Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekleyelim yaaaa bikaç yere yazdım bi türlü cevap veren olmadı hadi güzel haberler alırız inşAllahhhhhKızlar adet tarihi 1 Nisan 2 Nisan 3 Nisan olanlar beraber bekleyelim![]()
Ayyy hadi kızzz inşallah senin ne zaman tarihinBekleyelim yaaaa bikaç yere yazdım bi türlü cevap veren olmadı hadi güzel haberler alırız inşAllahhhhh
Bende kürtaj oldum geçmiş olsun bu aradaBen kürtaj oldum kanamalarım vardı ama 1 inde yoğun söküldü 1 i sayıyorum ben dün yumurtlamada pik gördüm ben siz takip ettiniz mii
Yok canım önceki gebeliğimi de takip etmemiştimBen kürtaj oldum kanamalarım vardı ama 1 inde yoğun söküldü 1 i sayıyorum ben dün yumurtlamada pik gördüm ben siz takip ettiniz mii
BekleyelimKızlar adet tarihi 1 Nisan 2 Nisan 3 Nisan olanlar beraber bekleyelim![]()
Ovulasyon takip ettin mi canımBekleyelim2 nisan adet tarihim
Ben bir yıllık evliydim hiç korunmadım tutmadı ama pvulasyon takip ettiğim ilk ay tuttu şimdi yine takip ediyorum inşAllah sıkıntısız tutar yine ama sağlıklı olur inşAllahhhYok canım önceki gebeliğimi de takip etmemiştim
Canım şubatın 1 inde kürtaj oldum boş gebelik gibi bir şey yaşadım 2 adet gördüm sonra denemeye başladıkTeşekkğr ederim size de çok geçmiş olsun ne zaman oldunuz ne kadar ara verdiniz acaba ben 3 hafta sonra gittim parça kalmamış temiz iyi görünüyo dedi beta sıfırlansın öyle ilişki dedi ama bebek için bişey demedi ben de adet oldum beta ya baktırdım sıfırlanmış perşembe doktor randevum ama ben yumurtlama testi yaptım başladım tekrardan çok şükür kanamam yok ağrım yok
Evet canım ettim 3 gün önce ovulasyon testinde çift gördüm ve degerlendirdik sen ettinmiOvulasyon takip ettin mi canım
Yok canım benimEvet canım ettim 3 gün önce ovulasyon testinde çift gördüm ve degerlendirdik sen ettinmi
Ben de aynı durumda sayılırım boş gebelik dedi doktor zaten baştan kese tuhaf demişti şubat 26 da kürtaj oldum şükür sonrasında sıkıntı yaşamadımCanım şubatın 1 inde kürtaj oldum boş gebelik gibi bir şey yaşadım 2 adet gördüm sonra denemeye başladık
İlk adetten sonra deneyenler oluyor ben 2 adet sonra denemeye başladım bakalımBen de aynı durumda sayılırım boş gebelik dedi doktor zaten baştan kese tuhaf demişti şubat 26 da kürtaj oldum şükür sonrasında sıkıntı yaşamadım
Yaaa ben de dün gördüm pik bugün de afedersin akıntıdan falan belli yani yumurtlama hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alıcazzzEvet canım ettim 3 gün önce ovulasyon testinde çift gördüm ve degerlendirdik sen ettinmi
Ben kendimi iyi hissettim ondan beklemedimİlk adetten sonra deneyenler oluyor ben 2 adet sonra denemeye başladım bakalım
Canım benim biz 1,5 yıllık evliyiz 25 yaşındayım sizNasip olursa ilk bebekler mi olucak kızlar ne zamandır evlisiniz kaç yaşındasınız yaaa sanki birinin böyle bi konu açmasını bekliyormuşum![]()
Bizim de 1,5 yıl olmak üzere 29 yaşındayım ben deCanım benim biz 1,5 yıllık evliyiz 25 yaşındayım siz1,5 yıl olmak üzere