• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Satılan ürünler hakkında duyarlı olalım lütfen

gunesim1311

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
1.408
19
158
İstanbul
Arkadaslar herkesten rıca edıyorum burada bebeklerımız ıcın alısverıs yapıoruz...sımdıye kadar aldığım ürünlerde sorun yasamadım ancak 2 gün önce oyuncak aldım gonderılen oyuncaklar çok kötü durumda...yandı bir cocuğun eline verılecek gııbı degıller....yıkanacak seylerden değiller...yazıktır günahtır lütfen bu konuda duyarlı olalım hepimiz anneyız hepimiz zor şartlarda büyütüyoruz yavrularımızı bırbırımızı kandırarak bıryere gelemeyız...duyarlı arkadaslara teşekkürler...

bende aynı sorunu yakın bir tarihte yaşadım inanamadım görünce evet lütfen biraz daha anlayışlı olalım.kendimize yapılamasını istemediğimiz şeyi başkasına yapmayalım

Bende kesin alicam deyip haftalarca oyalanlara sesleniyorum..lutfen almayacaksaniz 1-2 gun icinde bildirin..satisa mani olmayin..

Aslında bir referans bölümü açılsa ve kişiler satan veya alan kişiyle ilgili fikirlerini yazabilseler çok iyi olur herkes için.

Bende lekeli ürün yollanmışsa çok sinirleniyorum kendim ürün yollarken neredeyse büyüteçle inceliycem o derece dikkat ediyorum lekesi varmı diye varsa satmam banada gönderilirken aynı özeni bekliyorum ama herzaman bulamıyorum.

Sökük olupta sçküğünü dikip sorunsuz ürün diye satanlar var fark ediliyor kimi kandırıyorki
yırtık üst eşofmana arma dikip satanlar var ürünün durumunu söyle alıp almıyacağıma ben karar vereyim öyle değilmi.

Bende ilk kez buradan 2. el bebek kıyafeti satın aldım. 5 parça üründen 1 tanesi çok fazla kullanılmış hatta yırtığı vardı. Satan arkadaş son derece temiz ürünler kimse 2. el olduğunu anlamaz diye övmüştü ürünlerini. 4 Parça ürün gayet temizdi fakat o bir parça ürünü çöpe atmak zorunda kaldım. O ürünü göndermeseydi iyiydi :50:

Memnun kalınan kullanıcıların yazıldığı konunun, forumun baş sayfasına sabitlenmesi son derece faydalı olmuş :34:

Back