Hic korkma canim olabilir boyle seyler sen gerilme rahat ol stres yapma dikkat et insallah duyarsin kalp atislariniYok cnm daha duymadım keseyi gördüm sadece.haftaya gitcem tekrar.ben sata gore 5+2 yim doktor 4+2 dedi geç döllenme olmuş dedi ama benim adetim düzenlidir erken yumurtladim hatta o yüzden çok korkuyorum bebek gelişmiyor mu diye
İzmir cnm
Ben malatyadayim canim 18.haftadayim sat a gore 20.haftada olmam gerekiyorİzmir cnm
Amin cnm inş. Sağsalim kucağımıza alırız hepimizBen malatyadayim canim 18.haftadayim sat a gore 20.haftada olmam gerekiyortarihleri sorun etmiyorum kizim saglikli cok sukur ..Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Geç yumurtlama demiyor zaten "geç döllenme" diyor. Benimde ilk gittiğimde sata gore bir hafta geri çıkmştı geç döllenme bizimkide. o kendini toparlıyor stres yapma gelişmiyor diye. Şimdi de bir hafta geriden geliyor mesela.Arkadaşlar ben dün doktora gittim sata gore 5+2 iken karindan keseyi gördü ve daha 4+2 dedi geç döllenme olmuş dedi ultrason kağıdının üstünde gs 11.9 mm yazıyo doğruysa eğer. Ama benin geç döllenme olmasi imkansız ben gebeliğimı 3.haftada öğrendim ve adetlerim hep düzenlidir. Hatta erken yumurtladim.Çok endişeliyim bebek gelişmiyor mu acaba.lütfen yardım edin
10 gün geride yada ilerde olması dimi ?Bugün detaylı ultrason için perinatolog randevum vardı,tam 21 haftalığım ama 21+3 çıktı orada,doktor 10 gün geride,10 gün ileride olması sorun değil dedi ki riskli gebelik uzmanı bunu söyleyen.
Hiç kaygılanmayın.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi
Evet aynen öyle söyledi.10 gün geride yada ilerde olması dimi ?
Ya varya iyiki KK varKizlar merabalar benimde gec dollenme olmus dedi doktor sat 6 kasim ama bebisimin kalp atislarini 8 hafta sonra duyabildik cok sukur ama bebegim 6 haftalik gorundu ultrasonda ... doktorum bir sorun olmadigini soyledi ama ilk haftalarda cok sikinti yasadim hatta bos gebelikten suphelendi dokorum ama yinede bekleyelim dedi iyiki de beklemisiz
Insallah gorursun canim ..cok zor bir donem Allah yardimcin olsunYa varya iyiki KK varsenin yazınla ümitlendim bende 7+3de muayene oldum yolk sac oluşmuş bebek yok bi hafta geriden geliyorum ultrasona göre ama kürtaj dedi doktor başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki beklemek istediğimi söylediğimdede yaşın zaten geçmiş zehirlenirsin diyerek beni kürtaja ikna etmeye çalıştı iyiki kabul etmemişim belki bende görürüm bebişimi hayırlısıyla ptesi randevum var
Amin canım çok sağolasınInsallah gorursun canim ..cok zor bir donem Allah yardimcin olsun
Cok sevindim canimm Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallahArkadaşlar çok şükür bugün bebeğimi de gördüm kalp atışını da duydum 6+2 misim doktor sata uyumlu dedi.geçen hafta gittiğim doktora göre bugün 5+2 olmam gerekiyordu ama sata gore normal çıktı. Yani keseye ve bebeğe göre ölçümler değişiyor arkadaşlar telaslanmaya gerek yokmuş gerçekten.Allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Cabim nasilsin doktora gittinmi iyi haberler vardir insallahYa varya iyiki KK varsenin yazınla ümitlendim bende 7+3de muayene oldum yolk sac oluşmuş bebek yok bi hafta geriden geliyorum ultrasona göre ama kürtaj dedi doktor başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki beklemek istediğimi söylediğimdede yaşın zaten geçmiş zehirlenirsin diyerek beni kürtaja ikna etmeye çalıştı iyiki kabul etmemişim belki bende görürüm bebişimi hayırlısıyla ptesi randevum var
Canım özele gidiyordumCabim nasilsin doktora gittinmi iyi haberler vardir insallah
Sen kalp atımını gördüğünde bebiş kaç mm di acaba 5 mm olana kadar duymak gerekiyormuşCabim nasilsin doktora gittinmi iyi haberler vardir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?