anladım canım teşekkür ederimmm
inşallah iyi hayırlı haberler alırsın canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün ctesi ya bilemiyorum. ptesi sabah a bir randevu al bence keseyide görürler belki ne kadar geçti günün?
acil çok fena biyer yaaa Alah düşürmesin rabbim hangi şehirdesin?
inşallah iyi hayırlı haberler alırsın canım :)
hayırlısı bakalım canım hala bi tedirginlik bir korku utangaçlık var ya bilemiyorm çokçeşitli dugular var içimde yaa
bende bi yandan bebek isterken bi yandan doğum korkusu doktor kontrolleri konusunda bi çekinme yaşıyorum. ama yine de değer :)
aynen yaa ay bilmiyorum ki egerki ben gerçekten hamileysem çok korkuyorum düşünmek bile korkutuyo yaa
Canım öyle deme bende çok yeni evliyim ama hamile kaldım ilk haftadan istemiyordum oluncada hem şaşırdım üzüldüm sevindim şimdi ise kabul ettım hediyeyi....
Pişman olma üstelik çalişiyorum :)
benim annemin canı çok tatlıdır. hasta olduğunda bi iğne bile olmaz dayanamaz ama 3 çocuk sahibi olabildiğine göre o kadar da korkulacak bi durum yoktur deyip rahatlatıyorum kendimi :)
senin anne bana çekmiş bende çok korkarım doktor hastane igne deince ben hemen iyiyim bişeyim yok dmeye başlarım:))) ama benm kaynana yaklaşık her gün hastanede bir ayın yarısını hastanede geçiriyor :)))
ben alışkınım iğneye. migrenim olduğu için ağrım olduğunda sadece ağrı kesici iğne iyi geliyor. acildekiler tanıyor artık bizi yine mi migren diye karşılıyorlar :)
o da çok kötü dayanılmaz bi agrı allah yardımcın olsun canm igne ile can dostu olmuşsunuz sanırım ::)))
Ben bide hemen anladım hamile olduğumu regl günüm gelmeden çubuk testi yaptım pozitif çıktı sanırım 2 haftalık bile değil
öyle oldu valla artık :) yeter ki ağrım geçsin diyorum. iğnenin acısıbenim için hiç bişey migrenin yanında :)
Ben bide hemen anladım hamile olduğumu regl günüm gelmeden çubuk testi yaptım pozitif çıktı sanırım 2 haftalık bile değil