• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat tarihim hangisi olmalı:)

Nilask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2017
88
30
3
36
Arkadaslar mrb aranıza yeni katıldım ben Aralıkta hamile kaldım bos gebelik sebebiyle Ocak 15te kanamam basladı 16aksamında dusuk yaptım 17de kürtaj oldum parça kaldigi için şimdi benim son adet tarihim olarak hangisini almam lazım normalde kürtaj tarihi alınırmıs ama ıkı gun oncesinde kanamam oldugu için kafam karıştı kanamanın başladığı gunu mu kürtaj günü mu som adet tarihim lütfen bayanlar cevap:(

Adet olmayi bekle diyelimki yarin olcn yarin son adet trhin olur

Şubat 15te adet gordum bı kez ama adet düzenim bozuldu diye hassas bı hesaplama yapıp doktora gideceğim suan İkinci adetim olması lazım ama ilkinden sonra normal adet düzeniyle devam etmesi gerekiyor bu kadar uzamazdı dıye taktım kafaya düşük ve kürtaj adet düzensizliği yapmaz diye yazıyor doktor yorumlarında

Birkac güne idrarda cıkar ins ama dedigim gibi hesaplamada kürtaj günü mü kanama günü mü alınır

Ilk adet kanamasi alir canm kurtajdan snra subat 15 te olmussun adetini sat subat 15 tir

Varsa ilerleyen donmde usgde hesaplanir zaten sat onmli degil usg boyutu onmli olan erken mi yum oldu gec mi oldu bilemeyiz

Son adet tarihi 15subat evet adet baslangic gunu hangisi olur diye sorcakken karısıklık oldu canım cok tesekkur ederim

Kürtaj günü adet günü gibi düşün.En geç 45 günde adet olunması gerekir

Back