satılık çok şık havlukenarları ve oyalar

sevda_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
21
0
slm arkadaşlar hepinize kendi el emegim olup satmak için yaptıgım hepsi birbirinden güzel havlu kenarlarım ve tülbent oyalarım var kadınlar kulübünde çok yeni oldugum için resimlerinin nasıl konulacagını henüz bilmiyorum ama sizin yardımlarınızl onuda halledebilirim inşallah örneklerimi görünce sizlerde bana hak vereceksiniz şimdiden hepinize teşekkür ederim

tekrar slm arkadaşlar şimdi buraya koyacagım örnekler havlu kenarlarıdır havlusuz fiyatlarıdır sadece örnekleri göstermek amaçlı altına havlu yerleştirdim isterseniz farklı renklerde siparişde alabilirim havlusuyla beraber fiyat daha farklı olacaktır şimdi buyrun benim el emeklerime

çok şık bi havlu kenarı renkleri farklı çıkmış olabilir turuncu güllü dikilmemiş sadece danteli 20 tl havlusuyla beraber 25 tl inanınki çok güzel duruyor

bi başka örnek pembe ve sarı ikili renkten oluşan çok güzel ve bi o kadarda uğraştırıcı bi örnek oldugu gibi sık igne örnegidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…