Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bindallımı satıyorum . daha önce gelinliğimiz yanında vereceğime dair ilan vermiştim ancak gelinliğimi alan arkadaş bindallıyaa ihtiyacı olmadığı için almadı . almak isteyen arkadaşlar ulaşabilir şimdiden teşekkrler. Eki Görüntüle 684739 Eki Görüntüle 684740 Eki Görüntüle 684741
tatlım fiyatı nekadardır onuda yazabılırmısın, ben de uygun fıyata bındallı arıyorum, . Biraz sıkıntılı günler yaşıyoruz, benım için uygun bır fiyat olur ise almak isterim teşekkür ederim.
ceketi (mor ayaklara kadar), içliği (elbise şeklinde), mor baş tülü . 3 parça yı 50 liraya veriyorum.
selam, ben bildalli sattigini gordum.Hangi kullaniciya sattiginizi ogrenebilirmiyim?Ve sehir? Belki oda giydikten sonra bana satar. Cok begendim bindalliyi.Alip kenara koymak isterim.
tatlım fiyatı nekadardır onuda yazabılırmısın, ben de uygun fıyata bındallı arıyorum, . Biraz sıkıntılı günler yaşıyoruz, benım için uygun bır fiyat olur ise almak isterim teşekkür ederim.
selam, ben bildalli sattigini gordum.Hangi kullaniciya sattiginizi ogrenebilirmiyim?Ve sehir? Belki oda giydikten sonra bana satar. Cok begendim bindalliyi.Alip kenara koymak isterim.