Şarkı önerileri

Lyanna Mormont

Halaybaşı
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
11.289
40.589
35
Hanimlar, kizlar, baaagyanlar...

Sevisirken dinlemeyi sevdiginiz, actiginiz şarkılar nelerdir acaba? Guzel bir calma listesi olusturmaya calisiyorum, bu konuda onerilere acigim.

Ben sahsen Santana-Smooth, efenim Maroon 5-Secret, Darren Hayes beyfendiden Insatiable, Turkce olarak Sufle'nin Koprualti gibi sarkilari seviyorum.

Varsa aa sunu da ac bak inanamiycaksin falan dediginiz sarkilar, gonderin gelsin. Arabada bes evde onbes, adina da derler seks falan onermezsiniz umarim

Ben de genelde sevmem ama merak ettim, gerekirse acacak bir playlist olsun istedim. Random bir liste acip eski sevgilimle olan şarkım falan denk gelmesin sonra
Kings of leon-sex on fire
Dikkatim dağılıyor dinlemiyorum ama grinin elli tonundaki ana karakterin favorisiydi. Ben de seviyorum bu şarkıyı

Aha gaza gelmek istiyorsan after şarkılarım var.
Mesela Queen - Don't Stop me Now
Çünkü o an beni kimse göklerden indiremez
That's why they call me Mr Fahrenheit diye diye artık

Cenk havası dinle

İlişkide şarkıda ne bileyim. Ama benim libidomu etkileyen şarkı eminem süperman. O şarkıda garip bi enerji var gibi geliyor.
O şarkı zaten kadının ses tonu falan bir hoş oluyor evet. Ama kadına bayağı saydırıyor

Kings of leon-sex on fire
Dikkatim dağılıyor dinlemiyorum ama grinin elli tonundaki ana karakterin favorisiydi. Ben de seviyorum bu şarkıyı
Ya ben de normalde müzik peşinde değilim ama bdvdeki komşudan gelen ses konularından ötürü tedirgin oluyorum artık Hani dedim elimin altına bir liste olsun da böyle sağa sola ses gideceğini hissedersem açayım. Yoksa benim de normalde dikkatim dağılıyor ama bdvde konu olmaktan iyidir

Hah Sex on Fire olur, o aklıma gelmemiş hiç. Yazdım listeye. O filmin soundtracklerinden Love Me Like You Do da güzeldir, dinlemediyseniz bir bakın, sevebilirsiniz.

Buyrun, 2 saatlik playlist :) Norah Jones'in şarkıları arka planda, kulağınıza doygunluk yaratacak seviyede çalması kafidir. Ses bastırmak için kullanılması abes olur tahminimce :)

Ön sevişme esnasında hareketli bir şeyler istiyorsanız ilk aklıma gelen ise bu.

Teşekkür ederiiiiim

Ay evet High'ı almıştım listeye. Normalde de severim o şarkıyı. Ne filmmiş ya, soundtrackleri işlevsel oldu

Tekrar teşekkürler öneriler için.

Biliyorum o şarkıyı. The weekend in earned it,beyoncenin haunted,aurora-under the water,florance and the machines-over the love da güzel şarkılardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…