• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şark hazırlığı yapan polis eşleri...

cuma geçti haber çıkmadı bence yine ay sonunu bulacak bu tayin olayı bari çıkışları erken vermeselerde 2 ayağımız bir pabuca girmese...

cuma geçti haber çıkmadı bence yine ay sonunu bulacak bu tayin olayı bari çıkışları erken vermeselerde 2 ayağımız bir pabuca girmese...

ya bu sonuçlar ne zaman açıklanır bilemiyorum ama bizim şark çıkmayacak galiba... istanbulda 4 yıl doluyo ama göndermiyolar. bizimki fazla iyiymiş galiba öyle yazmışlar kendisi için göndermek istemiyolar ... şimdi bu iyi bişeymi yoksa kötü mü karar veremedim....:)

kaynak saglammi canimoglum :) ya birsuru tarih yazdilar hala aciklanmadi . surekli balonlar ucusuyor. insallah dedigin dogrudur. heycanla yarini beklicem :)had

Herkeste tatlı bir heyecan var nişanlım şark yaptığı yerde kaldı :25: 2. şark geldi onlara oysa istanbula gelmesini çok istemiştim şimdi 3 sene daha ağrıda kalacak:2:

kızlar bi şey merak ediyorum, polislerin mesleki hayatları boyunca kaç kez şarkları oluyor?
bi şark-bi batı şeklinde mi nasıl

Back