Hic hatirlamiyorum canm kac mmydiSen kalp atımını gördüğünde bebiş kaç mm di acaba 5 mm olana kadar duymak gerekiyormuş
Canım özele gidiyordumdoktor sağlıksız gebelik dedi tekrar kürtaj dedi bende bekledim 8+5 de devlete gittim minnağım 3.7 mm görüldü ultrasona göre 6+1 kalp atışı yoktu henüz yarın kalp atışı için randevum var çok endişeliyim doktor benim psikolojimi bozdu resmen
ultrason fotosunda yazar CRL olarakHic hatirlamiyorum canm kac mmydi
Cnm 0.50 cm 6w1d yaziyor
- Ghııhhhvghnmk
ultrason fotosunda yazar CRL olarak
Tmm canım 5 mm oluyo yani bakalım benimki büyümüşmü yarın büyük günCnm 0.50 cm 6w1d yaziyor
Bende izmirdeyim hangi hastaneye gidiyosunuz[/QUOTE]QUOTE="suzans, post: 55448120, member: 380374"]İzmir cnm
Hadi insallah guzel haberler bekliyorm ..Tmm canım 5 mm oluyo yani bakalım benimki büyümüşmü yarın büyük gün
Hadi insallah guzel haberler bekliyorm ..
Canim naptin gittin mi doktora ?İnşallah canım dualarını eksik etme
Gittim yahu bu doktorlardamı problem bendemi çözmüş değilim valla net bişey diyemedi ne duydum ne duyamadım dedi karar veremedi tekrar gel dedi bıktım valla rahmim ters heralde ondan görülmüyo yada bebek gelişmedi doktor bilmesse kim bilecek bende bilmiyorumCanim naptin gittin mi doktora ?
Hayirlisi olsun cnm ins bebis sagliklidir ins duyarsin ...ama cok ilginc gercekten olmadi baska doktora git..Gittim yahu bu doktorlardamı problem bendemi çözmüş değilim valla net bişey diyemedi ne duydum ne duyamadım dedi karar veremedi tekrar gel dedi bıktım valla rahmim ters heralde ondan görülmüyo yada bebek gelişmedi doktor bilmesse kim bilecek bende bilmiyorum
Gittim canım 8 9 doktor oldu sanırımPempeburun canim.neyaptin gittin mi doktora?
Cok gec olmazmi canm Allah muhafaza sana bi zarari olmasinGittim canım 8 9 doktor oldu sanırımkalp atışını göremiyorum ama bu olmadığı anlamına gelmez dedi radyolojiye gitcem haftaya
Evet aslında bende endişeliyim bencede artık duyulmalıydı inşallah bana zararı olmazCok gec olmazmi canm Allah muhafaza sana bi zarari olmasinduyulmasi gerekirdi bu hafta
Insallah cnm habersiz birakmaEvet aslında bende endişeliyim bencede artık duyulmalıydı inşallah bana zararı olmaz
Hastanedeyim kürtaj için yatırdılarInsallah cnm habersiz birakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?