• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarraf olan altından anlayan bakabilir mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki yıl önce Aşağıdaki paragrafı yazmışsınız
Bu hayatta bir işimin ve bir eşimin olmasını ıstıyorummmmm ömür boyu sürecek sevgı saygı sadakat olacak yanıma artıkkkkk cok sevecegım benı sevıp sadık olacak ıyı gunde kotu gunde hıc elımı bırakmayacak Allah korkusu olan ... ne kadar dua da etsemmmm olmuyor olmuyor olmuyooorrrrrr.....hayırlısını ıstedıkce cıkmıyor karsıma sanırım hayırlı dıye bırı kalmadıgı ıcındır .... dua etmeyı bırakmalıyım dua etmeyenler evlendıler evlendıler gıttıler :KK43: ya benımde hakkım sevılıp sevılmek bende artıkkkkk evlılık denen kavramın çatısı altında bır yuva kurmak ıstıyorum ne kadar ıstersem o hayaller benden uzaklasıyor umidimi yitirdim artık ya :KK43: 30 uma yaklastımmmm .... etrafımdakıler mutluyken ben mutsuzum gunler hep aynı hep aynı ve hep aynı gecmekteee ... Allahım hakedıpte evlenemeyen bekarlarımızı tezzz zamanda hayırlı eşler karsılarına cıkar ve nasıp et ....

Bunun üstüne kalkıp yok burma neden şöyleymiş yok eltimin ki neden böyleymiş. Nankörsünüz. Siz henüz nişanlısınız belki düğünde size de takılacak eltinizin ki gibilerden ki takılması bile gerekmez. Ne yapacaksınız evinizi burmalarla doldursalar ama eşiniz eski sevgiliniz gibi sizi aldatsa olsun eltimin ki gibi burmalar mı var diceksiniz.

Ben genel olarak böyle insanların o malın hayrını görmemeleri için dua ediyorum.Bu tipler daha sonra cazgırlık edip el üstünde tutulanlar oluyor, sonra saf genç kızlar falan da onları örnek alıyor. Bak o istedi kendini ezdirmedi şimdi ne güzel yaşıyor diye.

dananin gözüüü:sinirli: ayiiip ya milletin isi gücü para pul altin inci olmus yok eltinle aynisi olmasa ayrilcanmi biraz evliligin ne oldugunu bilin ya gurban olduklarim :KK62:

Bu hayatta bir işimin ve bir eşimin olmasını ıstıyorummmmm ömür boyu sürecek sevgı saygı sadakat olacak yanıma artıkkkkk cok sevecegım benı sevıp sadık olacak ıyı gunde kotu gunde hıc elımı bırakmayacak Allah korkusu olan ... ne kadar dua da etsemmmm olmuyor olmuyor olmuyooorrrrrr.....hayırlısını ıstedıkce cıkmıyor karsıma sanırım hayırlı dıye bırı kalmadıgı ıcındır .... dua etmeyı bırakmalıyım dua etmeyenler evlendıler evlendıler gıttıler :KK43: ya benımde hakkım sevılıp sevılmek bende artıkkkkk evlılık denen kavramın çatısı altında bır yuva kurmak ıstıyorum ne kadar ıstersem o hayaller benden uzaklasıyor umidimi yitirdim artık ya :KK43: 30 uma yaklastımmmm .... etrafımdakıler mutluyken ben mutsuzum gunler hep aynı hep aynı ve hep aynı gecmekteee ... Allahım hakedıpte evlenemeyen bekarlarımızı tezzz zamanda hayırlı eşler karsılarına cıkar ve nasıp et ....

Bunun üstüne kalkıp yok burma neden şöyleymiş yok eltimin ki neden böyleymiş. Nankörsünüz. Siz henüz nişanlısınız belki düğünde size de takılacak eltinizin ki gibilerden ki takılması bile gerekmez. Ne yapacaksınız evinizi burmalarla doldursalar ama eşiniz eski sevgiliniz gibi sizi aldatsa olsun eltimin ki gibi burmalar mı var diceksiniz.

Ben genel olarak böyle insanların o malın hayrını görmemeleri için dua ediyorum.Bu tipler daha sonra cazgırlık edip el üstünde tutulanlar oluyor, sonra saf genç kızlar falan da onları örnek alıyor. Bak o istedi kendini ezdirmedi şimdi ne güzel yaşıyor diye.
sizide alkisliyorum kardesim süper bi tesbit

Bence işin hediyedir ne olsa teşekkür edilmeli boyutu dışında şöyle bir boyutu var "Şu kadar yıllık evliyiz eşimin ailesi hep eltime şunları şunları aldı,bizim evimize alınan kırık iğnenin bile lafını etti,hep eltime iyi davranıyorlar bana şöyle kötü davranıyorlar böyle değer vermiyorlar.kapris yapsam kıymetli olurdum..." İşte bu lafın devamında "oysa bana nişanlıyken hediye olarak bile eltimden değersiz bir şey getirmişlerdi de sesimi çıkarmadıydım.e bu saatten sonra verin eksik altınımı diyemem ya" Çok okuyoruz bu tarz pişmanlıkları
Bence konu sahibi bunun derdinde.

Konu sahibi acaba eltisini mi kıskanıyor diye düşünmüştüm, yukarıdaki eski yazısını okuyunca bu düşüncem onaylandı. Hatta sadece eltisini değil genel olarak çevresindeki herkesi kıskanıyor.

Bence sair iki yil once sunu demek istemis

"bu hayatta bir isimin ve altinlarim olmasini istiyorummmm omur boyu surecek ve yanimda olacak artikkkk cok sevecegim beni sevip sadik olacak iyi gunde kotu gunde hic bilegimi birakmayacak... ne kadar dua etsem olmuyor olmuyooorrrr olmuyooorr.... hayirlisini istedikce cikmiyor karsima sanirim hayirli diye bir kirma olmadigi icindir... dua etmeyi birakmaliyim dua etmeyenler evlendiler kirmalarini alip gittiler.. ya benim de hakim sevilip sevilmek (sevilip sevilmek??) ben de artikkkkk evlilik denen kavramin catisi altinda kirmalarim olsun istiyorum ne kadar istersem o hayaller benden uzaklasiyor umidimi yitirdim artik yaa.. 30uma yaklastimmm... etrafimdakiler mutluyken ben mutsuzum gunler hep ayni hep ayni ve hep ayni gecmekteee... Allahim hakedipte kirma sahibi olamayan bekarlarimizi tezzzz zamanda hayirli kirmalar karsilarina cikar ve nasip et..."

kusura bakmayin konu sahibi ama nisanlilik ve evlilik, eslerin birbirine deger, altinlarin grami veya eltideki kirmalar ile olculemeyecek kadar guzel seylerdir, ama malesef siz sadece isin maddi boyutundasiniz. biran once maneviyata onem vermenizi dilerim..

Bacım biz ne koyun gördük ne kırma ne bilezik. Hatta düğünde bile ne set istedim ne de başka birşey. Ne taktılarsa kendileri o. 3 yıldır evliyim Allah bozmasın. Hepsi geçici sen bunlara boşuna takılma. Kendine dert mi arıyorsun
Al benden bitane daha:) kız bizmi çok safız milletmi çok zeki çözemedim ben:KK70:

Bence sair iki yil once sunu demek istemis

"bu hayatta bir isimin ve altinlarim olmasini istiyorummmm omur boyu surecek ve yanimda olacak artikkkk cok sevecegim beni sevip sadik olacak iyi gunde kotu gunde hic bilegimi birakmayacak... ne kadar dua etsem olmuyor olmuyooorrrr olmuyooorr.... hayirlisini istedikce cikmiyor karsima sanirim hayirli diye bir kirma olmadigi icindir... dua etmeyi birakmaliyim dua etmeyenler evlendiler kirmalarini alip gittiler.. ya benim de hakim sevilip sevilmek (sevilip sevilmek??) ben de artikkkkk evlilik denen kavramin catisi altinda kirmalarim olsun istiyorum ne kadar istersem o hayaller benden uzaklasiyor umidimi yitirdim artik yaa.. 30uma yaklastimmm... etrafimdakiler mutluyken ben mutsuzum gunler hep ayni hep ayni ve hep ayni gecmekteee... Allahim hakedipte kirma sahibi olamayan bekarlarimizi tezzzz zamanda hayirli kirmalar karsilarina cikar ve nasip et..."

kusura bakmayin konu sahibi ama nisanlilik ve evlilik, eslerin birbirine deger, altinlarin grami veya eltideki kirmalar ile olculemeyecek kadar guzel seylerdir, ama malesef siz sadece isin maddi boyutundasiniz. biran once maneviyata onem vermenizi dilerim..

favorilerime eklediğim ilk ve tek mesaj, şu an ağlıyorum biliyor musun :70:

Oncelikle merhaba nisanli bir kızım kuzumun alninda 1987 e ait iki yildizli 22 18 ayar kirma geldi bir sirada 22 digerlerinde 18 yazior kayinvalidemin gelinlik kırmasimis
Etrafimdakilere ise yeni en kalın parlak guzel kırmalar takildi
Nisanlim ise bu daha degerli simdikilerin ici bos dior
Simdi yeni en kalin 22 ayar kıtmami degerlidir yoksa eski iki yıldizli olanmi daha degerlidir
Maksat altin mi derseniz eltimin kolunda iki tane en buyuk kirmalardan var
Benim eltimin 4 bilezigi var esyalari tam düğünü vs herseyi tam yapildi bana hediyelik bilezik takmislrdi 3 tane sattigimizda mecburen sattik 3 tanesini 700 tl ye sattik bize hicbirsey yapilmadi eltim kacti geldi kendi çağırdı kaynimi kaçır brni diye sadece gelinlik e 3000 tl verildi hemde kiralikti esime de kimseye birsey demedim demem hatta oh canima değsin dedim kız dişli çıktı diye :) Allah a bırakıyorum ve biliyorum hakkim olan eninde sonunda beni bulacak maddi ve manevi o yuzden sidik yaristirir gibi altın di eşyaydı yormamak lazim
Tipki gorumcemin eltisinin 11 yil once bana bulasik makinesi alınmamıştı diye olay cikartmasina benzemiş kusura bakmayin ama saçmalık yaptığınız

Buyuk ihtimal bildigimiz bi bilezik modelinin yoresel adı ama 1987 model demis , orasini anlayamadim
İkinci el araba gibi
Oyle bilezik olmaz
Bende kendimi altindan anliyo saniyordum
Vazgectim :)
Ben hic altin gormedigim icin bilgim yok ben gercekten bedavaya gitmisim...Nayır nolamaz altin isterem kuzu isterem kocacik a soyleyimde yeniden düğün tutalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X