Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1-Sevmiyorsa hayırHer erkek uzaktaki sevgilisini özler mi? Yanına gelmek için şartlari zorlar mı? Şartları zorlamayan erkek sevmiyor mudur?
Nasıl yaniYumim Hiçbirşey tek taraflı değildir olamaz da..
Özlemez. Şartları zorlamaz hatta kendisi imkansızlaştırır. Evet sevmiyordur. Denendi,onaylandı ve sonuç ayrılıkHer erkek uzaktaki sevgilisini özler mi? Yanına gelmek için şartlari zorlar mı? Şartları zorlamayan erkek sevmiyor mudur?
Sık sık görüşür müydünüzYurtdışında yaşamama rağmen eşim beni tam 6 yıl bekledi
Çok özlerdi beni, türkiyeye izine geldiğimde koşa koşa yanıma gelirdi (farklı ilde yaşıyordu).
Ha durumu olmasaydı gelmeyebilirdi anlayışla karşılardım. Ama keyiften gelmemezlık yapsaydı sevmediğini düşünürdüm sanırım.
Her erkek uzaktaki sevgilisini özler mi? Yanına gelmek için şartlari zorlar mı? Şartları zorlamayan erkek sevmiyor mudur?
Sık sık görüşür müydünüz
6 sene, baya mücadele ile olmuş sizin. Allah mutluluğunuzu daim etsin.Senede 1 defa desem inanır mısınYani ben 2-3 haftalığına gelirdim o arada birkaç gün görüşürdük işte.
Arada ayrılık dönemi de oldu bir buçuk yıl sürdü onu da 6 yıla ister istemez dahil etmem gerekiyor. Demek istediğim kişiden kişiye değişiyor karakter meselesi. Ciddi düşünen özler de bekler de gelir de![]()
Yumim Hiçbirşey tek taraflı değildir olamaz da..
Ama sanki kadınlar daha mücadeleci.Mesaji begendim. Tek tarafli değil örneğin kadın da adama yaklaşmıyor o zaman da kadın sevmiyor mu diyeceğiz?