- 28 Mart 2008
- 1.535
- 4.037
-
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
Hepsini en kisa surede hemmmmen dinleyeceğim. Hepsini loopa alacak kadar uzun geceler olur insallahooo açılııın en sevdiğim alanhemen yazıyorum. dinlediğin müziklere bakıcak olursak bunları da seversin gibi geldi
favorilerimizi yazıyorum, spotifyda slow love diye bi listem var kılıç emojisi var yanında. devamına da bakabilirsin
the weeknd-earned it
the weeknd-what you need
annie lennox-i put a spell on you
massive attack-inertia creeps (favorimm)
chris beard-all night long :)
drake & jhene aiko-from time
yael naim-toxic
rihanna-new person same old mistakes
tarantino rodriguez-after dark (bu da çok iyi)
kavinsky-night call
nine inch nails-closer (başta azıcık sert)
dusty springfield-the look of love
fka twigs-two weeks
Vuhuu tek tek her mesajinizi alintilamiyorum ama cok tesekkur ederim. Hepsi not edildi.
Hepsini en kisa surede hemmmmen dinleyeceğim. Hepsini loopa alacak kadar uzun geceler olur insallah
Önerim buArabada bes evde onbes, adina da derler seks
Bende yanış bölüm herhalde diye tıklaım:)Tövbe çarpılacağızson mesajlarda şarkı önerileri başlığını görünce yanlış bölüme açılmış konu taşıyayım diye gelmiştim, koşar adımlarla gidiyorum
Off libidolar tavan olur bu şarkıyla ama ben bu kadar riski göze alamam yaCiguli den Calgici Karisi BInnaz
bu şarkı nedense gözümde şeyi canlandırdı, leoparlı taytla kocanın önünde gırgır yapma fantazisiOff libidolar tavan olur bu şarkıyla ama ben bu kadar riski göze alamam ya
Ahshhsh sarkisini veren adamini da verir kardesSevişecek adamı bulduk sanki de bir şarkımız eksik kaldı. Çok hüzünlendim bu konuya.
Peki, iyilik yap denize at demişler: Salt’n’Pepa-Sexy Noises Turn Me On. Kısmet be :)Ahshhsh sarkisini veren adamini da verir kardes