Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldu canim hemen salsinlar sizi hatta is versinler. Ohh ne guzel memleket..
Bu satanizm nasil cikmisti ya hatirlayan var mi? Bem O zamanlar kucuktum
in vino veritas sen hatirlarsin aplacim
Cezaevindeki mahkumlar da evlenebilir .Bu kadin cezaevinde orgutten biriyle evlilik yapmis ve bosanmis. Yani cezaevindeyken nasil evlenebiliyor? Ayrica ailesi her seyi yapacakmis tekrar hapse girmesi icin haklilar da. Ozgecanin olayinda muebbet verildi neden bizim olayimizda disari saldilar demis ailesi. Ama bi haberde öldürülen kizin ateizmi savundugu yazıyor. Tabii ki aradan 16 yil gecmis ve surekli gecikmeli kararlar alinmis. Adalet sistemine idam sart boyle sistem olmaz olsun
Cezaevindeki mahkumlar da evlenebilir .
Gayet normal.
Merhumenin ateist olup olmamasının ne önemi var?
Neden belirtme ihtiyacı hissettiniz?
müdahale etmek değil ki.Okudugum bir seyi yazmakta, farkli bir bilgi olmasi dolayısıyla, sakinca gormuyorum. Peki siz neden mudahale etme geregi duydunuz. ?
Gorusume ve yazdigima neden belirtme ihtiyaci hissettin diyerek mi aciksin? Her neysemüdahale etmek değil ki.
Bu forumda görüşler tartışmaya açıktır.
Ayyy hakaret. Bana yaşlı dedi. Kibliyorum seni...
Valla bugün kanımı alan hemşire ablayla yaş muhabbeti oldu. En fazla 20 dedi teyzem bana. Opecektim nerdeyse kadını. İçim de genç dışımda, kafa kağıdı yaşlanıyor ben yerimde sayıyorum.
Midem kalkti
Hosbuldum.Anaaa kiz sen ne zaman geldin ya? Hos geldin asi kiz