Merhaba arkadaşlar. Adetime iki gün kala test yaptım dün yani pozitif çıktı ama beta hcg 11.5 çıktı doktor çok düşük cumartesi gel dedinyarın için sizce geç döllenme olmuş olabilir mi ? Daha önce de dıl gebelik geçirdim biraz tedirginin açıkcası
Arkadaşlar ben dün doktora gittim sata gore 5+2 iken karindan keseyi gördü ve daha 4+2 dedi geç döllenme olmuş dedi ultrason kağıdının üstünde gs 11.9 mm yazıyo doğruysa eğer. Ama benin geç döllenme olmasi imkansız ben gebeliğimı 3.haftada öğrendim ve adetlerim hep düzenlidir. Hatta erken yumurtladim.Çok endişeliyim bebek gelişmiyor mu acaba.lütfen yardım edin
Ben de 21 ekim diye hesapliyordum ve 12 haftaligim diye gittim doktora cunku adetimin ilk gunu 21 i idi. Hic aksatmadan app ile kaydini tutarim. Ama doktor 12+6 gun bu cocuk dedi ve 14 ekim girdi sisteme. Ama dedjm yani tarih bu ultrason da gordugum olcumlere gore gitmek daha dogru dedi. Benimki de erken dollenme sanirim:) baya bi kafama takmistim bende ama su an 22. Haftadayiz ve hersey tam olmasi gerektigi gibi gidiyor. Babycenter diye bir app kullaniyorum ordaki olculere yakin gidiyor kuzum. Onemli olan nasil gelistigi. Kafaya takmayin. Bir de ben bastan perinatolog doktor buldum yasim 37 diye. Cunku bi sorun olursa bi uzman aramak zorunda kalmiyim diye ve sagolsun her muayenrmiz detayli usg ile geciyor:) ayda bir bakiliyor gibi bisey yani. Hersey yolunda cok sukur siz iyi beslenin dinlenin bebis hemen yakalar sizi.