- Konu Sahibi Birgaripinsan
Iyi etmişsin engellemekle...Evinize gittiğiniz insanı küçük bir sebeple kinadiginiza göre beni de engellemeniz normal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çözüm söyle çözüm bu kınama geri alınıyor mu? Yoksa geçti mi iş işten. AdsfafafaIyi etmişsin engellemekle...Evinize gittiğiniz insanı küçük bir sebeple kinadiginiza göre beni de engellemeniz normal.
Çözümüm olsa söylerdim ben de anlattığınız gibiyim genelde. Büyük işler için yardımcı alırım tabii bu dönemde alınmıyor. Sadece bir de o yönden bakın dedim.Çözüm söyle çözüm bu kınama geri alınıyor mu? Yoksa geçti mi iş işten. Adsfafafa
Bu planlamayı yapıyorum. Mesala temizliği yaptıktan sonra tamam artık çok düzenli olacağım, biriktirmeyeceğim diyorum. Ama sonra aynı. Karar verip uygulayamıyorum. Boşvermiş de değilim aklım sürekli işlerde. Ama devamlı bi erteleme. Popomu yerden kaldıramama.Sarsın beni deyince ben de eşiniz/sevgiliniz için, beni sarıp sarmalasın mânâsında bir dert sandım da alakası yokmuş
Bence düzenli ve derli topluysanız sorun yok, büyük temizliği parçalayıp yapabilirsiniz, Örneğin Cumartesi Camlar silinecek Pazar Balkonlar Ssilinecek ve mutfak dolapları boşaltılacak gibi.
Valla bence yine de anlattığınız kadarıyla iyisiniz. Günlük etrafı toplamak, çamaşırları bulaşıkları biriktirmemek hep düzenli olmak bile büyük mesele.Bu planlamayı yapıyorum. Mesala temizliği yaptıktan sonra tamam artık çok düzenli olacağım, biriktirmeyeceğim diyorum. Ama sonra aynı. Karar verip uygulayamıyorum. Boşvermiş de değilim aklım sürekli işlerde. Ama devamlı bi erteleme. Popomu yerden kaldıramama.
Başınız sağolsun... Çok üzüldüm ya böyle kayıpları duyunca inanın üzülüyorum, bizim buralarda da sürekli Selalar okunuyor... Allah herkese hayırlı ömür hayırlı ölüm versin, kalanlara da sabırlar versin.Sayfama buyrun gelin yardımcı olalım.Ben bu aralar çok aktif değilim babamı kaybettim,ruh halim darma duman ama arkadaşlar yardımcı olurlar
Kesinlikle haklısınız. Çocuk 7 yaşına geldi neredeyse hala beşiği kurulu. Giymediklerimiz dolapta. İşe atmaktan başlamalıyım. İşe yaramaz herşeyi atmalıyım.pıs veya pasaklı falan degılsınız gunluk rutın ıslerınızı yapıyormussunuz zaten
buyuk temızlık ve kucuk ayrıntılar kısmına gırmek ıstememenızın bence asıl sebebı buyuk ıhtımal cok esya var
sabah bır odadan baslayın mesela yatak odasından
once gıymedıklerınızı kullanmayacaklarınızı hepsını ayırın bazılarını satın bazılarını ıhtıyac sahıbıne verın ama mutlaka esya eleyıp azaltın
evde bırgun lazım olur,ya lazım olursa,ama anısı var o bu su dıye dıye bırıktırdıgınız hersey aslında yuk
farkındaysanız sız esyaya hızmet edıyorsunuz boyle
esya sıze hızmet etsın sıze yorgunluk cıkaran agırlastıran kalabalıklastıran herseyı elemeye baslayın
nasıl bıttıgıne ınanamayacaksınız o hafıfleme hıssı ınsana enerjı verıyor sonra zaten o ıstedıgınız duzen oturuyor ve hersey daha kolay oluyor ustelık yormuyor
Amiin.Çok zor,yaşayınca anlıyormuş insan.Ölüm hepimize her an,kabullenmekten başka çaremiz yok...Başınız sağolsun... Çok üzüldüm ya böyle kayıpları duyunca inanın üzülüyorum, bizim buralarda da sürekli Selalar okunuyor... Allah herkese hayırlı ömür hayırlı ölüm versin, kalanlara da sabırlar versin.
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. :/Sayfama buyrun gelin yardımcı olalım.Ben bu aralar çok aktif değilim babamı kaybettim,ruh halim darma duman ama arkadaşlar yardımcı olurlar
kalabalık ve esyalı evın yukunu bılıyorum oncekı evım yenı gelınken alınanlar gelen hedıyeler falan hınca hınc tum dolaplar ust uste doluydu tum gunumu tum emegımı temızlıge verıyordum cılgınlar gıbı temızlık yapıyordumKesinlikle haklısınız. Çocuk 7 yaşına geldi neredeyse hala beşiği kurulu. Giymediklerimiz dolapta. İşe atmaktan başlamalıyım. İşe yaramaz herşeyi atmalıyım.
O konuda hakkımı yiyemem. Günlük olarak işlerimi yaparım. Dışardan baktığında ev temiz duruyor. Mesele dip köşeler.Valla bence yine de anlattığınız kadarıyla iyisiniz. Günlük etrafı toplamak, çamaşırları bulaşıkları biriktirmemek hep düzenli olmak bile büyük mesele.
Bu çok iyi bi tavsiye oldu. Gereksiz kullanmadığım şeyleri atmaya başlayacağım. Teşekkürler.kalabalık ve esyalı evın yukunu bılıyorum oncekı evım yenı gelınken alınanlar gelen hedıyeler falan hınca hınc tum dolaplar ust uste doluydu tum gunumu tum emegımı temızlıge verıyordum cılgınlar gıbı temızlık yapıyordum
o kadar yorucu kı cocugumla gecırecegım vakıtı temızlıkle harcıyorum nerdeyse
bırgun yeter be dedım 6 kapaklı gardıloptan 4 kapaga dustum
fazla battanıye yorgan ne varsa
ayakkabılar oyuncaklar
tabaklar avızeler halılar
saklama kabları ne var ne yoksa hepsını elden cıkardım
mutfagımın dolabının yarısı bos
meger bu kadar esya da yetıyormus hepsı bırgun lazım olursa dıye beklettıklerımmıs hıcte lazım olmadılar bana yorgunluk cıkarmaktan baska :)
Amin,sağolun.Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. :/
Hayir o yüzden değilSıkıyosa yapsın diyosun. Yok bana özel bi eleştiri olabilir belki biraz utanır silkelenirim.
Yani yatmakla iyi mi yapıyorum.Çocuk olduktan sonra ne de güzel yaydım, iyi ki de yattım, çok da iyi iş yapmadım dedim.