Şaşırdım Kaldım.. :/

562450

🪷
Pro Üye
15 Aralık 2009
8.455
19.231
Arkadaslar su anda annemi saglik ocagi onunde bekliyorumm.
Az once bi kadin geldi alir misiniz diye bir kagit uzatti. Baktim parti brosuru.
Yok almayim ben dedim israr etti.
O partiye oy vermeyecegimi soyledim kadin biraz kizmis olacakki "vermezsen verme ama al bi oku" dedi.
"Yok neden alayimki zaten direk cope atacagim bosa gitmesin" dedim kadin" sen bilirsin" diyip kendi kendine laf sayarak yoluna devam etti.
Sok oldum. Yani alsam okumadan atacam , bosa gitmesin diye almayim dedim ustune bu ters muameleyi gordum. Canim sıkıldi acikcasi ve bende buraya yazayim dedim.
:/

Can sıkacak birşey yok. Kadın aslında alın ve en azından okuyun demek istemiş.

hangi parti bu ya insanlara zorla aldırmak niye

.yaff ona da dağıt bitsin demişlerdir takma kafana. Zaten ne o broşürlere göre oy veriyoruz ne de o gürültülü arabalarına göre

Abartilacak bir durum yok bence.
Can sikilacak bir durum da yok.
Almaniz gerekmiyor. Israr edebilir bu onlari işi.
Bende stand önünden gecerken yüz kere duyuyorum gel abla oku abla bilmem ne.
Basıp geçiyorum, günlük olağan bir sey siz niye sıkıldınız ki bu kadar?

Kadın haklı. Okumayacaksan da nezaketen alırsın. Sonra gider çöpe atarsın. Şok olacak bi durum yok.

Ya işte o an boşa gitmesin diye düşündüm ve gülümseyerek yok almayım dedim.
Ben zaten azarlar gibi konuşmasına şaşırdım.

kadının ısrarı pek olmamış sizin de o partiye oy atmam demeniz ama can sıkıcak bir şey yok

Zaten ilk başta gülümsedim "yok ben almayım boşa gitmesin" dedim.
Israr edince ve kızar gibi cevap verince bende o partiye oy vermeyeceğimi söyledim.

.yaff ona da dağıt bitsin demişlerdir takma kafana. Zaten ne o broşürlere göre oy veriyoruz ne de o gürültülü arabalarına göre
Aynen ama şaşırdığım şey, o partiye oy vermeyeceğim diyince yaptığı tafra oldu.

nezaketen alabilirdiniz..
okumasanız ve desteklemeseniz bile ısrarla geri çevirmek hoş olmamış.

İşte çoğu kişinin atacağını biliyorum ama bide ben bari boş yere almayım diye düşündüm o yüzden almadım.

Abarttığımı düşünmüyorum.
Canımı sıkan şey de azarlar gibi davranması ve broşürü almadım diye laf söyleye söyleye gitmesi.
Yani tamam ben belki hata yaptım ama o şekilde azarlamasına da gerek yoktu diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…