sarkan yün kazağım için yardım...

kepi3

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
138
1
arkadaşlar merhaba... bu sene aldığım ve giymeye bile kıyamadığım yün kazağımı geçenlerde yıkamıştım. maalesef annemde dün hasta olduğum için çamaşırlarımı dolayısıyla o güzelim kazağımı asmış:KK5: ve sonuç olarak kazağım tunik olmuş resmen... annem üzülmesin diye pek bişey demedim ama şu an kendimi yerden yere atabilirim üzüntüden... tekrar eski haline dönmese bile biraz toparlanması için bir öneriniz var mı?

kazağınız için size şunu tafsiye edebilirim ince bebe lastiyi alıp etek ucuna bir tığ yardımıyla geçirin sarkmasını önlersiniz yada yakınlarınızda triko dikimi yapan bir konfeksiyon varsa onlar sizin istediyiniz gibi kısaltabilirler kendimde trikocu olduğum için yakın mesafe olsa yardım etmek isterdim kolay gelsin

yanlış anlamazsanız şunuda söylemek isterim gerçek yün kazagı olsaydı tam tersine sarkmak yerine kısalırdı ama yine söylemek isterim yakınlarda bir tekstil atölyesi varsa bir pres ütü yardımıylada toplamanız mümkün

yanlış anlamazsanız şunuda söylemek isterim gerçek yün kazagı olsaydı tam tersine sarkmak yerine kısalırdı ama yine söylemek isterim yakınlarda bir tekstil atölyesi varsa bir pres ütü yardımıylada toplamanız mümkün

rica ederim niye yanlış anlayayım... ama ben kazağımı makinada yıkamadım. kovada ıslattım sadece. o zamanda yine kısalır mıydı yün olsa? bir de bişey daha sorsam size.. kazağım kurudu artık pres ütünün hala toplama ihtimali var mı?

X