şark hazırlığı yapan polis eşleri...

cuma geçti haber çıkmadı bence yine ay sonunu bulacak bu tayin olayı bari çıkışları erken vermeselerde 2 ayağımız bir pabuca girmese...

cuma geçti haber çıkmadı bence yine ay sonunu bulacak bu tayin olayı bari çıkışları erken vermeselerde 2 ayağımız bir pabuca girmese...

ya bu sonuçlar ne zaman açıklanır bilemiyorum ama bizim şark çıkmayacak galiba... istanbulda 4 yıl doluyo ama göndermiyolar. bizimki fazla iyiymiş galiba öyle yazmışlar kendisi için göndermek istemiyolar ... şimdi bu iyi bişeymi yoksa kötü mü karar veremedim....:)

kaynak saglammi canimoglum :) ya birsuru tarih yazdilar hala aciklanmadi . surekli balonlar ucusuyor. insallah dedigin dogrudur. heycanla yarini beklicem :)had

Herkeste tatlı bir heyecan var nişanlım şark yaptığı yerde kaldı 2. şark geldi onlara oysa istanbula gelmesini çok istemiştim şimdi 3 sene daha ağrıda kalacak:2:

kızlar bi şey merak ediyorum, polislerin mesleki hayatları boyunca kaç kez şarkları oluyor?
bi şark-bi batı şeklinde mi nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…