SAT ile ultrasondaki hafta uyumsuzluğu

Hic korkma canim olabilir boyle seyler sen gerilme rahat ol stres yapma dikkat et insallah duyarsin kalp atislarini

Benimde normalde son adet tarihime gore 6+4 de olmam gerekiyordu ama bugün doktor 5+4 dedi. Hcg 956.86 çıktı yani hcg sonuçlarıma bakan sağlık ocağında ki doktorda 6 6 buçuk haftalıktır demisti ama simdi nie bi hafta geri çıktı ki

Bugün detaylı ultrason için perinatolog randevum vardı,tam 21 haftalığım ama 21+3 çıktı orada,doktor 10 gün geride,10 gün ileride olması sorun değil dedi ki riskli gebelik uzmanı bunu söyleyen.
Hiç kaygılanmayın.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi

Geç yumurtlama demiyor zaten "geç döllenme" diyor. Benimde ilk gittiğimde sata gore bir hafta geri çıkmştı geç döllenme bizimkide. o kendini toparlıyor stres yapma gelişmiyor diye. Şimdi de bir hafta geriden geliyor mesela.

10 gün geride yada ilerde olması dimi ?

Ya varya iyiki KK var senin yazınla ümitlendim bende 7+3de muayene oldum yolk sac oluşmuş bebek yok bi hafta geriden geliyorum ultrasona göre ama kürtaj dedi doktor başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki beklemek istediğimi söylediğimdede yaşın zaten geçmiş zehirlenirsin diyerek beni kürtaja ikna etmeye çalıştı iyiki kabul etmemişim belki bende görürüm bebişimi hayırlısıyla ptesi randevum var

Korkma canim benimde her gittigimde farkli cikiyo haftasi artik ne dicegimi sasirdim. Ilk gittigimde 7+2demisti bebegime. Ikinci kontrolumde 8+5 olmasi gerekiyodu 7+5dedi. 1 haftada 3 gun mu buyumus dedim gec dollenmedir dedi. Ertesi gun baska doktora gideyim bi baksin dedim gittigim doktor 8 haftalik dedi. Ben 7+5 diyen doktora gidicegim icin ona gore hesap yaptim dun gittim 11+6 olmasi gerekiyodu 12+1 dedi. Ya doktor yanlis ölçüyo yada bi sorun var. Bilmiyorum valla. Doktor bana sorun var demedi hic hersey yolunda dedi hep

Insallah gorursun canim ..cok zor bir donem Allah yardimcin olsun

Arkadaşlar çok şükür bugün bebeğimi de gördüm kalp atışını da duydum 6+2 misim doktor sata uyumlu dedi.geçen hafta gittiğim doktora göre bugün 5+2 olmam gerekiyordu ama sata gore normal çıktı. Yani keseye ve bebeğe göre ölçümler değişiyor arkadaşlar telaslanmaya gerek yokmuş gerçekten.Allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Cok sevindim canimm Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah

benimde sat a göre 10 hafta olmam gerekirken ultrasonda 8+2 dedi doktor çok önemli değil en kötü sat ı ayarlıyoruz muhtemel doğum tarihi için dedi kalbinizi ferah tutun bence siz ne kadar iyiyseniz bebişiniz o kadar iyi :)

Cabim nasilsin doktora gittinmi iyi haberler vardir insallah

Cabim nasilsin doktora gittinmi iyi haberler vardir insallah
Canım özele gidiyordum doktor sağlıksız gebelik dedi tekrar kürtaj dedi bende bekledim 8+5 de devlete gittim minnağım 3.7 mm görüldü ultrasona göre 6+1 kalp atışı yoktu henüz yarın kalp atışı için randevum var çok endişeliyim doktor benim psikolojimi bozdu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…