Satanist kızın pişmanlığı

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
http://www.gazetevatan.com/satanist-kizin-pismanligi-908105-yasam/

Ortaköy'de Şehriban Coşkunfırat'ın vahşice katledildiği satanist cinayetinin failleri için genç kızın ailesi tazminat davası açtı. Vahşetin sanıklarından Zinnur Gülşah Dinçer davaya yanıt olarak "17 yıldır büyük azap duyuyorum. Babam bu olayın kahrından öldü. Sabıkam ve ismimden dolayı iş bulamıyorum. Tazminat reddedilsin" dediği ortaya çıktı.

Satanist cinayeti, Ortaköy'de 13 Eylül 1999 gecesi işlendi. Mahkeme belgelerine göre; satanist Engin Arslan, Ömer Çelik ve Zinnur Gülşah Dinçer, o gece piknik yapıyordu. Arslan, şeytandan kendisine birini kurban etmesi yolunda mesaj geldiğini söyledi. Arslan ve Çelik, Şehriban Coşkunfırat'ın boğazını sıktı, ağzını kapattı.

BACAKLARINI BIÇAKLADI

Dinçer de Coşkunfırat'ın direncini kırmak için bacaklarını bıçakladı. Çelik, öldükten sonra Coşkunfırat'ın ırzına geçti. Arslan da tecavüz etmek istedi ama başaramadı.

ŞEYTANA KURBAN VERMEK İSTEDİK

Üçlü, ifadelerinde "Ayın 13'ü uğursuz. O gün şeytana kurban vermek istedik. Daha önce de bir kediyi pişirip yedik" dedi. Üçlüye "cinayet, hırsızlık ve naaşa hakaret" suçlarından müebbet hapis ve 9 ay hapis cezası verildi. Cezayı Yargıtay onadı.

AİLEDEN 211 BİN LİRALIK DAVA

Üç hükümlü, 16 yıl hapis yattıktan sonra serbest bırakıldı. Bunun üzerine Coşkunfırat Ailesi, üç hükümlüye 211 bin liralık tazminat davası açtı. Dinçer davaya şöyle yanıt verdi: Büyük azap duyuyorum. 17 yıl boyunca sadece fiziken değil, psikolojik, sosyo ekonomik yıpranmalarıyla beraber hicabını ve vicdan azabını hâlâ yaşamakta olduğum bu davanın yeniden gündeme gelmiş olması, aynı acıyı, hüznü ve kederi yeniden yaşamama sebep oldu. 17 yılda benim, ailemin büyük kayıpları oldu ve bunlara sebep yine benim tarifi mümkün olmayan, açıklanamayacak boyutta olan, telafisi olmayan bir anlık yanlışa yönlendirilmenin, belki de olay sırasındaki çaresizliğimin nedenleriydi.

"TAZMİNAT REDDEDİLSİN" DEDİ

Nedametini açıklayacak söz ve cümle bulamıyorum şu an. Kaldı ki bu 17 yılda babamı kaybettim. Babam bu olay yüzünden kahrından öldü. Sabıkam nedeniyle ve ismimden dolayı iş bulup çalışamıyorum. Doğup büyüdüğümİstanbul'u bile terk etmek zorunda kaldım. Hiçbir sosyal güvencem yok. Aileden tekrar özür diliyor ve tazminat talebinin reddedilmesini istiyorum. (Sabah)

Eskisi kadar yoğun değil sanırım satanist akım.

Acaba mental bir problemleri falan mı vardı? Kafasının içinde nasıl sesler duymuşlar ki birini öldürebilecek kadar.

Tipleri bile hiç tekin değil sokakta görsem geri çekilirim ben o adamdan.

Oldu canim hemen salsinlar sizi hatta is versinler. Ohh ne guzel memleket..
Bu satanizm nasil cikmisti ya hatirlayan var mi? Bem O zamanlar kucuktum
@Sephoraa sen hatirlarsin aplacim

13 eylül 99.. daha deprem olalı 1 ay olmamış, her yer sallanıp duruyor aklınıza o günün uğursuz olduğu geldi kalkıp bir kadın keselim mi dediniz yani? yazık olmuş o kızcağıza ve babaya, geri kalan pislikler çeksin bir ömür..

Ozur mu? Saka galiba bu. 211 liralik tazminat yerine muebbet yatmalari daha dogru olurdu. Muebbet verilmis ama serbest birakilmis anlayamadim. Is bulmak istemis bide. Bunlara is verenin akli yoktur

Ozur mu? Saka galiba bu. 211 liralik tazminat yerine muebbet yatmalari daha dogru olurdu. Muebbet verilmis ama serbest birakilmis anlayamadim. Is bulmak istemis bide. Bunlara is verenin akli yoktur
Müebbet hapis alınca ömür boyu içerde kalmıyorlar zaten ama 16 yıl bana da az geldi.
Iş bulamasa daha başka suçlar işlerler ama. Bi şekilde kimseye zarar veremeyeceği bir işe yerleştirilmeli bence.

Yine varki satanizm, hemde daha beter ulliminati mıdır nedir çok yaygın..
Allah sonumuzu hayır etsin

sizi müebbet kararıyla iceri tıkmışlar 17 yılda cıkmışsın , 250 bin ceza alsan oda 5 bine iner zaten sen üzülme ... sizin gibi insan müsvetteleri icin idam geri gelssin istiyorum .. 17 yıl devletın ekmegini yedin suyunu ictin birde sen ..... , ...... olsun.. aileye Allah sabırlar versin ..

Müebbet hapis alınca ömür boyu içerde kalmıyorlar zaten ama 16 yıl bana da az geldi.
Iş bulamasa daha başka suçlar işlerler ama. Bi şekilde kimseye zarar veremeyeceği bir işe yerleştirilmeli bence.
Muebbetin anlami omur boyu demek
Kesinlikle is falan verilmemeli

Muebbetin anlami omur boyu demek
Kesinlikle is falan verilmemeli
Koşullu salıverilme şartları var bakabilirsiniz. Ömür boyu kalmazlar içerde.
Iş konusunda hala farklı düşünüyoruz :)

Ben akli basinda hic bir insanin bile isteye birine zarar verebildigine inanmak istemiyorum. Kesinlikle ruhsal bir rahatsizliklari var. Keske hapiste kaldiklari sure boyunca tum mahkumlari tedavi edebilsrler bu anlam da. Bbirde saliverilmisler neden tekrar birini oldursun diye mi? Sokaga cikmaya korkar oldum valka artik her an hersey gelebilir basimiza

Çocuklarınız daha ergen yaşta sokakta satanistçilik oynarken ana babalar ne yapıyordu acaba?
Büyük konuşmak istemiyorum ama bu çocukların aile hayatında kesinlikle bir bozukluk var.
Ruh sağlığı sağlam insan yapmaz bunu.

Bu kız ama doğru ama yalan bir pişmanlık belirtmiş, ya diğer failler? Onlar da şu an aramızda ve sanırım pişman da değiller hala. Bana kalsa üçünü de idam ederdim, bu tür suçlar işleyenlere ikinci bir şans verilmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…