- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 28
- Konu Sahibi loveyourselff
Arkadaslar merhaba 20 yasindayim ve göğüslerim cikmaya basladigindan beri sarkık hep ve büyük cok kötü duruyor bunu daha iyi hale getirmek icin ameliyat dışında bir sey önerebilicek olan var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkürler bakacagim insallah ise yarargöğüs egzersizleri var internette.
Aa bilmiyodum onu sürekli sicak suyla yıkanirim da zaten peki tesekkürler ona da dikkat ederimSürekli sicak suyla duş almanın da gögüslerde sarkma yapacagini duymuştum ama ne kadar dogru bilemem.
Cok kötü duruyor ama inanin sütyensiz falan o kadar kötü ki cok moralim bozuluyorİlerde kocanın gözü onu görmez merak etme
Giydiğim iç çamaşırı toparlayici oldugu icin eve geldigimde cikarmadigim zaman cok sıkıyor o yüzden sürekli takamiyorumEgzersiz yap birde iç çamaşırsız durma gece bile.
aynen ama tabi yinede cok sikici durum benim minicikler yinede sarkiklarİlerde kocanın gözü onu görmez merak etme
Tamamdir teşekkür ederim bu sıralar yok ama gidersem yüzmeye de agırlık veririm pilates düşünmüştüm ben ama o işe yariyor mu tam bilmiyorumImkanin varsa yuzmeye basla. Gogus kaslarini en iyi yuzme calistiriyor.
Anneminkiler de aşırı büyük ve sarkık ama bana diyoki senin gibiyken benim öyle degildi dogumdan sonra oldu diye benim hep böyle cok sinir bozucu hem büyük hem sarkık olmasi bu yasta bideGenetik mi acaba aynı durumu yaşıyoruz. Soğuk su tutmak iyi gelir diyorlar dayanabilirseniz
Atlet biçiminde olanlar var spor yaparken falan giyilenler var ya onlar faydalı.Benim de senin gibi toparlıyorum bu şekilde.Giydiğim iç çamaşırı toparlayici oldugu icin eve geldigimde cikarmadigim zaman cok sıkıyor o yüzden sürekli takamiyorum
Kaç beden takıyordunCok kötü duruyor ama inanin sütyensiz falan o kadar kötü ki cok moralim bozuluyor
Aynen spor sütyeni almayi düşünüyorum ben de bu kullandiklarim cok sıkıyor demirler yüzünden altindaki siz sütyen dışında spor falan yapiyor musunuz işe yariyor mu?Atlet biçiminde olanlar var spor yaparken falan giyilenler var ya onlar faydalı.Benim de senin gibi toparlıyorum bu şekilde.
85DKaç beden takıyordun
Herifin beğeniyor mu ?aynen ama tabi yinede cok sikici durum benim minicikler yinede sarkiklar