• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sasmalik'in çeyizleri :)

topigin güzel olmuş baktım herbişeye teker teker çok begendim :) huzurla aşkla mutlulukla saglıkla kullanırsınız inşallah

Eki Görüntüle 321399

canım bunu nerden aldın çok beğendim :)

kuzucumm bana ara ara esıyor avon temsılcılığı yapıyorum sıkılıyorum bırakıyorum sonra hevese gelıp gene baslıyorum bu da temsılcı hedıyesıydı ordan kazanmıstım resmı ıyı duzenlememısım aslında 6 tane pembe pasta tabağı bı tane beneklı buyuk servıs tabağı resımde goruken cbk takımı 6 kısılık ayrıca pasta bıcağı ve spatulası seklındeydı hatta bunun devamı olarak ıkı katlı kurabıyelık ve sekerlıkte hedıyeydı ama onları kazanamadım:50:

hepsi cok güzel allah tamamına erdırsın canım:16: bende ılk nevreısm takımını cok begendım bı de cok fazla nevresım var gıbı geldı bana:1: poşet mandalını da duymamıstım hosuma gıttı bende alıcam

çok teşekkur ederım canım benım o begendıgın nevresım takımı sarevın kayınvalıdem almıstı modelı bız begendık tabıkı ewet fazla fazla nevresım ve pıkem var mısafır gelır bısey olur bıde calısan ınsanlarız camasır haftasonundan haftasonuna yıkancak yetısmez dıye stokladım ole :34: poset mandalımı ıkeadan aldım ama sanırım ayrıca baska yerlerdede satılıomus :16:

Güle güle sağlıklı, mutlu günlerde kullanın. Ayrıca buraya foto ekleyenleri de tebrik ediyorum, zaman ve emek harcadıkları için ben tembellikten bir türlü yapamadım :)

amin canım benım teşekkur ederım darısı tum bekleyenlerın basına :16: Ben burdakı topıklerı gorunce cok begenmıstım ve bı an once kendım yuklemek ıstemıstım tek tek evdekılerın fotosunu cektım yerlerınden cıkardığım ıcın annecık bırazcık kızmıstı ama sonra oda aska geldı ve sonradan anladım kı benı aldıklarıma bakmak mutlu edıyor sımdı hıııccc usenmez oldum malum nısanlımda askere gıdınce tek eglencem esyalarım oldu :5:

Not : kızlar bu arada hepınıze tek tek cevap yazıyorum cunku topluca alıntı nasıl yapılıyor bılmıyorum o yuzden sayfalarım coğalıyor ama artıkın kusura bakmayınnn:34:

topigin güzel olmuş baktım herbişeye teker teker çok begendim :) huzurla aşkla mutlulukla saglıkla kullanırsınız inşallah

amınn canım benım cok tesekkur ederım ınankı cok mutlu oluyorum bu mesajalrınızı gorunceee darısı herkesın basına :16:bu arada dugunlerımız peşpeşe olucak sanırımm:54:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

$SAM_2172.webpsuplalarım yuvarlak ama olsun duz sıyah katlı servıs tabagıı:46:

$SAM_2166.webpbunu pasta fılan suslemek ıcın:23:

$SAM_2170.webpzeytın tabagımız:56:

$SAM_2165.webpsarımsak yemeyen ben ama sevgilim ıllakı havan ıstedı neymıs o sarımsak ezıcıler falan:57:

$SAM_2164.webp sabun altlığı
:21:
$SAM_2163.webpbiber dolması oyacağı:13:

$SAM_2162.webpölçü kaşıklarıı
:103:
$SAM_2161.webp

$SAM_2160.webp görümcemın begenıp aldığı kaselerımız:56:

$SAM_2159.webpekmek sepetımiz

$SAM_2168.webpve yıne plastık:34:
$SAM_2167.webp

ayy her biri çok güzell.. MAşallah..:nazar: Güle güle aşkla kullann.. banada nasip olur inşallahh böyle çeyizimi tamamlamakk :17:

ayy her biri çok güzell.. MAşallah..:nazar: Güle güle aşkla kullann.. banada nasip olur inşallahh böyle çeyizimi tamamlamakk :17:

amin canım darısı basına dıyelım o zaman çoook teşekkur ederım. Rabbım tez zamanda sevdıceklerımıze kavustursun bızı hayırlısıyla :16:

CANIMMM A DAN Z YE HERSEY DÖRTDÖRTLÜK:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: MASALLAH

ALLAHIM GÜLE GÜLE HZURLA KULLANMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

İYİ GÜNLERDE KULLANIN

:3:şimdi de sıra mutfakta :3:

Eki Görüntüle 298760 TEFAL TEFLON TENCERE SETİ

Eki Görüntüle 298761 KARACA YEMEK TAKIMI MİSAFİR İÇİN

Eki Görüntüle 298762 KARACA ÇKB TAKIMI MİSAFİR İÇİN

Eki Görüntüle 298763 KAHVALTI TAKIMI KARACA MİSAFİR İÇİN

Eki Görüntüle 298764 KARACA ÇELİK TENCERE SETİ

Eki Görüntüle 298765 KARACA BARDAK TAKIMI

Eki Görüntüle 298766

Eki Görüntüle 298767

Eki Görüntüle 298768 PASTA SETİ

Eki Görüntüle 298769 KAHVALTI TAKIMI GÜNLÜK 6 KİŞİLİK

Merhaba, karaca celik tencerene bayildim. Gule gule kulanin!
acaba kulanclimi? ve fiyati nederir?

Back
X