• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şartları zorlamak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yumim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Her erkek uzaktaki sevgilisini özler mi? Yanına gelmek için şartlari zorlar mı? Şartları zorlamayan erkek sevmiyor mudur?

Karakter meselesi o.
Ama erkekler genelde sevmez.
Evlenmeleri gerekir diye düşünüp olabileceğin en iyisini seçer en zahmetsizini

Seven erkek gelir tabi sevdiğinin yanına eğer vakti ve maddiyatı varsa.

Yurtdışında yaşamama rağmen eşim beni tam 6 yıl bekledi:rolleyes:
Çok özlerdi beni, türkiyeye izine geldiğimde koşa koşa yanıma gelirdi (farklı ilde yaşıyordu).
Ha durumu olmasaydı gelmeyebilirdi anlayışla karşılardım. Ama keyiften gelmemezlık yapsaydı sevmediğini düşünürdüm sanırım.

şartları zorlamıyorsa tabii ki sevmiyordur, seven öyle oturup keyfine bakamaz bence

Her erkek uzaktaki sevgilisini özler mi? Yanına gelmek için şartlari zorlar mı? Şartları zorlamayan erkek sevmiyor mudur?
Özlemez. Şartları zorlamaz hatta kendisi imkansızlaştırır. Evet sevmiyordur. Denendi,onaylandı ve sonuç ayrılık :hamarat:

Kısaca çabalamayan erkek hiçbir şekilde sevmiyordur, buna rağmen hayatındaysa ya alışkanlıktan ya da sırf zaman öldürmek için. Sen olsan da olmasan da çok farketmez anlayacağın.
Ha şartlar cidden elvermiyorsa okey ama sevgisini hissettiremeyen insan bunları sordurtabilir bence.

Yurtdışında yaşamama rağmen eşim beni tam 6 yıl bekledi:rolleyes:
Çok özlerdi beni, türkiyeye izine geldiğimde koşa koşa yanıma gelirdi (farklı ilde yaşıyordu).
Ha durumu olmasaydı gelmeyebilirdi anlayışla karşılardım. Ama keyiften gelmemezlık yapsaydı sevmediğini düşünürdüm sanırım.
Sık sık görüşür müydünüz

Seviyorsa özler.
Seviyorsa yanına gelmek için şartları zorlar ve fırsat kollar.

Sık sık görüşür müydünüz

Senede 1 defa desem inanır mısın:-) Yani ben 2-3 haftalığına gelirdim o arada birkaç gün görüşürdük işte.
Arada ayrılık dönemi de oldu bir buçuk yıl sürdü onu da 6 yıla ister istemez dahil etmem gerekiyor. Demek istediğim kişiden kişiye değişiyor karakter meselesi. Ciddi düşünen özler de bekler de gelir de:KK68:

Senede 1 defa desem inanır mısın:-) Yani ben 2-3 haftalığına gelirdim o arada birkaç gün görüşürdük işte.
Arada ayrılık dönemi de oldu bir buçuk yıl sürdü onu da 6 yıla ister istemez dahil etmem gerekiyor. Demek istediğim kişiden kişiye değişiyor karakter meselesi. Ciddi düşünen özler de bekler de gelir de:KK68:
6 sene, baya mücadele ile olmuş sizin. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Back
X