Şaşılık Ameliyatı Süreci Nasıl?

Asenanuur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
30
2
28
Dün Batıgöz Altunizada şubesi Halil İbrahim Altınsoy'a muayene oldum. Muayene sonucu olarak ameliyata karar verildi. 1 Ay sonrasına gün aldık. Doktor normalde sadece sağ tarafa yapardım ama bu sefer sol taraf kayacak buna da razı olamam iki gözden de olacak dedi düzelme şansı olarakta %66-80 arası verdi. Bu benim 2. Ameliyatım olacak ilk ameliyatım 13 yıl önceydi o zaman ki süreci hatırlamıyorum. Ameliyattan sonra ki süreç nasıl oluyor? Nelere dikkat etmeliyim? Stajım var stajı etkiler mi? Genel anesteziyle yapılacak ve aynı gün taburcu olacağım söylendi.

Ilk ameliyatini kime olmustun? 13 yil sonra tekrar mi kayma meydana geldi? Birde fiyat hakkinda bilgi verebilirmisin? Tskler..

Bu arada benim bir forumdan tanidigim da oldu.. Sorularini ona iletecegim.

Erzuru'da prof dr Orhan Baykal'a. Kayma hep vardı fakat doktorum ısrarla yapmıyordu. Erteliyordu gereksi cevaplar vs veriyordu. 2 göz 7000 TL. Teşekkürler

Geçmiş olsun, bir tandığımız İzmir'de gözde kayma ameliyatı oldu, 1 hafta sonra işe başladı. Tek gözden oldu ameliyat.

Merhaba evet 24 Ekim'de ameliyatı oldum. Ameliyattan 1 gün sonra sol gözümde ki dikiş ipleriyle bir ayarlama yapıldı 1 ay sonra tekrar kontrole gittim. Kontrolde sağ göz numaram düşerilip sol göz numaram artırıldı gözlükle 3 aylık bir tedaviye başladık düzelmezse eğer ameliyat yapacağını söyledi. Şubat ayında kontrolüm olacak tekrardan bakalım ne olacak ameliyat diyeceğini hissediyorum. Ameliyat sonrası hiç bir düzelme göremiyorum ama doktorum düzelme olduğunu söylüyor. Ameliyat günü batma çok fazlaydı onun dışında korktuğumuz gibi kanlanma ve şişme olmadı. Dikişlerin olduğu yerde kanlanma mevcuttu sağ gözde ki kanlanma geçti fakat ayarlama yapılan sol gözde kanlanma çok az var o da normal :)

Acaba son durumunuz nasıl inşallah istediğiniz gibi olmuştur herşey ben de yaza düşünüyorum inşallah

Acaba son durumunuz nasıl inşallah istediğiniz gibi olmuştur herşey ben de yaza düşünüyorum inşallah

Merhaba :) Salı günü yeniden sağ gözden ameliyat oldum. Sağ gözde ki durum istediğim gibi tamamen düzeldi. Kanlanma çok fazla olduğu için fazla anlamıyorum ama doktoruma göre bu ameliyatım mükemmel geçti. Sol gözde kaldı sadece onun için bir şey demedi ameliyat sonrası ilk kontrolüm Pazartesi günü olacak. İnşallah onun için de ameliyat der de tamamen kurtulurum :) Yazı beklemeyin derim bekledikçe düzelme şansı düşüyormuş... Zor bi ameliyat ama 2 günde normal hayatına dönebiliyorsun fazla etki yapmıyor.

Merhabalar benim.de iki gozumde de kayma var, ameliyatin tekrarlama gerektirmesinden korkuyorum. Bir de 4 doktora gittim, yarisi ameliyat dedi, ikisi demedi. Riskli dedi biri hatta. 34 yaşındayım .sizin durumunuz nasil oldu?

Merhaba. 27 Şubatta tekrar ameliyat oldum sağ gözden. Sağ göz tamamen düzelmişti doktoruma göre de mükemmel geçmişti. 15 Gün sürdü bu düzelme 15 gün sonra tekrarlamaya başladı. İş gereği sürekli kapatmamdan mı kaynaklandı bu tekrarlama yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Doktoruma yeniden gitmem 4-5 ayı bulacak gibi bi süre daha böyle devam edecek sanırım. Bir de ben sadece sol gözü kullanıyormuşum o yüzden sadece sağ göze tekrar ameliyat yapıldı yani ameliyattan sonra ki 15 günlük süreçte sol gözle baktığım için her iki gözde kayma yokmuş gibi duruyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…