Sarma yaparken zeytinyağı veya sıvıyağ yerine sadece tereyağ veya hindistan cevizi yağı koysam olur mu?

Damak tadınıza kalmış🤷🏼‍♀️Tereyağı seviyorsanız hiç sıkıntı değil gayet güzel olur🤗Ama hindistan cevizi yağını bilmiyorum🤷🏼‍♀️
Seviyoruz ama daha önce hiç yapmamıştım. Çok çok teşekkür ederim. 😍 Hindistan cevizi yağı bazı tatlı ve kurabiyelere güzel oluyor deneyebilirsiniz

Son zamanlarda maddi sıkıntılar+zamlardan dolayı evde başka yağ kalmadı. Tereyağ kullanmak istiyorum ama yemeği de mahvetmek istemiyorum. Başka alternatif pişirme yöntemi var mı?
bence zetinyağlı yaprak sarma olarak kalmalı tereyağı yemeklerin tadını çok ağırlaşıtıyor hele kıymayla dahada ağır olur bence

Yok yok tereddüt etmeyin gayet de lezzetli olur yemekleri hatta ben ondna gördüm tarhana yapınca mutlaka tereyağı katarım ama alacak olursanız sıvıyağ tereyağdan daha ucuzdur.
Bize hediye gelmişti buzlukta duruyor ne zamandır. Sıvıyağ bitti. Eşimin annesi de zeytinyağı yollamıştı sağ olsun. Onlar bitene kadar yağ 60'i gördü. 1 litresi 20 TL şu an. Umarım bir an önce düşer.

Bize hediye gelmişti buzlukta duruyor ne zamandır. Sıvıyağ bitti. Eşimin annesi de zeytinyağı yollamıştı sağ olsun. Onlar bitene kadar yağ 60'i gördü. 1 litresi 20 TL şu an. Umarım bir an önce düşer.
İnşAllah düşer biz de 4 litresini 50 TL ye almıştık arttı yine fiyat şuan 53 galiba düşecek diyorlar umarım düşer

Back
X