sivastrabzon hem şiirsin sen, hem şair.. Kayıtlı Üye 14 Eylül 2017 2.705 9.771 12 Ekim 2017 Konu Sahibi sivastrabzon #1 Hani radyolarda istek yaparken ''sıradaki şarkı ......' a gelsin ''derlerdi ya, bu da o tarz bir şey olsun dedim, bir deneyeyim istedim. Evet, alttaki üye sıradaki şarkı sana gelsin: Tarkan'dan ''Kış Güneşi''..
Hani radyolarda istek yaparken ''sıradaki şarkı ......' a gelsin ''derlerdi ya, bu da o tarz bir şey olsun dedim, bir deneyeyim istedim. Evet, alttaki üye sıradaki şarkı sana gelsin: Tarkan'dan ''Kış Güneşi''..
zms rainbow Nirvana Kayıtlı Üye 10 Şubat 2017 4.754 40.941 12 Ekim 2017 Konu Sahibi sivastrabzon #2 tesekkur ederim sivastrabzon ☆☆ ferdi -tugce TAYFUR huzurum kalmadi
Ssedmikraska Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2011 1.805 1.719 12 Ekim 2017 Konu Sahibi sivastrabzon #3 Tesekkur ederim. Daha bu sabah icimden gelerek dinlemistim. Teomandan iki yabanci sarkisi alttaki uye icin gelsin :)
Tesekkur ederim. Daha bu sabah icimden gelerek dinlemistim. Teomandan iki yabanci sarkisi alttaki uye icin gelsin :)
pikolata78 Guru Kayıtlı Üye 21 Eylül 2009 3.907 1.249 12 Ekim 2017 Konu Sahibi sivastrabzon #4 Ssedmikraska .!.: Tesekkur ederim. Daha bu sabah icimden gelerek dinlemistim. Teomandan iki yabanci sarkisi alttaki uye icin gelsin :) Genişletmek için tıkla... İki yabancı ya bayılırım. Bu şarkıda geçen çölde çay filmini çokta merak etmişimdir ama izleme fırsatım olmadı. Nilüfer- gözleri mavilim
Ssedmikraska .!.: Tesekkur ederim. Daha bu sabah icimden gelerek dinlemistim. Teomandan iki yabanci sarkisi alttaki uye icin gelsin :) Genişletmek için tıkla... İki yabancı ya bayılırım. Bu şarkıda geçen çölde çay filmini çokta merak etmişimdir ama izleme fırsatım olmadı. Nilüfer- gözleri mavilim
Disipline Girmis BirKadin Bırak, insanlar sadece mücevherlerimizi konuşsun💅 Pro Üye Anneler Kulübü 15 Ekim 2016 22.622 129.816 12 Ekim 2017 Konu Sahibi sivastrabzon #5 pikolata78 .!.: İki yabancı ya bayılırım. Bu şarkıda geçen çölde çay filmini çokta merak etmişimdir ama izleme fırsatım olmadı. Nilüfer- gözleri mavilim Genişletmek için tıkla... Hiç dinlemedim , dinleyeyim :) Kıraç / Yıllar Sonra
pikolata78 .!.: İki yabancı ya bayılırım. Bu şarkıda geçen çölde çay filmini çokta merak etmişimdir ama izleme fırsatım olmadı. Nilüfer- gözleri mavilim Genişletmek için tıkla... Hiç dinlemedim , dinleyeyim :) Kıraç / Yıllar Sonra
pikolata78 Guru Kayıtlı Üye 21 Eylül 2009 3.907 1.249 12 Ekim 2017 Konu Sahibi sivastrabzon #6 JustHoldMe .!.: Hiç dinlemedim , dinleyeyim :) Kıraç / Yıllar Sonra Genişletmek için tıkla... Çok severim teşekkürler Fikret Kızılok- Kalbim
JustHoldMe .!.: Hiç dinlemedim , dinleyeyim :) Kıraç / Yıllar Sonra Genişletmek için tıkla... Çok severim teşekkürler Fikret Kızılok- Kalbim
Leyla_74 Ya caresizsiniz, ya da care sizsiniz! Kayıtlı Üye 13 Nisan 2017 2.539 4.025 12 Ekim 2017 Konu Sahibi sivastrabzon #7 Cok cok severim. :) tesekkurler. Leman Sam / Kiyamam
pikolata78 Guru Kayıtlı Üye 21 Eylül 2009 3.907 1.249 12 Ekim 2017 Konu Sahibi sivastrabzon #8 Leyla_74 .!.: Cok cok severim. :) tesekkurler. Leman Sam / Kiyamam Genişletmek için tıkla... Bayılırım teşekkürler Yaşar Kurt - Kimse Bilmez
Leyla_74 .!.: Cok cok severim. :) tesekkurler. Leman Sam / Kiyamam Genişletmek için tıkla... Bayılırım teşekkürler Yaşar Kurt - Kimse Bilmez
delbin "kafamı dinlemek değil, susturmak istiyorum." Kayıtlı Üye 4 Aralık 2017 1.112 645 20 Aralık 2017 Konu Sahibi sivastrabzon #9 pikolata78 .!.: Bayılırım teşekkürler Yaşar Kurt - Kimse Bilmez Genişletmek için tıkla... Hiç dinlemedim ama donmicem Cevdet bagca zulamdasın
pikolata78 .!.: Bayılırım teşekkürler Yaşar Kurt - Kimse Bilmez Genişletmek için tıkla... Hiç dinlemedim ama donmicem Cevdet bagca zulamdasın
sivastrabzon hem şiirsin sen, hem şair.. Kayıtlı Üye 14 Eylül 2017 2.705 9.771 20 Aralık 2017 Konu Sahibi sivastrabzon #10 Dreamsad .!.: Hiç dinlemedim ama donmicem Cevdet bagca zulamdasın Genişletmek için tıkla... Duymadım ama ismine bakılırsa türkü ya da fantazi müzik, birazdan bakarım ben de. Haramiler Mavi..
Dreamsad .!.: Hiç dinlemedim ama donmicem Cevdet bagca zulamdasın Genişletmek için tıkla... Duymadım ama ismine bakılırsa türkü ya da fantazi müzik, birazdan bakarım ben de. Haramiler Mavi..
clara Şikâyetetmek ne haddimize,şükür olsun her hâlimize Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Eylül 2013 7.444 16.229 41 14 Ağustos 2020 Konu Sahibi sivastrabzon #11 Bilemedim ama teşekkürler. Zeki Müren'den Rüyalarım Olmasa (yıldızlara baktırdım, fallarda çıkmıyorsun...)
Bilemedim ama teşekkürler. Zeki Müren'den Rüyalarım Olmasa (yıldızlara baktırdım, fallarda çıkmıyorsun...)
Leotie Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2014 3.337 4.541 19 Eylül 2020 Konu Sahibi sivastrabzon #12 Aman Tanrım en sevdiğim şarkılardan teşekkür ederim Erkan Oğur- Zeynebim