- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dilara Benim ergenlik dönemimde Burhan Cacan remixi vardi. İşkenceyi hayal edebiliyor musun ?Bilemedim
Müzikle haşır neşir olan insanlar diyelim:)Niye şarkı türkü ayol, gelin hanım ya da damat bey türkücü mü? :)
18 yaşındaaa Fincan hanııımm...
Dağlar kızı Reyhaaan, Reyhaan, Reyhaaan
Eliiiff dediiim beee dediiim ammaaaann
Düriyemin güğüüümleriii kalaylııı aahh kalaylııı
Zahidem kurbanım oy ne olacak halim, yine bir laf duydum büküldü belim
Ben de az buz türkü bilmiyormuşum haa, kendimi takdir ettim inceden ehehe.
O zaman Lavinya' yı tek gecerim. Çok isterdim bebegime koymak vanilyaya benzettiler.Müzikle haşır neşir olan insanlar diyelim:)
Burhan cacan bilmiyorumda kufurlu versiyonunu duymustum. Ama bana gore dilara guzel bi isim . Kullaga hosgeliyor. Sen boswer onlsri :))Dilara Benim ergenlik dönemimde Burhan Cacan remixi vardi. İşkenceyi hayal edebiliyor musun ?
Lavinya hangi şarkıda geçiyorO zaman Lavinya' yı tek gecerim. Çok isterdim bebegime koymak vanilyaya benzettiler.
Sana gitme demeyeceğim ama gitme Lavinya. Feridun Duzagac.Lavinya hangi şarkıda geçiyor
Di mi? Halbuki babam Erol Evgin'in buğulu sesi yuzunden vermiş bu ismi. Boşverdim gittiBurhan cacan bilmiyorumda kufurlu versiyonunu duymustum. Ama bana gore dilara guzel bi isim . Kullaga hosgeliyor. Sen boswer onlsri :))
Haa ama onun orijinali Lavinia.Özdemir Asaf'ın şiiridir.Sana gitme demeyeceğim ama gitme Lavinya. Feridun Duzagac.
Af diliyor Lavinia diye düzeltiyorum o haldeHaa ama onun orijinali Lavinia.Özdemir Asaf'ın şiiridir.
İyi de bu zaten Özdemir Asaf'ın şiiri Feridun Düzağaç'ın bir şarkısı ya da şarkı sözü değil ki...Sana gitme demeyeceğim ama gitme Lavinya. Feridun Duzagac.
Di mi? Halbuki babam Erol Evgin'in buğulu sesi yuzunden vermiş bu ismi. Boşverdim gitti