• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarkinin ismi..

brigittebardot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
109
14
38
İstanbul
Arkadaslar ozur dileyerek cok kisi gordugu icin buraya yaziyorum
gecen gun arkadaslarla otururken canli muzik vardi cocuk bi sarki soyluyordu slow ask sarkisi aslinda pek bilindik ama suan hatirlayamiyorum cildiracagim.
sarkinin bazi sozleri bizi birbirimizi falan diyodu.cok karmasik yazdim ama klasiklesmis cogu canli muzik yerlerinde calarlar...aklimda kalan tek kismi bizim birbirimizin mi ne oyle birsey.
cok tesekkurler simdiden^^

Aklınız da hiç bir şey kalmamış ki beraber gittiğiniz arkadaşlarınıza sorun belki onlar hatırlıyordur bir kaç CÜMLE

Arkadaslar ozur dileyerek cok kisi gordugu icin buraya yaziyorum
gecen gun arkadaslarla otururken canli muzik vardi cocuk bi sarki soyluyordu slow ask sarkisi aslinda pek bilindik ama suan hatirlayamiyorum cildiracagim.
sarkinin bazi sozleri bizi birbirimizi falan diyodu.cok karmasik yazdim ama klasiklesmis cogu canli muzik yerlerinde calarlar...aklimda kalan tek kismi bizim birbirimizin mi ne oyle birsey.
cok tesekkurler simdiden^^
goggle amcaya sorsana o herşeyi bilir...
bizi birbirimiz falan şarkı sözü yazdım dünya kadar çıktı bak işte aralarından

daha evvelden Turkcellin ne bu çalan diye bir servisi vardı . Bu tip akıl tutulmaları için :)

Back