Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ben kürtaj oldum kanamalarım vardı ama 1 inde yoğun söküldü 1 i sayıyorum ben dün yumurtlamada pik gördüm ben siz takip ettiniz mii

Teşekkğr ederim size de çok geçmiş olsun ne zaman oldunuz ne kadar ara verdiniz acaba ben 3 hafta sonra gittim parça kalmamış temiz iyi görünüyo dedi beta sıfırlansın öyle ilişki dedi ama bebek için bişey demedi ben de adet oldum beta ya baktırdım sıfırlanmış perşembe doktor randevum ama ben yumurtlama testi yaptım başladım tekrardan çok şükür kanamam yok ağrım yok

Teşekkğr ederim size de çok geçmiş olsun ne zaman oldunuz ne kadar ara verdiniz acaba ben 3 hafta sonra gittim parça kalmamış temiz iyi görünüyo dedi beta sıfırlansın öyle ilişki dedi ama bebek için bişey demedi ben de adet oldum beta ya baktırdım sıfırlanmış perşembe doktor randevum ama ben yumurtlama testi yaptım başladım tekrardan çok şükür kanamam yok ağrım yok
Canım şubatın 1 inde kürtaj oldum boş gebelik gibi bir şey yaşadım 2 adet gördüm sonra denemeye başladık

Canım şubatın 1 inde kürtaj oldum boş gebelik gibi bir şey yaşadım 2 adet gördüm sonra denemeye başladık
Ben de aynı durumda sayılırım boş gebelik dedi doktor zaten baştan kese tuhaf demişti şubat 26 da kürtaj oldum şükür sonrasında sıkıntı yaşamadım

Ben de aynı durumda sayılırım boş gebelik dedi doktor zaten baştan kese tuhaf demişti şubat 26 da kürtaj oldum şükür sonrasında sıkıntı yaşamadım
İlk adetten sonra deneyenler oluyor ben 2 adet sonra denemeye başladım bakalım

Evet canım ettim 3 gün önce ovulasyon testinde çift gördüm ve degerlendirdik sen ettinmi
Yaaa ben de dün gördüm pik bugün de afedersin akıntıdan falan belli yani yumurtlama hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alıcazzz

Nasip olursa ilk bebekler mi olucak kızlar ne zamandır evlisiniz kaç yaşındasınız yaaa sanki birinin böyle bi konu açmasını bekliyormuşum🤭🤗

Back
X