Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay evlendi

rabia01

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
19.755
11.162
498

'Küçük Ağa' dizisinde birlikte rol almaya başladıktan sonra aralarındaki ilişki aşka dönüşen ve kısa zamanda evlilik kararı alan Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay, bu akşam dünya evine girdi.

Küçük Ağa'nın minik yıldızı Emir Berke Zincidi de nikah töreninde dizideki anne babasının yanında yer aldı. Düğüne sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

http://www.ensonhaber.com/sarp-levendoglu-ile-birce-akalay-evlendi-2014-08-02.html

Son düzenleme:
Bu hatun onceki dizide oynadigi elemanla da evlenmemis miydi? Her diziye bir koca.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu hatun onceki dizide oynadigi elemanla da evlenmemis miydi? Her diziye bir koca.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet yer gök aşk idi dizinin adı ordaki elemanla evlenmişti.
Bu ne hızdır ya!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben Birce yi çok beğenirim , güzel kız .
Mutlu olsunlar inşallah .

Birce yi beğeniyorum, ilk eşiylede çok yakıştırıyordum Sarp lada çok yakıştırdım. İnşlallah ömür boyu sürer evlilikleri, ama ihtimal vermiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu kadında hep rol arkadaşlarını buluyor koca diye dışarıda bulamıyor galiba evlenmek istediği zaman bir diziye başlıyor buluyor kocayı iyi valla. Daha önce de Yer gök aşk dizisinde ki oyuncuyla evlenmişti kısa sürdü bunda da baya erken karar vermişleri inşallah uzun ömürlü olurç

Dizide yakınlık hisseden evleniyor. Yine de ömürlük olsun ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…