Boyum 1.60Boyunuz kaç? Şu anda boy, kilo oranınıza göre ideal kilonuza bakabilirsiniz. Sizin sorununuz daha çok sarkma gibi duruyor. Bunu da sporsuz ve ağırlık olmadan asla toparlayamazsınız. Diyetle yine kilo verip sarkmaya neden olursunuz.
Spor yapmam gerek biliyorum ama iki afacanla imkansız gibi birşey birde asıl merak ettiğim 55 e inmek için kaç kilo vermiş oluyorum 85 e kadar çıktım hamileyken ama 1 ayın içinde 75 e tekrar indim korkutuyor rakamlar 20 kilo veya 30 kilo vermekBoyunuz kaç? Şu anda boy, kilo oranınıza göre ideal kilonuza bakabilirsiniz. Sizin sorununuz daha çok sarkma gibi duruyor. Bunu da sporsuz ve ağırlık olmadan asla toparlayamazsınız. Diyetle yine kilo verip sarkmaya neden olursunuz.
Harika fikir zaten aktifim ama fazlası göz çıkarmaz birde benim ikiz bebek arabam var onla parkta yürüyüş yapayım diyorum ama duruş bozukluğu olur diyede düşünmüyor değilim çünkü eğilmek zorundayım sürerkenHızlı kilo vermeye çalışmayın. Aylık olarak belirleyin ne kadar kilo vereceğinize. Sarkmadan kilo vermek istiyorsanız ayda 8-10 kilo değil 2 kilo verin ki vücudunuzun yeni duruma adapte olsun. Bir de egzersizi ihmal etmeyin. Egzersiz derken evi toplarken salondan mutfağa giderken bile yapılabilecek şeylerden bahsediyorum. İki çocuklu bir kadının spor salonuna gitme şansı sıfıra yakındır. Ev işini egzersize dönüştürün. Salondaki bardakları bir defada değil tek tek mutfağa götürün. Basit görünüyor ama işe yarayacak göreceksiniz
Yo zaten kararlıyım kilo verme konusunda tartıda az rakamları gördükçe daha çok hırs yapıyorum kendime sarkma konusu kafamı kurcalıyor kilo verirken agzersiz şart diye biliyorum bakalım akşamları vakit bulabilirsem pilates ama İnan’ın yorgun düşüyorum çocuklar bir yerde ben biryerde dalıyoruz uykuyaBozmayın yahu moralinizi. Öyle moral bozmakla gitmez o kilolar. Halladilmeyecek bir problem de değil ayrıca. Daha az önce bir haber okudum. Pelin öztekin 156 kilodan 58 kiloya kadar düşmüş. Hoş kendisi mide küçültme ameliyatı geçirmiş ancak siz zaten onun kilolarında değilsiniz. Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirin. Sağlıklı ve düzenli bir beslenme üstüne 1 saat yürüyüş ile en fazla 1 yılda eski halinize geri dönersiniz. Ancak bu işin püf noktası; azim. Pes etmeyin.
Gerçekten teşekkür ediyorum moral verdiniz daha 3 ay geçti Doğum yapalı işte sabırsızlık giriyor ben 75 ile hamile kaldım son aya kadar 80 e çıktım son ayda 85 oldum Doğumdan bir ay sonra zaten 75 e kendiliğinden indim şimdi ben 85 kilo dan 55 e mi inecem yoksa o bebek ve suyun kilosumuydu aslında 75 den 55 e mi inecemCok fazla sarkacanızı düşünmüyorum bebek doğduktan 2 yıl icinde beden kendini topluyor. 2 yıl oldu mu bilmiyorum 85 kilo sarkacak kadar bir kilo değil. 75 ten 55 e indin hiç sarkma olmadı bende. Moralini bozma ev işi ve 2 cocukla zaten verirsin kilo
Ben çok sağlıksız kilo veriyorum proteine geçmem şart o zaman çok teşekkür ediyorumHamileliğim 78 le bitmiş olabilir son kilo mu bilmiyorum. Rahim bile 2 yılda toparlanıyor .Hem daha 3 ay olmuş 3 ayda karnım bir degisikti. 6. Ayımda 60 kilo olmuştum ama sıkı değildi vücudum anca 2 yılda kendine geldi. Düzelecektir. Protein ağırlıklı beslenmiştim .
Spor yapmam gerek biliyorum ama iki afacanla imkansız gibi birşey birde asıl merak ettiğim 55 e inmek için kaç kilo vermiş oluyorum 85 e kadar çıktım hamileyken ama 1 ayın içinde 75 e tekrar indim korkutuyor rakamlar 20 kilo veya 30 kilo vermek
Spor yapmam gerek biliyorum ama iki afacanla imkansız gibi birşey birde asıl merak ettiğim 55 e inmek için kaç kilo vermiş oluyorum 85 e kadar çıktım hamileyken ama 1 ayın içinde 75 e tekrar indim korkutuyor rakamlar 20 kilo veya 30 kilo vermek