• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şark hazırlığı yapan polis eşleri...

Fatma aykal

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
209
2
296
Bursa
mrb arkadaslar.bu yıl eşimin görevi dolayısıyla doguya gıdıcez.sanırım erzincana.erzincan hakkında bilgisi olanlar varsa benimle paylasabılırmı.ilk defa bursadan baska bır yerde yasıcam :((((

Son düzenleme:
Erzincan güzeldir. Gidilecek bir memleket tam olarak eşinizin mesleği nedir? Sanırım bu ara tayin bekliyorsanız polis eşi olmalısınız. Benim eşimde polis ve geçen yılda biz geldik doğuya. Erzincan iyi bir yer fakat polisler için öyle her isteyen pek gidemiyor torpil yeri tabi torpiliniz varsa bilemem ama güzel bir yer ve olay falanda pek olmuyor

Ayrıca bu bölüme açtığın için pek gören olmayabilir. Eşlerimizin meslekleri ve Biz başlığı altında tayinci polis eşlerinin açtığı bölüm var ordan daha fazla bilgi edinebilirsin...

Erzincan güzeldir. Gidilecek bir memleket tam olarak eşinizin mesleği nedir? Sanırım bu ara tayin bekliyorsanız polis eşi olmalısınız. Benim eşimde polis ve geçen yılda biz geldik doğuya. Erzincan iyi bir yer fakat polisler için öyle her isteyen pek gidemiyor torpil yeri tabi torpiliniz varsa bilemem ama güzel bir yer ve olay falanda pek olmuyor

tsk ederım yardımcı oldugunuz ıcın.evet eşim polis.şimdilik erzincan olucak gibi hepimiz için hayırlısı olsun....

arkadaşlar bizde bu sene gitmeyi umuyoruz geçen sene göndermediler bakalım bu sene ne olacak ilk tercihimiz K.Maraştı ama sanırıöm listeden kalkıyormuş zaten zormuş oranın çıkması off off bakalım bakalım neler olacak.... :(

herkese kocaman merhabalar gününüz aydın evleriniz neşe ve mutluluk dolsun .........bende hem polis kızıyım hemde polis eşiyim kıslar.. üyeliğim eskidir buraya uzun zamandır pek giremedim.. şimdi günün sorusu tayinciyim canlar siirt yüksek ihtimal şimdi siirtte oturan yada yakın zamanda dönen arkadaşlardan ricam orası nasıl bir yer, insanı nasıl, lojman durumu nedir,lojman ortamı nasıl,2+1 mi 3+1 mi lojmanlar, lojman genişmi darmı,okul durumu alışveriş olanakları ve aklınıza gelen tüm konularda lütfen bana bilgi verirmisiniz şimdiden hepinize teşekkürler cevaplarınız için hoşçakalın...

herkes tayını daha acıklanmadan nerden bılıyor neresı cıkıcagını. bari torpiliniz varsa NEZAMAN ACIKLANICAGINIDA ÖĞRENİRMISINIZ KİZLAR. BIZDE ŞARK BEKLIYORUZ.

herkes tayını daha acıklanmadan nerden bılıyor neresı cıkıcagını. bari torpiliniz varsa NEZAMAN ACIKLANICAGINIDA ÖĞRENİRMISINIZ KİZLAR. BIZDE ŞARK BEKLIYORUZ.

tayin açıklanmadan bilen olduğunu sanmıyorum daha listeler hazırlanmadan kim nerden bilebilirki :26:
genelde ilk tercih çıkıyo diye herkes ilk tercihini bekliyor ondan olabilir:ssz:

hayırlısı olsun arkadaşlar hepimize benim yüksek ihtimal siirt dememin sebebi biz geçen pazartesi form doldurduk ara tayinle boş kalan yer bi tek siirt kalmış eşimde özel harekatçı en başa siirti yazmış gerisine hep dolu yerleri yazdığı için öyle dedim yanlış anlaşılmasın..

ya bizde sabırsızlıkla açıklanmasını bekliyoruz. her gün açıklanacak diye heyecan yapıyoruz ama bakalım hayırlısı. herkes başka bişey söylüyo tarihle ilgili...

acaba en ıyısı nezaman acıklanıcak dıye hiç düşünmemekmı canım .. valla cok sıkılmaya başladım . bende her gün bi heycanla + bırazcıkta korkuyla uyanıyorum :) cocuklarım olmasa neresı cıkarsa cıksın umursamazdım ama bende 2 tane cocuk :) biri 2 yaşına giricek diğeride 5 aylık

ya sizinki gerçekten zormuş çocuklarla.. Allah yardımcınız olsun. bende çocuk olmadan gitsek iyi olur diyorum düzenimizi falan kurardık ona göre

tarihle ilgili başka bi sitede en son açıklama bilginize :

arkadaşlar bu hafta personel görüş gününe katıldım daha sonrada atama şubesinde çalışan arkadaşımı ziyaret ettim hatte 10 kişinin olduğu atama odasınada girdim oradaki polis arkadaşlar başlarını bile kaldırmadan veri girişi yapıyorlar akşam saat 18 kadar mesayideler mayıs 15 veya 20 gibi tarihler dolaşıyor ortalıkta öyle bir şey yok arkadaş biz ay sonuna yetiştirmek için çalışıyoruz tayinlerin erken açıklanma ihtimali yok ancak en iyi ihtimal mayısın son hftası olur diyor erken açıklancak diye beklenti içerisine girmeyelim strese hç gerek yok

tarihle ilgili başka bi sitede en son açıklama bilginize :

arkadaşlar bu hafta personel görüş gününe katıldım daha sonrada atama şubesinde çalışan arkadaşımı ziyaret ettim hatte 10 kişinin olduğu atama odasınada girdim oradaki polis arkadaşlar başlarını bile kaldırmadan veri girişi yapıyorlar akşam saat 18 kadar mesayideler mayıs 15 veya 20 gibi tarihler dolaşıyor ortalıkta öyle bir şey yok arkadaş biz ay sonuna yetiştirmek için çalışıyoruz tayinlerin erken açıklanma ihtimali yok ancak en iyi ihtimal mayısın son hftası olur diyor erken açıklancak diye beklenti içerisine girmeyelim strese hç gerek yok

Back