• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sata göre 6+3 ultrasonda 5+6 kalp atışı yok yardım lütfen

siyahkurt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2025
6
3
1
32
Herkese merhaba, bu konuyu nasıl bir panik ve korku ile yazdığımı anlatamam sizlere. Sat 13 Ocak 5 günlük embriyom 31 ocakta transfer edildi pozitif sonuç aldım. İkinci kontrolde tüp bebek doktorum sağlıksız gebelik bebek görünmüyor diye beni korkuttu ve 1 dk bile incelemedi. Progesteron östrojen ilaçları kes kendiliğinden düşsün dedi. Bu kadar rahattı söylemesi onun için. Neyse, eve giderken özel bir hastaneye gittik ve randevu bulduk ve hemen girdik. 6+3 olması gereken bebeğim 5+6 durumdaymış. Sağlıksız demedi ve bebeği gördü doktor yolk kesesi de var kalp atışı yok haftaya tekrar gel dedi. Bebek şuan 2,54 mm kese 13mm yolk da 4 mm. Böyle bir durum yaşayan var mı lütfen bana destek olun çok korkuyorum

Eklentiler

• D0BE7009-9B77-49E1-A653-EFFC930881AE.webp
    D0BE7009-9B77-49E1-A653-EFFC930881AE.webp
    77,3 KB · Görüntüleme: 19
  • D60C2170-C1E1-4B2C-A0BA-1063D67F73D0.webp
    D60C2170-C1E1-4B2C-A0BA-1063D67F73D0.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 17
  • 5ECE0E2E-325B-4FD3-99CA-E59E6187942A.webp
    5ECE0E2E-325B-4FD3-99CA-E59E6187942A.webp
    93,3 KB · Görüntüleme: 16
Canım sağlıksız gebelik bende yaşadım iki ay önce Aralık'ta hamile idim ocakta lekenleme başladı 3 ocakta sonra adet kanaması gibi devam etti gittim yerlesme kanaması vs bakmadilar kese bile görülmedi 8Ocak araştırma Hastanesi'ne gittim sagliksiz gebelik denildi haftasından küçüktü progestan verildi ama gidici dedi öylede oldu 14 Ocakta hastaneye gittim kanamaya rağmen kalp atışı herşey iyi denildi 21 ocakta tekrar araştırma hastanesine gittim kontrole o sıra bişey dustugunu hissetim lavaboya gittim bebeğin ceni dustu kese yok denildi eş parca kalinmisti kurtajla alındı

Herkese merhaba, bu konuyu nasıl bir panik ve korku ile yazdığımı anlatamam sizlere. Sat 13 Ocak 5 günlük embriyom 31 ocakta transfer edildi pozitif sonuç aldım. İkinci kontrolde tüp bebek doktorum sağlıksız gebelik bebek görünmüyor diye beni korkuttu ve 1 dk bile incelemedi. Progesteron östrojen ilaçları kes kendiliğinden düşsün dedi. Bu kadar rahattı söylemesi onun için. Neyse, eve giderken özel bir hastaneye gittik ve randevu bulduk ve hemen girdik. 6+3 olması gereken bebeğim 5+6 durumdaymış. Sağlıksız demedi ve bebeği gördü doktor yolk kesesi de var kalp atışı yok haftaya tekrar gel dedi. Bebek şuan 2,54 mm kese 13mm yolk da 4 mm. Böyle bir durum yaşayan var mı lütfen bana destek olun çok korkuyorum
Ama yine bekle Allah'tan umut kesilmez inşallah sağlıcakla alırsın kucagina

O kadar parca dusurdum pıhtılı ona rağmen kalp atisi daha vardı ama sağlıksız bebek istesende istemesende vücut onu atıyor

Çok üzgünüm canım inşallah en yakın zamanda rabbim kucağına versin bebeğini 🙏 inşallah bakalım nolacak 😞

Back