canım akçaağaç kütüphane için çok güzel bir renk olur bence de..
ve burakinin dediği gibi bunu bilhassa morla tamamlasan harika durur. turuncu da sırıtmaz. zıt renkler sonuçta bunlar da. ama yeşil olmasa da olur. (sattım bir anda yeşili)
ilerleyen zamanlarda odana bir de iki odanla uymlu berjer eklersin yada bir tv koltuğu.
tv koltuğu dedim ama çok rahat olduklarından ve kitap okumak için de birebir olduklarından önerdim.
hatta esmeralda arkadaşımız da almış evine, ona da bayılmıştım.
kafanı karıştırmak istemem birkaç fikir vermek için linkler de ekledim..
örneğin bahsettiğim tv okuma koltukları (koçtaşta 90 ytl idi) beyazı çok hoş durur odanda, ya da turuncu/mor kaplatırsın. benim arkadaşım eskiciden aynı koltuğu almıştı, yeşilini.. arasan bulabilirsin yani..
kitaplık modelleri örnekleri (kaç kitabın var bilmiyorum ama)
bi de koştaş'ta bu var:
Section Kitaplık - 3 Numara
benim tavsiyem bir tane büyük üstteki tarzda kitaplık alman ve bir tane de şu alttaki gibi uzun ince kitaplık alman.
karşıdaki en büyük duvara büyük kitaplığı, onun karşısına pufları minderleri koyarsın. camın olmadığı küçük duvarın ortasına bu küçük kitaplığı koyarsın yanına da ilerine iki berjerini ya da tv koltuğunu koyarsın.. camın olduğu duvarın önünde muhtemelen kalorifer vardır zaten oraya da pufları ya da minderleri koyarsın. orada sıcak sıcak oturur, hatta kedi gibi uyuklarsın kitap okurken.. kaydirigubbakcemile3 küçük duvara örnekler: (aynalara ve objelere iyi bak derim, çok hoş duruyorlar)
şark odası kalıbını da unut sen senin istediğin şark odası değil, okuma odası puflu, minderli.. yerimseniben
çok güzel olur odan böyle.. a.s.
resimler görünmüyor şu an sitedeki sorundan mütevellit..