Bindallıyı 85 e set halınde hepsını satıcam ama ıstersen bıraz daha ındırım yapabılırım zaten ısıme yarıcak bısey degıl

Eki Görüntüle 720354 Eki Görüntüle 720355 canım ben bındallıyı satıyoum ama gelınlıgımı kıraya verıcem ıstersen begenırsen 450 tl ye straplez model prenses etek ust kısmı sırf taş ve boncuk ıslemelı pırıl pırıl duruo yanlız ben cok begenerek dıktırdım el ıslemesı hepsı kesınlıkle gelınlıkcılerdekı o yapıstırmalardan degıl ılgılenırsen baska fotolarda gonderebıırım boydan falan
Tesekkurler Canim kiralamakta Alternatif Olabilir tabi Arastirmalarim Suruyor :)

bındallıyı ıstıoyasan 80 e verırım sayfamda bakabılırsın benımkının aynısını sadece ıcı dore olan rengı mıllet 300 tl ye gonderıo yarım saat gıydım deyıp lınkı duruodur kırmızı bındallı sayfasında bak ıstıyosan hepımız o kadar gıyıyoz ama mıllet ucmus

Back