Dün Batıgöz Altunizada şubesi Halil İbrahim Altınsoy'a muayene oldum. Muayene sonucu olarak ameliyata karar verildi. 1 Ay sonrasına gün aldık. Doktor normalde sadece sağ tarafa yapardım ama bu sefer sol taraf kayacak buna da razı olamam iki gözden de olacak dedi düzelme şansı olarakta %66-80 arası verdi. Bu benim 2. Ameliyatım olacak ilk ameliyatım 13 yıl önceydi o zaman ki süreci hatırlamıyorum. Ameliyattan sonra ki süreç nasıl oluyor? Nelere dikkat etmeliyim? Stajım var stajı etkiler mi? Genel anesteziyle yapılacak ve aynı gün taburcu olacağım söylendi.
Acaba son durumunuz nasıl inşallah istediğiniz gibi olmuştur herşey ben de yaza düşünüyorum inşallahMerhaba evet 24 Ekim'de ameliyatı oldum. Ameliyattan 1 gün sonra sol gözümde ki dikiş ipleriyle bir ayarlama yapıldı 1 ay sonra tekrar kontrole gittim. Kontrolde sağ göz numaram düşerilip sol göz numaram artırıldı gözlükle 3 aylık bir tedaviye başladık düzelmezse eğer ameliyat yapacağını söyledi. Şubat ayında kontrolüm olacak tekrardan bakalım ne olacak ameliyat diyeceğini hissediyorum. Ameliyat sonrası hiç bir düzelme göremiyorum ama doktorum düzelme olduğunu söylüyor. Ameliyat günü batma çok fazlaydı onun dışında korktuğumuz gibi kanlanma ve şişme olmadı. Dikişlerin olduğu yerde kanlanma mevcuttu sağ gözde ki kanlanma geçti fakat ayarlama yapılan sol gözde kanlanma çok az var o da normal :)
Acaba son durumunuz nasıl inşallah istediğiniz gibi olmuştur herşey ben de yaza düşünüyorum inşallah