Satanist kızın pişmanlığı

KUSURSUZ YARATILIŞ
insan genomu hatalarla doludur
bu bigi olaylar olmuştu oluyor olmaya da devam edecek

Bu kadin cezaevinde orgutten biriyle evlilik yapmis ve bosanmis. Yani cezaevindeyken nasil evlenebiliyor? Ayrica ailesi her seyi yapacakmis tekrar hapse girmesi icin haklilar da. Ozgecanin olayinda muebbet verildi neden bizim olayimizda disari saldilar demis ailesi. Ama bi haberde öldürülen kizin ateizmi savundugu yazıyor. Tabii ki aradan 16 yil gecmis ve surekli gecikmeli kararlar alinmis. Adalet sistemine idam sart boyle sistem olmaz olsun

Oldu canim hemen salsinlar sizi hatta is versinler. Ohh ne guzel memleket..
Bu satanizm nasil cikmisti ya hatirlayan var mi? Bem O zamanlar kucuktum :KK53:
in vino veritas in vino veritas sen hatirlarsin aplacim :KK53::KK53:

Ayyy hakaret. Bana yaşlı dedi. Kibliyorum seni...

Valla bugün kanımı alan hemşire ablayla yaş muhabbeti oldu. En fazla 20 dedi teyzem bana. Opecektim nerdeyse kadını. İçim de genç dışımda, kafa kağıdı yaşlanıyor ben yerimde sayıyorum.

Bu kadin cezaevinde orgutten biriyle evlilik yapmis ve bosanmis. Yani cezaevindeyken nasil evlenebiliyor? Ayrica ailesi her seyi yapacakmis tekrar hapse girmesi icin haklilar da. Ozgecanin olayinda muebbet verildi neden bizim olayimizda disari saldilar demis ailesi. Ama bi haberde öldürülen kizin ateizmi savundugu yazıyor. Tabii ki aradan 16 yil gecmis ve surekli gecikmeli kararlar alinmis. Adalet sistemine idam sart boyle sistem olmaz olsun
Cezaevindeki mahkumlar da evlenebilir .
Gayet normal.

Merhumenin ateist olup olmamasının ne önemi var?
Neden belirtme ihtiyacı hissettiniz?

Yok ya !
Kahve de istermisiniz :63:
Allah topunuzun belasini versin ,cirkinlik abideleri ,ruh hastalari ,psikolojik deliler ,androitler ,hatta sadece it ler :63:

Saka yapiyorum yaa. Yoksa masallah gencecik esmer bombasin bilmiyo muyum seni :KK66:
Ayyy hakaret. Bana yaşlı dedi. Kibliyorum seni...

Valla bugün kanımı alan hemşire ablayla yaş muhabbeti oldu. En fazla 20 dedi teyzem bana. Opecektim nerdeyse kadını. İçim de genç dışımda, kafa kağıdı yaşlanıyor ben yerimde sayıyorum.

X